Годинники чоловічі наручні брендові

  1. Rolex
  2. Patek Philippe
  3. Cartier
  4. Tissot
  5. Vacheron Constantin
  6. Frank Muller
  7. Blancpain
  8. TAG Heuer
  9. Hublot

Років сто тому аристократ, щоб показати своє високе положення в суспільстві, міг повільно дістати з нагрудної кишені золотий годинник, ліниво клацнути кришечкою ... Сьогодні ж відлий з дорогоцінного металу хоч три пари хронометрів, ніхто не буде ставитися до такого аксесуару з повагою - просто скажуть: «Позер»!

А ось якщо на руці сучасного бізнес-джентльмена одягнені наручні брендові годинник-це буде знаком і гарного смаку, і достатку, і аристократизму. Головне - вибрати правильний бренд, який шанують не тільки в нашій країні, але і в різних куточках планети Земля.

Не варто купувати перші-ліпші наручний годинник з красивою назвою - це можуть бути бренди-перевертні (тобто річ, зроблена в Підмосков'ї або Китаї, а видається за швейцарську). Звичайно, в плані годин нам пощастило - на цій ниві бренди-перевертні з'являються рідко (нам «попалися» поки тільки Mare Monti - у марки навіть швейцарський сайт є, але хоститься він в Росії). Зате є багато просто невідомих брендів, які в своїй країні будуть впізнаваними, а за її межами нікому ні про що не скажуть. Так що ми склали рейтинг годинникових брендів зі всесвітньою славою, гідних вашої уваги. Отже, зоряна десятка! Не варто купувати перші-ліпші наручний годинник з красивою назвою - це можуть бути бренди-перевертні (тобто річ, зроблена в Підмосков'ї або Китаї, а видається за швейцарську)

Rolex

Напевно, найвідоміші наручний годинник. Щороку під цим брендом збирається близько 500 тисяч примірників - і всі вони знаходять свого покупця, адже дуже багато людей в нашому марнославного світі хочуть підкреслити забезпеченість і достаток за допомогою цього аксесуара. Кожна модель цих швейцарських годинників виконується з особливим підходом, і, звичайно ж, з дотриманням найвищих стандартів якості. Одним словом, це дуже якісна річ на століття! Напевно, найвідоміші наручний годинник

Patek Philippe

Ще одні швейцарські годинники класу супер преміум. Кожна модель тут - унікальна, так що це вибір для справжніх особистостей, які не бажають змішуватися з натовпом. Асортимент моделей - величезний: кежуал і спорт, класика і годинник для неформалів. І, до речі, механізм цих хронографів вважається найскладнішим в світі!

Cartier

Ці брендові чоловічі годинники вже родом з Франції. Їх «фішка»: розкіш, елегантність, шик. Купити їх варто серйозному бізнесменові, з усіх стилів в одязі віддає перевагу класиці. Хоча надмірно суворими їх теж не назвеш: годинник Cartier - це модні тенденції, без яких неможлива по-справжньому розкішна річ.

Tissot

Рейтинг швейцарських годинникових брендів не обійдеться без цієї марки. Ідеальна простота, бездоганність, стриманість, крізь яку віє шармом якості і успішності - ось що таке ці наручний годинник.
Рейтинг швейцарських годинникових брендів не обійдеться без цієї марки

Vacheron Constantin

Ці швейцарські хронографи зможуть прокричати про себе навіть в коробці, вщерть заповненій годинами інших марок. Помітне поєднання різних стилів воєдино, величезний вибір моделей і фактур, довгий список функцій, фантазійне виконання - ось «рецепт» успіху Vacheron Constantin. Якщо ви молоді, якщо ваша життя пов'язане з творчістю і мистецтвом - вони вам точно сподобаються.

Frank Muller

Незвичайні цифри на циферблаті зробили цей молодий за мірками годинного бізнесу бренд (заснований в 1991 році) не тільки впізнаваним, а й улюбленим серед поціновувачів. Незвичайні цифри на циферблаті зробили цей молодий за мірками годинного бізнесу бренд (заснований в 1991 році) не тільки впізнаваним, а й улюбленим серед поціновувачів

Blancpain

Захопленість, емоції, справжність - ось основні традиції цієї марки. Запорука успіху компанії - любов, з якою майстри збирають кожен гвинтик. Так, навіть у наш світ грошей і машин це ще можливо! Результат: гарний дизайн, дорогі ремінці зі шкіри екзотичних тварин і безліч цікавих функцій.

TAG Heuer

Ще одні відомі швейцарські хронографи, на цей раз - з 150-річною історією. Призери багатьох виставок, що поєднують безліч інноваційних розробок і стильний дизайн - їм можна повністю довіряти. Одягнувши ці швейцарські наручні годинники, будь-який чоловік буде мати презентабельний зовнішній вигляд.
Ще одні відомі швейцарські хронографи, на цей раз - з 150-річною історією

Від традиційної класики до високого ювелірного мистецтва: цей годинник краще за інших уміють підкреслити статус свого власника. Ну а якщо вам потрібні не просто наручні хронографи, а щось особливе, вам точно сподобається модель Marie-Antoinette, відтворена за архівними ескізами. Так, тут не працюють на потік - тут роблять шедеври!

Hublot

Ще не втомилися від швейцарських назв? Що поробиш, годинні бренди «родом» з цієї країни дійсно найкращі. Черговий приклад тому - наручний годинник Hublot. Марка ця не стара, але особливий стиль хронометрів вигідно виділяє її серед «старичків». Годинники від Hublot - це цікавий циферблат, який може бути будь-який варіації і форми. Стиль бренду - ф'южн, тобто поєднання дуже різних напрямків. Загалом, це цікаві моделі для людей, які знають в цьому толк.

Якщо вам сподобалася стаття, поділіться їй з вашими друзями в соц. мережах. А я з Вами прощаюся, до нових зустрічей!

Новости