Гнучкий вал з Вібронаконечник Grost VG - ціна відгуки та фото

Представлені збірки з гнучкого вала і наконечника-булави найбільш ефективний для ущільнення свежеуложенной крупнозернистих бетонних сумішей.

Обертання ротора низької електродвигуна (сумісні приводи GROST - VGN-1500 і VGB-4000W) через гнучкий вал вібратора передається на ексцентриковий механізм вибронаконечника маятникового типу, амплітуда вібрації якого досягає 1,0-1,5 мм. З'єднання вала з булавою нерознімне. Наконечник має діаметр 38 і 50 мм, при роботі він повністю занурюється в незатверділої бетонну масу. Вібраційні впливу необхідні, щоб повітряні включення і скупчення вологи в рідкому бетоні, що знаходяться в радіусі до 40 см від булави, виводилися з оброблюваної маси. Одночасно бетон не тільки заповнює всі порожнини в опалубці, але і щільно прилягає до арматури по всій її поверхні. За допомогою глибинного вібратора досягається однорідність суміші і, відповідно, результуюча міцність готової будівельної конструкції. Товщина ефективно ущільнюється шару від 45 до 55 см, в залежності від довжини робочої частини вібратора. Маса валу і булавою від 6,3 до 13,3 кг, мінімальний радіус вигину в процесі роботи становить 350 мм. Підключення до приводу здійснюється зручним швидкодіючим фіксуючим механізмом - пружинним фіксатором.

Продукт популярний, користувачі завжди можуть скористатися мережею фірмових сервісних центрів по всій Росії.

Вся продукція має необхідні сертифікати, паспорти і дозволу. Гарантія поширюється на весь термін, заявлений виробником. Післяпродажне обслуговування здійснюється в сервісних центрах наших партнерів і майстерень заводів виробників.

Хочете купити товар за спеціальною ціною? Вас цікавлять діючі акції та знижки? Помітили помилку в описі або з'явилися питання по товарах, представленим на нашому сайті https://www.Komplektacya.ru, прохання звертатися на контактний e-mail: Хочете купити товар за спеціальною ціною , За багатоканальним телефоном 8 (812) 380-12-34 або за допомогою онлайн консультанта, що знаходиться в правому нижньому кутку сторінки.

Хочете купити товар за спеціальною ціною?
Вас цікавлять діючі акції та знижки?

Новости