Годинники Ніка Золоті Жіночі [50 фото] - Каталог & ціна 2017

  1. Компанія «Ніка» і її золотий годинник для леді
  2. модний аксесуар
  3. Жіночі моделі годинників марки «Ніка»
  4. Маленькі секрети популярності
  5. Годинники Ніка золоті жіночі: особливості
  6. Чому варто купити жіночий годинник «Ніка?

Годинники Ніка золоті жіночі призначені для вимогливих дам

Годинники Ніка золоті жіночі - для вимогливих дам. Давно відомо, що годинник - це навіть не стільки практичний прилад для відліку часу, скільки елемент іміджу, індивідуальності їхнього власника. Без них неможливо уявити ділову успішну леді. А золото по праву вважається найпопулярнішим в світі дорогоцінним металом. Чи не одну тисячу років з нього виготовляють найрізноманітніші прикраси. Тому золотий наручний годинник завжди ставилися до статусних аксесуарів. За ним судять про ідеальний смак власника, його успішності і високе становище.

Давно відомо, що годинник - це навіть не стільки практичний прилад для відліку часу, скільки елемент іміджу, індивідуальності їхнього власника Давно відомо, що годинник - це навіть не стільки практичний прилад для відліку часу, скільки елемент іміджу, індивідуальності їхнього власника   Без дорогого годинника неможливо уявити ділову успішну леді   Золотий наручний годинник завжди ставилися до статусних аксесуарів Без дорогого годинника неможливо уявити ділову успішну леді Золотий наручний годинник завжди ставилися до статусних аксесуарів. За ним судять про ідеальний смак власника, його успішності і високе становище

Компанія «Ніка» і її золотий годинник для леді

Золоті годинник , Надіті на руці - це безсумнівна ознака благополуччя і стабільності. Хоч золото завжди відносять до м'яких металів, годинник з нього відрізняються особливою міцністю. До того ж, вони особливо надійні. Оправа з золота на увазі тільки наднадійний годинниковий механізм.

Таким годинах не знадобляться додаткові прикраси. Зате, коли такі присутні - виходить справжній витвір мистецтва, розкішні прикраси.

Золотий годинник, надіті на руці - це безсумнівна ознака благополуччя і стабільності Золотий годинник, надіті на руці - це безсумнівна ознака благополуччя і стабільності   Хоч золото завжди відносять до м'яких металів, годинник з нього відрізняються особливою міцністю   Таким годинах не знадобляться додаткові прикраси Хоч золото завжди відносять до м'яких металів, годинник з нього відрізняються особливою міцністю Таким годинах не знадобляться додаткові прикраси

Якщо золотий годинник ці, до того ж, жіночі - інакше, ніж чудовими, їх не назвати.

Історія «Ніки» почалася не так давно, лише в 2003 році. З тих самих пір спеціалізацією її є розробка і виробництво годинників з дорогоцінних металів і каменів .

У своєму прагненні створювати вироби, ні в чому не поступаються аналогам від світових брендів, компанія ретельно підходить до підбору персоналу. В результаті тут працюють не просто однодумці, справжні професіонали, а плодами їхньої спільної діяльності стали дивовижні за своєю красою і вишуканості золоті годинники марки «Ніка».

Історія «Ніки» почалася не так давно, лише в 2003 році. З тих самих пір спеціалізацією її є розробка і виробництво годинників з дорогоцінних металів і каменів

Сьогодні торгова марка «Ніка» - це дизайнерські моделі числом далеко за тисячу, безліч унікальних сувенірів. Годинна компанія з Росії прийшла до вершин успіху за такий короткий термін. Зробивши вибір на користь вишуканості і розкоші власних виробів, компанія не помилилася у виборі. Золотий годинник з інкрустацією з дорогоцінних каменів припали до вподоби зірок шоу-бізнесу і дамам з вищого світу, успішним діловим жінкам і тим, хто цінує стильні унікальні аксесуари. З огляду на, що використовуються в них виключно годинникові механізми від надійних перевірених брендів, а також оригінальні технологічні новинки, дамські золоті годинники перетворюються в реальний «вічний двигун».

Зайдіть на офіційний сайт компанії. Ви переконаєтеся, що цей предмет розкоші від вітчизняного виробника має виняткові якостями і може змагатися з багатьма відомими в світі брендами.

Ви переконаєтеся, що цей предмет розкоші від вітчизняного виробника має виняткові якостями і може змагатися з багатьма відомими в світі брендами

Годинна компанія з Росії прийшла до вершин успіху за короткий термін Годинна компанія з Росії прийшла до вершин успіху за короткий термін   Зробивши вибір на користь вишуканості і розкоші власних виробів, компанія не помилилася у виборі   Золотий годинник з інкрустацією з дорогоцінних каменів припали до вподоби зірок шоу-бізнесу і дамам з вищого світу, успішним діловим жінкам і тим, хто цінує стильні унікальні аксесуари Зробивши вибір на користь вишуканості і розкоші власних виробів, компанія не помилилася у виборі Золотий годинник з інкрустацією з дорогоцінних каменів припали до вподоби зірок шоу-бізнесу і дамам з вищого світу, успішним діловим жінкам і тим, хто цінує стильні унікальні аксесуари

модний аксесуар

Золоті годинники «Ніка» вже більше десяти років займають лідируючі позиції серед інших модних аксесуарів. Вони стали популярними і як ювелірні прикраси.

Важливо! Така слава має і зворотну сторону. Занадто багато з'являється підробок, зовсім не відрізняються якістю. Купуйте годинник тільки у надійних продавців.

Золоті годинники «Ніка» вже більше десяти років займають лідируючі позиції серед інших модних аксесуарів Золоті годинники «Ніка» вже більше десяти років займають лідируючі позиції серед інших модних аксесуарів   Годинники стали популярними і як ювелірні прикраси   Виробництво годин знаходиться в Москві Годинники стали популярними і як ювелірні прикраси Виробництво годин знаходиться в Москві

Якщо ви все ще сумніваєтеся, що настільки розкішні золотий годинник, здатні служити ювелірними прикрасами, випускають в Росії, доведеться повірити. Виробництво знаходиться в Москві.

З тією лише різницею, що замість орієнтації на масового споживача, як це було зі знаменитими годинними виробництвами за радянських часів, «Ніка» звертається до елітного сегменту ринку. Якість продукції дозволяє.
Підтвердженням і офіційним визнанням служать множинні премії і нагороди компанії.

Підтвердженням і офіційним визнанням служать множинні премії і нагороди компанії

Замість орієнтації на масового споживача, як це було зі знаменитими годинними виробництвами за радянських часів, «Ніка» звертається до елітного сегменту ринку Замість орієнтації на масового споживача, як це було зі знаменитими годинними виробництвами за радянських часів, «Ніка» звертається до елітного сегменту ринку   Якість продукції на висоті   Офіційним визнанням служать множинні премії і нагороди компанії Якість продукції на висоті Офіційним визнанням служать множинні премії і нагороди компанії

Жіночі моделі годинників марки «Ніка»

Ви легко переконаєтеся, що на такий годинник ціна цілком може бути не захмарною. Погортайте каталог моделей. Ви ознайомитеся з ним і знайдете підтвердження, що у годинника з самим навороченим дизайном ціни не надвеликі, навіть при наявності в обробці діамантів.

А, що дуже важливо, одна і та ж лінійка може мати моделі золоті і срібні. Так що якщо перші раптом виявляться вам не по кишені, другі ви зможете собі дозволити.

У годин з самим навороченим дизайном ціни не надвеликі, навіть при наявності в обробці діамантів У годин з самим навороченим дизайном ціни не надвеликі, навіть при наявності в обробці діамантів   Одна і та ж лінійка може мати моделі золоті і срібні Одна і та ж лінійка може мати моделі золоті і срібні. Так що якщо перші раптом виявляться вам не по кишені, другі ви зможете собі дозволити

Компанія представляє дамські годинник кількох колекцій:

  • Viva. Цей годинник неодмінно підкреслять грайливий характер їх власниці, можуть навіть стати цікавою темою розмов серед подруг. На будь-якої руці ці мініатюрні моделі будуть виглядати вишукано. Найрізноманітніші форми і кольору, вушка, оформлені так вигадливо, дорогоцінні камені і кристали створюють враження легкості і чарівництва. Корпуси квадратні, овальні, круглі і ромбовидні - вибрати можна на будь-який, навіть найвишуканіший смак. Для творчої особи - це безмежне джерело натхнення.
    Ціна: від 15 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Цей годинник неодмінно підкреслять грайливий характер їх власниці, можуть навіть стати цікавою темою розмов серед подруг Цей годинник неодмінно підкреслять грайливий характер їх власниці, можуть навіть стати цікавою темою розмов серед подруг   На будь-якої руці ці мініатюрні моделі будуть виглядати вишукано   Найрізноманітніші форми і кольору, вушка, оформлені так вигадливо, дорогоцінні камені і кристали створюють враження легкості і чарівництва   Корпуси квадратні, овальні, круглі і ромбовидні - вибрати можна на будь-який, навіть найвишуканіший смак На будь-якої руці ці мініатюрні моделі будуть виглядати вишукано Найрізноманітніші форми і кольору, вушка, оформлені так вигадливо, дорогоцінні камені і кристали створюють враження легкості і чарівництва Корпуси квадратні, овальні, круглі і ромбовидні - вибрати можна на будь-який, навіть найвишуканіший смак

  • Celebrity. Цей годинник для справжніх аристократок. Вони стануть ідеальним доповненням вечірнього вбрання. Їх можна вважати справжнім витвором ювелірного мистецтва. Про це говорить чудовий дизайн, бездоганний золотий корпус, інкрустований зірчастими розсипами дорогоцінних каменів. З цими стильними та помітними годинами ви справжня леді, в цьому не посміє засумніватися ніхто.
    Ціна: від 80 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Цей годинник для справжніх аристократок Цей годинник для справжніх аристократок   Вони стануть ідеальним доповненням вечірнього вбрання   Їх можна вважати справжнім витвором ювелірного мистецтва Вони стануть ідеальним доповненням вечірнього вбрання Їх можна вважати справжнім витвором ювелірного мистецтва. Про це говорить чудовий дизайн, бездоганний золотий корпус, інкрустований зірчастими розсипами дорогоцінних каменів З цими стильними та помітними годинами ви справжня леді, в цьому не посміє засумніватися ніхто

  • Lady. Кожна жінка повинна мати маленьке чорне плаття і на руці маленькі золоті годинники. Дуже витончена ефектна модель. Чудова обробка не тільки у корпусу і ціфеблата, але оригінальне плетіння також у вушок і застібок. Досконалий дизайн, благородні матеріали і приглушені тони здатні підкорити з першого погляду. Аксесуар доповнить вечірнє вбрання самодостатньою, успішної жінки, ділової та щасливою. З ними ви встигнете побувати скрізь і всюди.
    Ціна: від 18 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто моделі далего за 200 тисяч.

Кожна жінка повинна мати маленьке чорне плаття і на руці маленькі золоті годинники Кожна жінка повинна мати маленьке чорне плаття і на руці маленькі золоті годинники   Lady - дуже витончена і ефектна модель   Досконалий дизайн, благородні матеріали і приглушені тони здатні підкорити з першого погляду Lady - дуже витончена і ефектна модель Досконалий дизайн, благородні матеріали і приглушені тони здатні підкорити з першого погляду

  • Ego. Молодіжна стилістика годин поєднує в собі класику і модні тенденції. Завдяки сучасному дизайну, цікавим деталям і цікавим формам, ви лише підкреслите власну яскраву індивідуальність. Тонке виконання і ошатні інкрустації привертають до себе увагу. Годинники для вічно молодих дівчат.
    Ціна: від 12 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Молодіжна стилістика годин поєднує в собі класику і модні тенденції Молодіжна стилістика годин поєднує в собі класику і модні тенденції   Завдяки сучасному дизайну, цікавим деталям і цікавим формам, ви лише підкреслите власну яскраву індивідуальність   Тонке виконання і ошатні інкрустації привертають до себе увагу Завдяки сучасному дизайну, цікавим деталям і цікавим формам, ви лише підкреслите власну яскраву індивідуальність Тонке виконання і ошатні інкрустації привертають до себе увагу

  • Mystery. Ви вмієте зберігати таємниці? Ви навіть вмієте їх ефектно розкривати? Тоді цей годинник для вас. Вони таємничі і розкішні. Тут класичні силуети поєднуються з новітніми технологіями, а дорогоцінні метали і камені лише додають таємничості. У такому годиннику вам не минути долі центру загального тяжіння. Одні тільки невагомі стрілки чого варті. Від них неможливо відірвати погляд. Вони зачаровують. Інакше, ніж шедевром їх не назвати.
    Ціна: від 100 тисяч рублів.

десь класичні силуети поєднуються з новітніми технологіями, а дорогоцінні метали і камені лише додають таємничості десь класичні силуети поєднуються з новітніми технологіями, а дорогоцінні метали і камені лише додають таємничості   У такому годиннику вам не минути долі центру загального тяжіння   Воістину розкішний аксесуар У такому годиннику вам не минути долі центру загального тяжіння Воістину розкішний аксесуар

До речі, компанія створила спеціально для таємничої чарівної леді ексклюзивну модель Mystery Calypso. Мереживний механізм у скелетона декорований вручну. Цей годинник - справжня загадка. Вони здатні звести з розуму своїм неймовірної краси декором.

Ексклюзивна модель Mystery Calypso - мереживний механізм у скелетона декорований вручну

Маленькі секрети популярності

Ті моделі, що виконані із золота, відносять до розряду більш престижних. Причому є корпусу з білого або навіть рожевого золота. А верхня межа для їх вартості назвати досить проблематично.

Ті, корпус у яких керамічний з золотим рантом, за ціною дуже навіть доступні. Кераміка може виявитися білою і чорною, а замість діамантового розсипи - фіаніти, але з боку ці годинники будуть виглядати не менш елітарної, а браслет і обрамлення - натуральними каменями.

Модельний ряд годин настільки разноообразіе, що викликає інтерес у покупців з європейських країн, Сполучених Штатів і Канади. Їх носять ділові дами і представниці модних гламурних тусовок. наприклад:

  • DolceVita. Одна з найпопулярніших ліній. З керамічними вставками білого і чорного кольорів в часовий корпус і обідком циферблата з жовтого, рожевого, білого і червоного золота, пріпиленний фіанітами.
    Ціна: від 40 до 90 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

DolceVita - одна з найпопулярніших ліній

  • «Колібрі». Ці годинники можна навіть назвати мініатюрними. Фіаніти в два ряди прикрашають обід циферблата жовтого, білого або рожевого золота, а сам ціфербрат поділений на зони. У першій - плаваючі циркони чорного, рожевого блакитного і білого кольорів, а в іншій - стрілки і римські цифри.
    Ціна: 30-40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фіаніти в два ряди прикрашають обід циферблата жовтого, білого або рожевого золота, а сам ціфербрат поділений на зони Фіаніти в два ряди прикрашають обід циферблата жовтого, білого або рожевого золота, а сам ціфербрат поділений на зони   У першій зоні циферблата - плаваючі циркони чорного, рожевого блакитного і білого кольорів, а в іншій - стрілки і римські цифри У першій зоні циферблата - плаваючі циркони чорного, рожевого блакитного і білого кольорів, а в іншій - стрілки і римські цифри

  • «Ірис». Відмінним дизайнерським відкриттям став циферблат, що нагадує бутон ірису, що гойдається на тонкому стеблі. Ромб з кольорового золота, інкрустація фіанітами, вигадливі кріплення - до таких годинах ви можете підібрати золотий браслетик будь-якого відтінку до настрою або одязі. Годинки важать всього 9 грамів.
    Ціна: від 50 тисяч рублів.

Ромб з кольорового золота, інкрустація фіанітами, вигадливі кріплення

Годинники Ніка золоті жіночі: особливості

Компанія зібрала найдосвідченіших ювелірів і майстрів годинникової справи, щоб створити складне технологічне виріб і предмет ювелірного мистецтва одночасно. Розробляючи будь-золотий годинник «Ніка», виробник прагне до зниження їх ваги, щоб забезпечити їх комфортну носку і знизити вартість. Адже вироби цієї марки з категорії ювелірних, а для їх виробництва використовується золото 585 проби.

Ще один напрямок, який прагне реалізувати компанія - це надійність виробів.

Компанія зібрала найдосвідченіших ювелірів і майстрів годинникової справи, щоб створити складне технологічне виріб і предмет ювелірного мистецтва одночасно Компанія зібрала найдосвідченіших ювелірів і майстрів годинникової справи, щоб створити складне технологічне виріб і предмет ювелірного мистецтва одночасно   Розробляючи будь-золотий годинник «Ніка», виробник прагне до зниження їх ваги, щоб забезпечити їх комфортну носку і знизити вартість   Вироби цієї марки з категорії ювелірних, а для їх виробництва використовується золото 585 проби Розробляючи будь-золотий годинник «Ніка», виробник прагне до зниження їх ваги, щоб забезпечити їх комфортну носку і знизити вартість Вироби цієї марки з категорії ювелірних, а для їх виробництва використовується золото 585 проби

Компанія впровадила власний винахід, технологію під назвою «капсула», інакше кажучи «корпус всередині корпусу». А виглядає це наступним чином: всередину оболонки з золота міститься механізм в спеціальній капсулі. Впровадження цієї технології дозволяє:

  • охороняти механізм годинника і його циферблат від вологи і пилу;
  • забезпечувати герметичність;
  • поліпшити міцність годин, захистити від особливо сильних пошкоджень;
  • за рахунок зниження маси корпусу зменшити ціну на виріб.

Більшість моделей виглядають як звичайне прикраса. Але думати так - велика помилка. На ділі це хронометри з безліччю функцій. Тут є місячний календар, секундомір, не кажучи вже про те, що це, в першу чергу, годинник.
Сапфірове напилення на мінеральному склі захищає від тріщин і подряпин. А поверхня з золота обробляється із застосуванням унікальної технології. Саме це дозволяє їй бути ідеальною, а корпусу - легким.

Саме це дозволяє їй бути ідеальною, а корпусу - легким

Компанія впровадила власний винахід, технологію під назвою «капсула», інакше кажучи «корпус всередині корпусу» Компанія впровадила власний винахід, технологію під назвою «капсула», інакше кажучи «корпус всередині корпусу»   Всередину оболонки з золота міститься механізм в спеціальній капсулі Всередину оболонки з золота міститься механізм в спеціальній капсулі

Цікаво! Зазвичай новий годинник купують, коли вийшли з ладу старі. У планах засновників компанії передбачити можливість для всіх охочих не міняти годинник цілком, а лише обзавестися новою капсулою, циферблат у якій набагато краще, а золотий корпус залишиться колишнім.

Всі годинники цього бренду прикрашені різними вставками. це:

  • російські діаманти, від безбарвних до чорних;
  • фіаніти і інші вирощувані штучно камені;
  • фантазійні, справжні і штучні дорогоцінні камені;
  • напівдорогоцінне каміння.

Чому варто купити жіночий годинник «Ніка?

Важливо! Купівля такого годинника рівносильна придбанню швейцарського хронометра за неймовірно низькою ціною, але настільки ж високої якості. Гарантія тому - «механізм Ronda».

У цьому годиннику немає жодної пластмасової деталі, хіба що в якості ізолятора, який перешкоджає розрядці батареї в корпус або в механізм. Так що зламати їх - це треба постаратися.

У цьому годиннику немає жодної пластмасової деталі, хіба що в якості ізолятора, який перешкоджає розрядці батареї в корпус або в механізм У цьому годиннику немає жодної пластмасової деталі, хіба що в якості ізолятора, який перешкоджає розрядці батареї в корпус або в механізм   Зламати цей аксесуар дуже складно   Ніка - це не просте назва заводу в Росії Зламати цей аксесуар дуже складно Ніка - це не просте назва заводу в Росії. Це відома торгова марка з найширшою мережею дистриб'юторів у всіх країнах СНД Здобувши женскіечаси фірми «Ніка», ви стали володаркою вироби неперевершеного якості

Ніка - це не просте назва заводу в Росії. Це відома торгова марка з найширшою мережею дистриб'юторів у всіх країнах СНД. Це фірмові салони та сервісні центри по всій країні. Це відповідальність за кожне зроблене виріб.

А значить, знайшовши жіночий золотий годинник фірми «Ніка», ви стали володаркою вироби неперевершеного якості. Вони завжди покажуть правильний час, залишаючись при цьому вишуканим ювелірним виробом.

Вони завжди покажуть правильний час, залишаючись при цьому вишуканим ювелірним виробом

Ви вмієте зберігати таємниці?
Ви навіть вмієте їх ефектно розкривати?
Чому варто купити жіночий годинник «Ніка?

Новости