Годинники на сонячній батареї: наша добірка бюджетних моделей G-Shock

  1. G-Shock AWG-M100, AWG-M100B, AWG-M100S і AWG-M100SB
  2. G-Shock G-9300-1E
  3. G-Shock GR-8900A-7E
  4. G-Shock GST-B100-1A
  5. G-Shock GW-7900

Сучасні тенденції говорять нам про те, що годинник повинні бути вже на сонячному харчуванні. По-перше, це дуже практично і, по-друге, це максимально зручно. Купив годинник, і не хвилюєшся про зміну батарейок, про їх непередбаченому розряді в самий невідповідний момент і про нормальному функціонуванні свого аксесуара. Всі ці проблеми у Casio вирішуються сьогодні функцією Tough Solar, тому в цей раз ми зробили підбірку, де покажемо годинник на сонячній батареї з бюджетним цінником.

Так як функція Tough Solar вельми потрібна в побутових / екстремальних умовах використання G-Shock, то її хотіли б багато бачити в своєму годиннику. Але справа в тому, що наявність такої опції, як правило, супроводжується додаванням інших просунутих функцій, а це вже тягне істотне подорожчання товару. Ми ж для вас підібрали ті моделі, які стоять зазвичай (як для шоків), але в них є все необхідне нам сонячне харчування.

G-Shock AWG-M100, AWG-M100B, AWG-M100S і AWG-M100SB

Всі чотири моделі належать до однієї одній лінійці годин і відрізняються між собою стилістичним оформленням. Мало того, що ці моделі коштують непристойно дешево для свого функціоналу, так вони є ще і дуже компактними. Відмінний варіант для тих, хто не любить великі «шайби» і хоче на свій руці бачити стильний аксесуар.

За функціоналом всього пару слів. Ясна річ, що тут є сонячна батарея, всі базові функції, але є ще одна корисна фішка - радіосінхронізація часу, а також функція переміщення стрілок. Класні моделі за смачною ціною, які в нашій добірці будуть самими бюджетними.

G-Shock G-9300-1E

А це у нас самий хітовий представник лінійки Mudman . Хітовий він не тому, що має просунутий функціонал, а через самого доступного цінника в цій колекції, що дозволило йому отримати світову популярність. Тут вам і продумана ергономіка, і фірмовий дизайн, і наднадійність, і відмінний додатковий функціонал, що включає:

  • сонячну батарею;
  • Twin Sensor (термометр і цифровий компас);
  • світове час;
  • потужну автоматичну підсвічування;
  • відображення фаз Місяця.

При цьому дана модель надійно захищена від пилу і бруду, тому дозволяє в них працювати практично в будь-яких умовах на землі.

G-Shock GR-8900A-7E

лімітована класична модель в чорно-білому дизайні з інформативним цифровим екраном. Це відмінний вибір для тих, хто любить стиль 90-х і хоче стати володарем вже ексклюзивної моделі, так як з кожним роком таких екземплярів стає помітно менше. Що стосується функціоналу, то тут, крім як сонячною батареєю, похвалитися нічим. Ставка робилася на одну додаткову функцію, на ексклюзивність і, звичайно ж, на доступну ціну - як раз те, що нам потрібно.



G-Shock GST-B100-1A

якщо розглядати колекцію G-Steel і шукати там найпопулярнішу модель, то це буде саме цей варіант. Сталевий характер цього годинника підкріплений їх високою надійністю і пристойним функціоналом. Крім базових функцій, тут є:

  • заводна головка;
  • сонячна батарея;
  • індикатор заряду у вигляді турбіни;
  • Bluetooth;
  • автоматичне підсвічування;
  • висока точність ходу.

заводна головка;   сонячна батарея;   індикатор заряду у вигляді турбіни;   Bluetooth;   автоматичне підсвічування;   висока точність ходу

До речі, чим ще GST-B100-1A відрізняється від своїх побратимів, так це мінімальними розмірами корпусу і наявністю поліуретанового браслета. Новинка осені 2017 року на даний момент є самим вигідним варіантом для покупки, де ціна мало кого розчарує за все вищеперелічене.

G-Shock GW-7900

Говорячи про годинник на сонячній батареї, не можна не згадати представника класичного сімейства GW-7900. Цей екземпляр відрізняється харизматичним брутальним дизайном, а також заточеним функціоналом під пригоди на воді і під подорожі. Відзначаємо захист від занурення в воду, від ударів, від низьких температур і такі корисні додаткові функції:

  • сонячна батарея;
  • радіосінхронізація часу;
  • яхт-таймер;
  • дані про Місяць;
  • графік припливів / відливів;
  • подвійний секундомір з окремою кнопкою;
  • автоматична світлодіодне підсвічування;
  • світове час.

сонячна батарея;   радіосінхронізація часу;   яхт-таймер;   дані про Місяць;   графік припливів / відливів;   подвійний секундомір з окремою кнопкою;   автоматична світлодіодне підсвічування;   світове час

Звичайно, якщо пошукати, то можна ще знайти моделі по осудною ціною, але ми підібрали ті варіанти, які сьогодні точно є у продажу і де можна було відстежити актуальність низьких цін. Сподіваємося, були вам корисні, а якщо у вас на прикметі є ще класні години з сонячною батареєю, пишіть нам в коментарі. Будемо дуже вдячні за зворотній зв'язок!


Новости