Годинники Aerowatch Butterfly. Ефект метелика

Швейцарська годинна компанія Aerowatch пропонує нашій увазі ідеальні годинник для жінок. Дизайнери марки всерйоз задумалися про радощі земного буття і, натхненні красою природи, створили неймовірно елегантні годинники з дуже ніжною назвою Butterfly.

Ловці метеликів. Головна прикраса годин Aerowatch Collection 1942 Butterfly - безтурботні метелики, пурхають на циферблаті. Так-так, їм і відведена головна роль, адже без них це були б просто хороші жіночий годинник . До речі, метелики змінюють свій колір кожну годину! Заворожуюче ?!

Білим-біло. У годиннику використовується одне з найстильніших поєднань - поєднання сталі з білим кольором. Круглий сталевий корпус діаметром 35мм доповнений білим ремінцем. Білий циферблат з арабськими цифрами і листоподібні стрілки покриті родієм. Таким чином, ахроматичні кольори підсилюють контраст і акцентують нашу увагу на яскравих деталях.

Вінтаж. Настільки модний останні сезони стиль ретро знайшов своє відображення в заводний голівці, прикрашеної темним каменем у формі кабошон. Широкі вушка також викликають асоціації з тим часом, коли годинник могли дозволити собі далеко не всі. Зате зараз метелики можуть пурхати на зап'ясті кожної жінки!

Заворожуюче ?

Новости