Гімн України та матричне управління

Всі без винятку люди хочуть знати що ж чекає їх попереду. Байдужих до свого майбутнього дуже мало. Як немає у Всесвіті некерованих процесів, так немає питань без відповідей. Своє майбутнє ми робимо зараз, проте на нього в певній мірі впливає минуле. І майбутнє і минуле різноманітні, тобто «їх багато». І щоб не йти по шляху, вготованого нам кимось, або не збитися з шляху на який нас наставляють, необхідні знання, що не викладалися і не даються більшості людей. Одним з таких знань є матричне управління.

В тому сенсі про який піде мова в цій статті, матричне управління - це безструктурное управління об'єктом з використанням впливів, які викликають вероятностно зумовлені реакції і мають вероятностно зумовлені результати в масової статистикою. До такого роду впливам ставляться різні знаки, образи, звуки, слова, музика, все, що викликає образи, думки, емоції, що може розгортатися в образи і бути в основі дій. Знаючи як образи впливають на людей, можна управляти людьми.

Наведу приклади матричного управління. Спокійна, приємна музика в громадському транспорті вероятностно зумовлено викличе розслаблення і заспокоєння в масової статистикою. Або якщо в популярному фільмі один з головних персонажів в певній ситуації кінчає життя самогубством, то з певною часткою ймовірності можна сказати про те, що в звичайному житті, люди, які подивилися цей фільм, при попаданні в подібну ситуацію, зроблять також, як і цей персонаж .

Матричне управління широко використовується в рекламі. У рекламі є великі фахівці матричного управління. Про це нижче. В основі роботи різних амулетів і оберегів працює матричне управління. Різні знаки викликають певну реакцію у людини. З тим, хто отримав «чорну мітку» швидше за все щось станеться. А той, у кого є з собою ладанка, хрестик, оберіг, амулет, потрапивши в стресову ситуацію, буде в ресурсному стані, що позитивно позначиться на його діях щодо виходу зі стресової ситуації. Так ось, передача одному «чорної мітки», а другого оберега - це і є матричне управління, яке здійснив суб'єкт управління. Теж саме з фільмом, тут суб'єкт управління - режисер або замовник фільму. У випадку з включенням музики, суб'єкт управління - це керівництво транспортної компанії, яка бажає заспокоїти пасажирів і не допустити паніки при їх транспортуванні. У всіх випадках, об'єктами управління є люди, які вероятностно зумовлено поводяться під впливом певних знаків, музики, слів, образів та інше.

Таким чином, Ви бачите результати матричного управління, систему безструктурного управління (об'єкт управління, суб'єкт управління, зв'язку), характерні управлінські впливи, процеси, які в цілому називаються матричних управлінням.

Традиційним питанням всіх часів і народів є питання «Що робити?». Зараз він особливо актуальний і його часто задають, оскільки Україна знаходиться в такому стані, що широкі маси розуміють, що щось робити треба, але що конкретно - не знають. Часто його задають в зв'язку з Евромайданом. А що далі? Що робити?

Зазвичай, за першим куплетом, йде другий.

В Основному Законі України записано Гімн України. Як Гімн впливає на суспільство, ви напевно здогадуєтеся. Згадайте, як впливало на суспільство зміна Гімну Росії, коли прийшов до влади Путін.

Повернемося до України. Перший куплет Гімну України знають всі, звичайно тільки його і співають.

Перший куплет Гімну України знають всі, звичайно тільки його і співають

Для російськомовних і для пошукових систем напишу текст першого куплета Гімну України російською мовою:

Ще не вмерли України ні слава, ні воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші вороги, як роса на сонці, Загосподствуем і ми, браття, у своїй краю.

В цілому, всі згодні, що на Україні ні слава, ні воля не померли. І регулярно українцям посміхається доля. Те, що вороги згинуть - до ворожки не ходи, колись так і буде, але це в майбутньому. А зараз все, як у пісні співається. Питання: «що далі»? - А далі другий куплет.

- А далі другий куплет

Російською мовою це звучить так:

Станом, брати, в бій кривавий від Сяну до Дону В ріднім краю панувати не дамо нікому. Чорне море ще посміхнеться, дід-Дніпро зрадіє, Ще на нашій Україні - визріє щаслива доля.

Є питання? - швидше за все знову ж «Що робити?» Є питання

Я особисто не хочу війни. Про війну спокійно можуть говорити ті, хто на ній не був, ті, хто на ній заробляє, і ті, для кого «війна - що мати рідна» (є й такі). Але таких дуже мало. Для всіх інших війна - це біда. І, перш ніж видати якусь фразу про війну, задумайтеся, а не результат матричного управління таке Ваше розуміння цього питання? - і дайте собі відповідь: «Так, це результат матричного управління».

Повернемося до відповіді на питання «Що робити, якщо Ви бачите вплив матричного управління?». Один з моїх вчителів казав: «Спокій, тільки спокій!» (Карлсон, з Дахи, жарт)). - Майбутнє можна змінити. Вже одне тільки розуміння ситуації і усвідомлення того, що відбувається може багато чого змінити. Якщо ви усвідомили, що на вас виявляється цілеспрямований вплив, то це вже половина справи. Матричне управління - це сильна штука, але не фатальна. На будь-який вплив можна надати протидію. Так, побачивши вплив на об'єкт управління з боку суб'єкта управління, можна вплинути на будь-який з елементів системи управління або будь-яку взаємозв'язок в системі управління, і картина зміниться. При чому, якщо зробити це грамотно, то ситуація може змінитися в потрібну для вас сторону.

Дехто фахівців матричного управління розуміють приховану загрозу спрацьовування механізмів, закладених в тексті Гімну України, і надають цілеспрямований вплив на ситуацію, що склалася, при чому майстерно. На сторінках Фейсбук я прочитав альтернативні тексти, які говорять про те, що в Україні не померли не тільки слава і воля, а ще й порядність, честь, доблесть і інші позитивні якості. Ось приклад тексту для гімну. Автора я не знаю, з задоволенням познайомився б. Гідний товариш.

«Що ж далі?» - це лейтмотив статті «Що ж далі - «Далі» залежить від «зараз». Те, що Ви зараз робите - то і буде далі, то, про що Ви зараз думаєте - то і реалізується в майбутньому. Якщо зараз Ви усвідомлюєте, що велика частина інформації, яка Вам надходить - це цілеспрямоване управлінський вплив, побачите прихований сенс цього управлінського впливу, відірвемо його як живий організм відторгає чужорідне тіло, виженете геть думки, які породжують образи, що виникають під впливом інформації, яку на вас впливають, то Ви забезпечите себе. Врятуєте себе - врятуєте світ.

Основне завдання солдата на війні - залишитися живим, оскільки мертвий солдат не зможе виконати бойове завдання. Тому, в першу чергу, займіться собою. Уважно ставтеся до будь-якої інформації, яка Вам надходить. Гігієнічно, прискіпливо, критично, як хочете, але не допускайте виникнення негативних образів і думок, які суперечать Вашому вихованню, нормам моралі, етичних норм.

А якщо захочете ще когось врятувати, або врятувати Світ - організуйте захід з протидії системі, або як мінімум - поділіться цією статтею з товаришами, натиснувши одну з кнопок соціальних мереж, які знаходяться нижче. Успіхів!

З повагою, Денис Дудник

А що далі?
Що робити?
Питання: «що далі»?
Є питання?
І, перш ніж видати якусь фразу про війну, задумайтеся, а не результат матричного управління таке Ваше розуміння цього питання?
«Що ж далі?

Новости