Герман Хан купив віллу в Італії

Акціонер «Альфа-Груп» і виконавчий директор однієї з найбільших нафтових компаній Росії ТНК-BP викупив особняк Villa Feltrinelli Cacciarella у його попереднього власника - підприємця Стефано Рікуччі, який також відомий як партнер екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі в сфері нерухомості.

Вілла була побудована Карло Фельтрінеллі в 1940 році Вілла була побудована Карло Фельтрінеллі в 1940 році. Площа маєтку становить 10,5 гектара, в розпорядженні росіянина буде приватний пляж і причал, а також майданчик для вертольота і укриття на випадок повітряної атаки. У самому будинку розташовані 34 кімнати. Італійський бізнесмен купив нерухомість у 2000 році за 34 млн євро. У 2005 році вся італійська преса розповідала про грандіозну весіллі Стефано Рукіччі і Анни Фальчі, яка пройшла на цій віллі.

Однак тепер справи бізнесмена виявилися зовсім погані, і він був змушений виставити віллу на ринок нерухомості. Втім, як стверджують місцеві ЗМІ, навіть цієї суми Рукіччі не вистачить для покриття своїх боргів.

Як зазначає видання Libero Quotidiano , Герман Хан давно шукав віллу в Італії. Варіант з Villa Feltrinelli Cacciarella йому порадили експерти, що займаються нерухомістю в районі Форте дей Мармі, яких він найняв в Гроссето. Вони повідомили, що спочатку за віллу просили 27 млн ​​євро і клієнт був готовий платити, однак прямо перед підписанням документів вирішив відкласти угоду, що в підсумку призвело до падіння ціни до 24, а потім і до 21,6 млн євро.

В результаті, вілла була виставлена ​​на аукціон. На торги Герман Хан приїхав з дружиною і дітьми, даючи зрозуміти, що на цей раз він має намір придбати маєток. За підсумками аукціону, угода була укладена, коли ціна впала до 18 млн євро.

50-річний Герман Хан має особистим статком в 8,5 млрд доларів і займає 15-е місце в списку найбагатших бізнесменів Росії за версією журналу Forbes. Перше свою справу Герман Хан організував в 1989 році, створивши кооператив «Александріна», який займався пошиттям одягу. На запрошення Михайла Фрідмана з 1990 по 1992 роки обіймав посаду начальника оптової торгівлі компанії «Альфа-Еко». У 1996 році Герман Хан отримав пост президента компанії «Альфа-Еко».

З початку 1998 року стало заступником голови правління і першим віце-президентом «Тюменської нафтової компанії». Зараз Герман Борисович займає пост виконавчого директора ТНК-ВР і курирує всю операційну діяльність компанії, за винятком газового сектора.

Італія давно стала однією з найпривабливіших країн для покупки розкішної нерухомості російськими мільярдерами. Зокрема, подібна нерухомість в Італії є у ​​Рустама Таріко, Романа Абрамовича, Алішера Усманова, Василя Анісімова та інших.

як вже писав EUROMAG , В квітні цього року в італійських ЗМІ з'явилася інформація про покупку вілли главою «Северстали» Олексієм Мордашовим. За віллу на Сардинії, за інформацією італійських газет, глава «Северстали» заплатив 110 млн євро. Однак пізніше сам Мордашов виступив зі спростуванням цієї інформації.

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

Новости