Газові варильні панелі Kuppersbusch

Газові варильні панелі Kuppersbusch Газові варильні панелі Kuppersbusch   Всі незалежні газові варильні панелі фірми   Kuppersbusch   оснащені автоматичним електророзпалом, а також захисною функцією Газ-контроль

Всі незалежні газові варильні панелі фірми Kuppersbusch оснащені автоматичним електророзпалом, а також захисною функцією "Газ-контроль". Відсутність цих можливостей, до яких вже звик сучасна людина, в побутовій техніці преміум-класу важко собі уявити. Крім того, ці поверхні можуть працювати як з магістральним, так і з балонним газом (при переході від одного виду палива до іншого необхідно замінити жиклери).

панель Kuppersbusch GMS 6540.0 E відноситься до стандартних четирехконфорочной моделям. Її габаритні розміри (висота, ширина, глибина) - 3,2x58x50 см.

Робочий стіл пристрою виготовлений з нержавіючої сталі. На ньому, утворюючи квадрат, розташувалися чотири пальники. У лівій варильної зоні знаходяться пальника зменшеною (1 кВт) і середньої потужності (1,75 кВт), в правій зоні розмістилися пальника середньої (1,75 кВт) і підвищеної (2,8 кВт) потужності. Завдяки таким пальників ви зможете готувати в посуді з діаметром дна від 10 до 22 см.

Завдяки таким пальників ви зможете готувати в посуді з діаметром дна від 10 до 22 см

Управління роботою приладу здійснюється за допомогою поворотних перемикачів, які обіймають керівні посади газовими кранами. Ручки знаходяться на невеликому "подіумі", який нахилений в сторону користувача. Поруч з кожним регулятором нанесена спеціальне маркування, яка допоможе вам "зв'язати" кран з відповідною пальником.

Конфорки закриті двома чавунними гратами простої форми. До речі кажучи, кришки пальників також виконані з чавуну і покриті емаллю. Для того щоб ці вироби зберігали свій "товарний вигляд", їх слід регулярно мити вручну, використовуючи теплу воду з невеликою кількістю простого миючого засобу. Після видалення забруднень ці елементи необхідно промити чистою водою і витерти насухо. Цей же рецепт слід застосовувати і для догляду за сталевою поверхнею робочого столу.

Габарити вручений панелі Kuppersbusch GKS 6740.0 M складають (висота, ширина, глибина) 5,3x59x52 см.

Робочий стіл цього апарату виготовлений зі склокераміки і по периметру закритий захисною металевою рамкою. Догляд за виробами з такого матеріалу відбувається простіше, ніж за поверхнями зі сталі, - для видалення незначних забруднень досить застосовувати вологу губку, а з засохлими залишками їжі вам допоможе впоратися спеціальний скребок (він не входить в комплект поставки, але його можна придбати в будь-якому спеціалізованому магазині).

Для того щоб зберегти стеклокерамическую поверхню в ідеальному стані, її можна обробити спеціальним засобом на основі силікону, яке створить захисну плівку. Такий запобіжний покриття слід наносити на чистий стіл, і повторювати цю процедуру треба регулярно - захисний шар з часом буде "зникати". Також необхідно пам'ятати про цукор і сиропи - їх потрапляння на склокераміку слід уникати. Якщо це все ж сталося, то треба вимкнути панель і відразу ж видалити подібні забруднення.

Ця модель має таку ж набором пальників, що і попередня поверхню, тільки змінилася їх конфігурація - в лівій варильної зоні розташувалися два пальники середньої потужності, а в правій зоні знаходяться пальник підвищеної потужності і економна конфорка.

Для установки посуду використовуються дві чавунні решітки, що володіють строгими геометричними формами, - в малюнку присутні виключно прямі кути. Над пальниками грати не утворюють "прольоти", що дозволить використовувати посуд з дном малого діаметра.

розміри поверхні Kuppersbusch GKS 644.1 M повторюють габарити свого старого пристрою. Склокерамічний робочий стіл цього апарату для приготування їжі також окантований захисної металевою рамкою.

Склокерамічний робочий стіл цього апарату для приготування їжі також окантований захисної металевою рамкою

Ця панель укомплектована вже знайомими нам пальниками, які німецькі інженери в черговий раз перетасували - в лівій варильної зоні розташувалися пальника середньої (1,75 кВт) і підвищеної (2,8 кВт) потужності, в правій зоні знаходяться пальника зниженою (1 кВт) і середньої (1,75 кВт) потужності.

На відміну від попереднього приладу ця поверхня оснащена поворотними регуляторами чорного кольору, які практично не виділяються на тлі підстави. До того ж тут ручки газових кранів широко розставлені на фронтальній частині вироби - при управлінні роботою пальників володарі великих кисті не будуть зачіпати сусідні перемикачі.

Габаритні розміри варильної панелі Kuppersbusch GKE 6840.0 M (Висота, ширина, глибина) - 5x59x52 см. Головна особливість цієї моделі полягає в наявності електронної системи управління, яка реалізована за допомогою сенсорних клавіш. Таке рішення на газових приладах зустрічається нечасто, тому поговоримо про цей незвичайний хід докладніше.

Якщо зупинити погляд тільки на сенсорної панелі управління, то може здатися, що перед нами знаходиться індукційна поверхня. Кожній конфорці відповідає пара клавіш "+" і "-", за допомогою яких вибирається потрібна ступінь сили полум'я (доступно дев'ять рівнів потужності). Таке рішення спростить користування, але скоротить можливості кухаря - ви зможете вибрати тільки один з дев'яти варіантів, в той час як механічний кран дозволяє безступінчасте регулювання.

Кожен пальник обладнана невеликим дисплеєм, на якому під час роботи відбувається індикація поточного рівня потужності, а після виключення на нього виводиться інформація про рівень залишкового тепла. Індикація цього показника однопозиційна - агрегат повідомляє вам, що пальник ще гаряча або ж що вона вже охолола.

Для включення пальника слід торкнутися піктограми "+". Далі протягом трьох секунд необхідно вибрати початковий рівень потужності - повторне натискання клавіші "+" встановить максимальну інтенсивність полум'я, а дотик до значка "-" включить п'ятий рівень потужності. Після цього панель запалить полум'я (у автоматики є три спроби з інтервалом в десять секунд). Якщо полум'я не загориться, то пальник заблокується - її слід розблокувати і почати все з початку (ці "танці з бубном" детально описані в інструкції з експлуатації). Для виключення конфорки слід на кілька секунд доторкнутися до клавіш "+" і "-".

Ця модель оснащена годинами, їх дисплей розташований в правій частині панелі управління. Крім того, для кожного пальника можна встановити таймер з відключенням. Максимальний час безперервної роботи становить дев'ять годин, після виключення звучить акустичний сигнал - про таку можливість мріють багато власників газових поверхонь.

У цьому пристрої є своєрідне "Автоматичне відключення": якщо для пальника ні встановлено таймер, то вона самостійно вимкнеться через чотири години роботи.

З функції безпеки присутній блокування панелі управління - можна не переживати, що діти зможуть вам "допомогти" в приготуванні їжі.

Цей прилад укомплектований наступними пальниками: зліва спереду знаходиться конфорка середньої потужності (1,4 кВт), ліворуч ззаду - такий же джерело полум'я (але з максимальною потужністю 1,75 кВт), праворуч попереду розташована економна пальник (1 кВт), справа ззаду - конфорка підвищеної потужності (2,8 кВт).

В асортименті газових панелей цієї німецької компанії присутній апарат Kuppersbusch GKE 9851.0 M , Який також має сенсорне управління. Ця панель шириною 87 см в своєму розпорядженні п'ять пальниками - до чотирьох стандартних конфоркам приєдналася "Потрійна корона" (3,35 кВт).

розміри поверхні Kuppersbusch GKS 11742.0-35 F складають (висота, ширина, глибина) 5,5x110x37 см. Ця модель являє собою четирехконфорочной панель нестандартної форми. Робочий стіл виконаний із загартованого скла і має скошеним краєм.

На дуже широкою, але порівняно неглибокій панелі, для розміщення якої на кухні знадобиться неабияка увага, привільно розташувалися чотири пальники. У центральній вручений зоні знаходяться дві конфорки середньої (1,75 кВт) потужності, накриті загальної чавунною решіткою, а з боків - дві "потрійної корони" (3,35 кВт) з індивідуальними власниками для кухонного приладдя. Така незвичайна конфігурація дасть можливість проводити одночасне приготування їжі в декількох великих каструлях або сковородах.

Якщо ви будете готувати страви за допомогою "Потрійний корони" з використанням сковороди WOK, то слід застосовувати спеціальну підставку, яка забезпечить додаткову стійкість цієї посуді.

Ручки газових кранів зосередилися в центральній частині пристрою, що дозволить власнику практично миттєво вносити зміни в роботу кожного джерела полум'я.

Модель Kuppersbusch GMS 9551.0 E також відноситься до великих пристроїв - її ширина становить 86 см.

На робочому столі з нержавіючої сталі знаходяться пальника всіх відомих нам типів - такий широкий набір джерел полум'я по достоїнству оцінять і початківець кулінар, і досвідчений кухар.

Надконфорочние решітки виготовлені з чавуну. Співробітники німецької фірми віддають перевагу цьому важкому і надійному матеріалу - в асортименті газових пристроїв відсутні прилади з власниками для посуду, виготовленими з емальованої сталі.

Габаритні розміри поверхні Kuppersbusch GKS 9751.0 M складають (висота, ширина, глибина) 5,3x87x52 см. Підстава апарату виготовлено зі склокераміки і захищено окантовкою з нержавіючої сталі.

Головний інтерес в цій пятіконфорочной моделі для нас представляє пальник, розташована в лівій варильної зоні. Чавунна кришка пальника складається з двох частин і має хитромудрої формою. Ця конфорка використовує в своїй роботі два ряди полум'я. Головною її особливістю є той факт, що користувач може задіяти для приготування їжі як обидва контуру разом, так і окремо малий діаметр (для управління застосовується один поворотний перемикач).

Максимальна потужність двох рядів вогню може досягати 4,2 кВт, а потужність внутрішнього контуру може змінюватися від 0,3 до 0,9 кВт. Такий широкий діапазон потужності і добре продумана решітка дозволять власнику цього приладу використовувати "Подвійну корону" для приготування їжі в посуді з діаметром дна від 8 до 27 см.

У продовження нашого знайомства з варильними панелями компанії Kuppersbusch ми, вже традиційно, перейдемо до розгляду склокерамічних виробів з Hi-light-конфорками .

Новости