GIAMPIERONICOLA чоловіче взуття

  1. Історія бренду
  2. особливості дизайну

Італійські бренди взуття

Історія бренду

Італійська компанія GNV була заснована двома братами Джампьеро і Нікола в провінції Монтегранаро, в регіоні Марке - серце взуттєвої індустрії Італії Італійська компанія GNV була заснована двома братами Джампьеро і Нікола в провінції Монтегранаро, в регіоні Марке - серце взуттєвої індустрії Італії. Організувавши в 1985 році свою фабрику, брати з самого початку взяли рішення про виробництво виключно чоловічого взуття , Відомої сьогодні під брендом Giampiero Nicola.

До моменту відкриття фабрики дизайнери вирішили, що італійська жіноче взуття і супутні їй жіночі сумки в величезному асортименті вже представлені «мастодонтами» fashion індустрії Італії, тому всі свої зусилля і творчий потенціал вони направили на пошиття висококласної чоловічого взуття До моменту відкриття фабрики дизайнери вирішили, що італійська жіноче взуття і супутні їй жіночі сумки в величезному асортименті вже представлені «мастодонтами» fashion індустрії Італії, тому всі свої зусилля і творчий потенціал вони направили на пошиття висококласної чоловічого взуття.

оригінальні туфлі , мокасини , черевики , Напівчоботи, броги, оксфорди, лоуфери Giampiero Nicola високо оцінили європейські чоловіки, які знають толк в якісній і стильного взуття. Після придбання популярності в Італії, марка вийшла на міжнародний ринок.

особливості дизайну

Бренд Giampiero Nicola сьогодні - це результат творчого розвитку, вдосконалення і наполегливої ​​праці братів Миколи і Джампьеро, які ось уже більше 25 років випускають шкіряне взуття для чоловіків, підтримуючи бездоганний рівень якості та високу майстерність виконання Бренд Giampiero Nicola сьогодні - це результат творчого розвитку, вдосконалення і наполегливої ​​праці братів Миколи і Джампьеро, які ось уже більше 25 років випускають шкіряне взуття для чоловіків, підтримуючи бездоганний рівень якості та високу майстерність виконання.

Італійська чоловіче взуття Giampieronikola виготовляється виключно з натуральних матеріалів, переважно використовуються шкіра і замша. Висока якість матеріалів забезпечує взуття довговічність і зручність.

Однак практичність і комфорт далеко не єдині переваги бренду Giampieronicola чоловіче взуття Однак практичність і комфорт далеко не єдині переваги бренду Giampieronicola чоловіче взуття. Експертний аналіз ринку, увагу до модних тенденцій, бездоганне відчуття стилю, використання новітніх технічних досягнень в взуттєвої промисловості - всі ці елементи стали невід'ємними складовими успіху бренду Giampiero Nicola, саме вони дозволяють перетворити кожну пару на витвір мистецтва.

Постійне прагнення дизайнерів марки до досконалості призвело до того, що взуття Giampieronicola перестала бути просто зручним взуттям на кожен день. Вони покликана привнести в чоловічий гардероб елегантність і розкіш.

Всі колекції взуття Giampiero Nicola повністю виробляються в Італії.

Новости