Гід The ​​Village: Де купити купальник в Москві

  1. ЦУМ
  2. «Кольоровий»
  3. «Кузнецький міст 20»
  4. Monoroom
  5. Cпортмастер
  6. H & M
  7. Topshop
  8. Zara
  9. Wolford
  10. Calzedonia
  11. Women'secret
  12. Oysho

Перед травневими святами проблема вибору купальника постає особливо гостро - без нього не обійтися ні на дачі, ні на море. The Village пройшовся по московських магазинах, щоб дізнатися, де його можна купити вже зараз.

мультибренд

ЦУМ

ЦУМ

У ЦУМі відділ з купальниками знаходиться там же, де і все нижню білизну універмагу - в великому Корнер на четвертому поверсі. Імена в основному перегукуються з представленими на решті поверхів марками: маловідомими італійськими, люксовими начебто Dolce & Gabbana і Lanvin, де за купальник можна заплатити, як за літнє плаття, і білизняними - La Perla і Paladini. Особливо варто виділити купальники Herve Leger, які силуетом і виконанням схожі на знамениті бандажні сукні марки. Тут же можна знайти кілька моделей We Are Handsome, бренду, що спеціалізується виключно на купальниках. В онлайн-магазині ЦУМу можна знайти лише одну марку - Agua Bendita.

«Кольоровий»

«Кольоровий»

У минулому році в «Кольоровому» також можна було знайти марку We Are Handsome, в цьому сезоні її вже не привезли. Зате на другому поверсі в Корнер Adidas продається з'явився не в одній модній зйомці нейлоновий купальник з жіночим обличчям з колаборації Джеремі Скотта і Adidas Originals. Кілька моделей можна відшукати і в Корнер британської марки Reiss на 3-му поверсі. Тут є тільки роздільні купальники, верх варто 1600-2000, низ - 1300-1600 рублів.

«Кузнецький міст 20»

«Кузнецький міст 20»

У «КМ 20» представлена ​​тільки одна марка, все та ж австралійська We Are Handsome, яка в світі купальників грає роль sеxy sweaters серед світшоти. З повністю покритою принтом тканини We Are Handsome випустили злиті і роздільні купальники з зображеннями ведмедів, павичів, коней та інших тварин. Ціни починаються з 13800 рублів і в середньому складають 15000 рублів.

Monoroom

Monoroom

Великий вибір безпрограшних безіменних бікіні для дівчат, які змінюють купальники щоліта, якщо не кілька разів за сезон. Милі принти, однотонні пари, різні варіанти зав'язок і однакова ціна 800 рублів на всі моделі - за такими купальниками потрібно йти в Monoroom на «флаконі» або зробити замовлення в їх інтернет-магазині .

Спортивні магазини

Cпортмастер

Cпортмастер

За купальниками для відкритих міських басейнів на кшталт «Чайки» краще йти в спеціалізовані спортивні магазини, такі як «Спортмастер». Швидше за все, марка буде спортивної, а купальний костюм - закритим, коштувати в межах 2000 рублів і помітно відрізнятися від купальника для пляжу стриманістю і спортивними елементами в обробці. Втім, в таких же магазинах можна знайти і більш відкритий костюм для відпочинку, зроблений з того ж поліаміду з еластаном, як і в більшості інших магазинів, і приблизно в тій же ціновій категорії. Більш ошатні або незвичайні купальники потрібно шукати в корнера розтиражованих спортивних марок рівня adidas, які регулярно роблять колаборації з відомими дизайнерами. Відмінні приклади - в лінійці Adidas Originals x Jeremy Scott і Adidas by Stella McCartney.

монобренди

H & M

H & M

У H & M - великий вибір і низькі ціни. Злитих купальників тут годі й шукати, зате всілякі роздільні з поліаміду і еластану в достатку. Ціна не перевищить тисяча сто дев'яносто вісім рублів за комплект: верх від купальника окремо стоїть максимум 699 рублів, низ - 499.

Topshop

Topshop

Традиційно багато купальників в пляжній колекції британського ритейлера Topshop, але в Росію, як зазвичай, привозять далеко не все. Варто звернути увагу на окремі чорні купальники з камінчиками, що нагадують бандаж, бікіні з принтом з ананасів і роздільний купальник з високими трусиками і лимонним принтом. Крім незвичайних моделей, тут багато класичних бікіні спокійних і неонових кольорів. У чоловічому відділі також представлено кілька моделей нейтральних купальних шортів.

Zara

Zara

Дизайнери іспанської Zara до поточного сезону придумали дванадцять моделей роздільних купальників. Матеріал, як і в інших подібних магазинах, - поліамід з еластаном, ціна - максимум 999 рублів за верх і 899 за низ. Особливо багато в колекції чорних, білих і чорно-білих купальників в смужку, а також таких комплектів, в яких верх і низ здаються частинами різних купальних костюмів.

Wolford

Wolford

У магазини Wolford, де, крім купальних костюмів, можна знайти всілякі види коригуючого білизни та одягу, вже привезли і злиті, і роздільні купальники з тим же ефектом. Ціни починаються від 17 000 рублей.

Calzedonia

Calzedonia

Рідкісна марка береться працювати з фактурою купальника, але якщо вам потрібен купальний костюм з ребристою, шаруватої, горбистої та іншої незвичайної тканини, то в магазинах Calzedonia знайдеться кілька моделей. Сюди також варто вирушати за небанальними фасонами: цільним купальником з прорізами, через які він виглядає як роздільний, купальними костюмами зі складною фурнітурою і з чашечками.

Women'secret

Women'secret

У російських магазинах більш відомої марки зі схожою назвою Victoria's Secret купальники не продаються і в цьому сезоні не очікуються, зате в більш бюджетному іспанському Women'secret в продажу вже з'явилися злиті купальники за 1999 рублів і дорожче і роздільні, верх від яких можна купити за 1200 , а низ - за 599-699 рублів.

Oysho

Oysho

Іспанська марка нижньої білизни і трикотажу для будинку, що входить в той же холдинг, що і мас-маркет-гігант Zara, і порівняно недавно вийшла на російський ринок, до літнього сезону приготувала кілька моделей роздільних купальників, які продаються по 899 рублів, і злитих - за 1899.

Новости