Газобетон AAC, газоблок AAC виробництва м Нова Каховка. Найкраща ціна. Блоки 50,75,100,115,150,17,200,240,300,360,400х200х600 з пористого бетону Д 400,500.


Виробничі площі нового заводу - більше 30 000 м2. Важливо відзначити, що на відміну від більшості інших аналогічних проектів, що реалізуються і плануються до реалізації, завод в Херсонській області будувався "з нуля". Це дозволило врахувати всі вкрай важливі чинники, пов'язані з логістикою доставки сировини і готової продукції, енергозабезпечення підприємства.

Устаткування, на якому виробляється продукція, дозволяє досягати максимальної точності і якості. Похибки в геометрії виробів не перевищує 1 мм. Виробничі потужності заводу складають 450 тис. М3 на рік. У 2010 році планується вийти на обсяг виробництва 1 млн. М3 на рік. Новітня технологія виробництва автоклавного ніздрюватого бетону DUROX голландської фірми Aircrete дозволяє домагатися найвищої якості продукції, яка відповідає всім світовим стандартам.

Основною відмінністю цієї технології від інших є максимально можлива геометрична точність своєї продукції, а також виключно рівна поверхня блоку з закритими порами. Цей вид поверхні має назву Extra Smooth, тобто Супер Гладка. На сьогоднішній день в світі всього кілька заводів, які випускають ніздрюваті бетонні вироби подібного рівня якості. На Українському ринку, такої продукції ще не було. Висока якість сировини дозволяє досягати виняткових показників готової продукції.

На підприємстві впроваджена передова система управління ТРМ (Total Productive Maintenance), яка дозволяє досягати високих показників економії сировини і робочої сили, що в кінцевому підсумку відбивається на вартості готової продукції.

Конкурентні переваги

• Завод будівельних матеріалів №1 укомплектований найбільш інноваційної технологічної лінією DUROX для виробництва блоків з унікальною "Extra smooth" (Супер Гладкої) поверхнею.

• Всі продукти, вироблені із застосуванням технології DUROX компанії Aircrete, відповідають новітнім європейським вимогам щодо якості EN771 Part 4 TLMB.

• Стандарти точності припускають, що відхилення в геометричних розмірах в газобетонних блоках не перевищують 0.5 мм.

• Раціональні рецептури Aircrete дозволяють досягти більш високих параметрів виробів з газобетону, ніж загальноприйняті в галузі норми (компресійна міцність 3.5 - 5.0 MPa і відповідно, досягнення рівнів щільності 400-550 Kg / m3. Також можливе виробництво виробів більш високої щільності).

• Блоки газобетонні є найбільш економічними і вигідними у виробництві з точки зору використання сировини і низького рівня відходів, мають найвищу якість (в порівнянні з будь-якими доступними в світі)

• На поточний момент жоден з виробників в Східній Європі не здатний виробляти продукт аналогічної якості (чистота і гладкість поверхні, а також точність геометричних форм)

БАЗОВИЙ АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ

Всі сертифікати, протоколи випробувань, додаткову інформацію про "Заводі Будівельних Матеріалів №1" Ви можете знайти тут

Фотографії газобетону виробництва м Нова Каховка ( "Завод будівельних матеріалів №1") Ви можете знайти тут

Новости