Газовики переходять на КрАЗи

Спецтехніка виготовлена ​​в партнерстві провідних українських виробників: ПАТ «АвтоКрАЗ» та ПАТ «Нефтеавтоматика» (м

Спецтехніка виготовлена ​​в партнерстві провідних українських виробників: ПАТ «АвтоКрАЗ» та ПАТ «Нефтеавтоматика» (м.Полтава). Нові аварійні машини оснащені сучасним обладнанням і матеріалами, які необхідні для проведення ремонтних робіт на магістральних газопроводах.

Замовник зазначає, що базою спецмашини було не випадково вибрано Всюдихідна шасі КрАЗ-63221 (6х6), тому що воно, як не можна краще, підходить до тих екстремальних умов, в яких часто доводиться виконувати аварійні роботи працівникам, обслуговуючим газотранспортну систему.

Замовник зазначає, що базою спецмашини було не випадково вибрано Всюдихідна шасі КрАЗ-63221 (6х6), тому що воно, як не можна краще, підходить до тих екстремальних умов, в яких часто доводиться виконувати аварійні роботи працівникам, обслуговуючим газотранспортну систему

Автомобіль має кунг, який складається з двох частин - пасажирської і агрегатної. Пасажирський відсік має можливість розмістити п'ять чоловік аварійної бригади. У разі необхідності, коли ремонтні роботи проводяться далеко від населених пунктів на віддалених магістралях, працівники можуть переночувати на спеціально обладнаних місцях.

Українські газовики купили самоскиди КрАЗи з інтегральним капотом

Агрегатний відсік має все необхідне обладнання для оперативного і якісного проведення ремонтних робіт. У комплектації 116 позицій, починаючи від ручного дриля і закінчуючи зварювальним агрегатом і мотопомпою.

У комплектації 116 позицій, починаючи від ручного дриля і закінчуючи зварювальним агрегатом і мотопомпою

Керівництво оператора газотранспортної системи України із задоволенням відзначає необхідність для потреб структурних підрозділів підприємства такої сучасної високоефективної техніки, адже останній раз оновлення парку спецтехніки «Укртрансгаз» відбулося ще в 2001 році.

Керівництво оператора газотранспортної системи України із задоволенням відзначає необхідність для потреб структурних підрозділів підприємства такої сучасної високоефективної техніки, адже останній раз оновлення парку спецтехніки «Укртрансгаз» відбулося ще в 2001 році

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости