Геть мозолі на ніжках

Майже всі ефектні туфлі натирають мозолі, але WomanHit знає, як з цим боротися Майже всі ефектні туфлі натирають мозолі, але WomanHit знає, як з цим боротися   Найчастіше красиві туфлі - справжні тортури для ніг   Фото: Pixabay

Найчастіше красиві туфлі - справжні тортури для ніг

Фото: Pixabay.com/ru

Таке відчуття, що шкарпетки потрапили в немилість у законодавців моди. Спочатку їх стало не можна носити з сандалями, потім стало модно, коли з закритою взуття визирають голі щиколотки. Безумовно, це ефектно, але сприяє появі мозолів. Якщо у жінки тонка ніжна шкіра, досить півгодини шкарпетки, і ось уже натерті мозолі. І всі ці нещастя на додачу до того, що човники завжди натирали більшості з нас.

Тому ми пропонуємо реабілітувати шкарпетки і носити їх з туфлями, мокасинами, кросівками, кедами, Сліпони і інший закритим взуттям. Щоб не виглядати нерозумно, носочки потрібно вибирати так, щоб вони не стирчали з-під взуття. Тобто, у випадку з туфлями вони повинні бути схожі на дуже низькі підслідники, які закривають пальчики, п'яту і підошву ноги. Купити такі носочки можна в спеціалізованих відділах панчішно-шкарпеткових виробів.

Тільки не треба вирушати на ринок і купувати капронові шкарпетки і колготки по 10 рублів за штуку. Вони, як правило, занадто високі і визирають з будь-якого взуття, крім чобіт. Навіть поєднання кросівок, укорочених штанів і капронових носок не прикрасить вас, так як щиколотку в капроновому шкарпетці легко можна вгадати за кольором і реакції матеріалу на сонячне світло.

Новости