Годинники китайських брендів: Ціна нижче, а якість краща, ніж у копій!

  1. Фірмові китайські годинники, які перевершують копії в тисячу разів
  2. Lemfo Lem1: «китайський Apple», лідер продажів на AliExpress
  3. Інші моделі Lemfo, які змусять тебе забути про копіях
  4. Curren: майже такі ж елегантні як Rolex ... але за $ 10
  5. Тисячі продажів на AliExpress
  6. Shark: годинник для спорту за $ 30-50
  7. Як знайти Shark на AliExpress
  8. Geneva: здаються швейцарськими, поки не подивишся на цінник
  9. Megir: витончений дизайн за $ 15-25
  10. Naviforce: схожі на Citizen Aviator, але за $ 20
  11. Feifan: мінімалістичні годинник за $ 6-10
  12. Relojes Soki: для тих, кому подобаються Rolex Submariner
  13. Beinuo і Sinobi
  14. Цікаві молоді бренди
  15. модний дизайн
  16. Kimio: жіночні і унікальні
  17. Sinobi: ще одна жіночна марка
  18. Julius: просте витонченість
  19. Kingsky: останній писк моди
  20. Longbo: строгий і елегантний дизайн як у Swatch
  21. Enmex: мінімалістичний дизайн
  22. Dom: годинник з унікальним дизайном
  23. Oulm: стиль стім-панк, привіт годинах Diesel
  24. Chenxi: західний дизайн
  25. Wwoor: класичні годинник за дуже низькими цінами
  26. Break: relojes minimalista con tonos monocromáticos
  27. Ouyawei: класика для чоловіків і жінок
  28. Годинники для спорту
  29. Skmei: схожі на G-shock
  30. Ohsen: дизайн, натхненний маркою Casio
  31. Ezon: мульти-функціональні годинник для спорту
  32. Годинники високої якості
  33. Guanqin: максимальна якість за мінімальною ціною
  34. Parnis: популярний виробник в Китаї
  35. Holuns: дизайн поза часом
  36. Binkada: сучасні технології за дуже доступною ціною
  37. Casima: високоякісні годинник для спортсменів
  38. Pagani design: найширший вибір моделей
  39. А як щодо якості китайських годин?

Багато людей заходять на AliExpress в пошуку дешевих копій відомих марок годин (Omega, Rolex, Hublot, Panerai, Casio, Tag Heuer, Cartier ...), і все більше з них звертають свою увагу на китайські моделі з сучасним дизайном і за низькою ціною.

Годинники відомих марок з Китай завойовують довіру, так як на додаток до привабливими цінами покупця дивує складна технологія і надійність конструкції. На AliExpress можна побачити сотні позитивних відгуків на китайські моделі. В даний час всі китайські бренди зацікавлені «відмитися» від репутації дешевих товарів на один раз, і такі бренди годин, як Curren, Lemfo, Shark, Weide, Megir роблять топові годинник на століття.

Існують також бренди з вузькою спеціалізацією: чоловічий годинник, SmartWatch, класична жіноча лінія годин і інші.

Давай пройдемося докладніше по кожній з них!

Фірмові китайські годинники, які перевершують копії в тисячу разів

Lemfo: чудово сконструйовані китайські SmartWatch

Шукаєш вигідні пропозиції на SmartWatch? Ми рекомендуємо не губитися серед підробок, а перейти в магазин Lemfo. Годинники Lemfo воліють все сучасні люди, які з яких-небудь причин не можуть дозволити собі Apple.

Lemfo Lem1: «китайський Apple», лідер продажів на AliExpress

Цей годинник ми відносимо до «преміум класу» в лапках, тому що ця популярна і дуже якісна модель від Lemfo коштує всього близько $ 80- $ 90! Його фактична ціна набагато вище, однак через масову популярності виробник знизив націнки, і дозволив буквально кожному студенту мати свій SmartWatch.

Цей китайський SmartWatch має безліч функцій, проте його найсильніше перевага, на наш погляд, це його зовнішній вигляд: унісекс годинник, доступні в трьох кольорах (срібло, золото і чорний). Виготовлені з нержавіючої сталі, має дуже зручний ремінь з міцної шкіри, яка може бути чорною або коричневою в залежності від постачальника.

Виготовлені з нержавіючої сталі, має дуже зручний ремінь з міцної шкіри, яка може бути чорною або коричневою в залежності від постачальника

Екран Full HD товщиною від 0,98 до 1 см.

В інструкції до годинника зазначено, що вони заряджаються магнітним зарядним пристроєм, який прісокдіняется до задньої стінки годин. Це пристрій продається в комплекті, однак якщо ти втратив цю деталь, ти можеш придбати її окремо на AliExpress.

Це пристрій продається в комплекті, однак якщо ти втратив цю деталь, ти можеш придбати її окремо на AliExpress

Має інтерфейс для програвання музики, крокомір, програму для контролю сну, голосовий супровід типу Siri, можливість дзвонити і використовувати Google-пошук, як якщо б ти Новіль смартфон на руці. Конструкція є водонепроникною.

Ще одна цікава функція - дистанційне керування камерою телефону, можна робити знімки з цікавих ракурсів, натискаючи на дисплей годин.

Інші моделі Lemfo, які змусять тебе забути про копіях

Ми висунули на перший план Lem1, тому що це самий продаються на AliExpress годинник, але виробник Lemfo має багато цікавих і привабливих моделей у своїй колекції. Одна з них Lemfo LF07 , Яка візуально нагадує деякі інші відомі SmartWatch:

Натисни сюди , Щоб перейти на AliExpress і подивитися весь асортимент годин компанії Lemfo.

Curren: майже такі ж елегантні як Rolex ... але за $ 10

Curren високо цінуються на китайському ринку годин. Це підтверджується також цифрами продажів на AliExpress. Як тільки ми відкрили для себе цей бренд, ми провели дослідження і побачили, що в коментарях багато захоплених відгуків. Здається майже підозрілим, чому годинник коштує так дешево. Є моделі для чоловіків і жінок.

Як ти бачиш на картинці, марка пропонує годинники різних стилів: формальні, спортивні та класичні менш ніж за $ 25. Не думай, що такі ціни викликані тим, що Curren - новачок на ринку: вони успішно працюють на ринку вже кілька років, і всі екземпляри поставляються з гарантійним талоном.

Щоб помилуватися на моделі і ціни Curren натисни сюди .

Тисячі продажів на AliExpress

Беззаперечний лідер продажів:

Вартість цього годинника не перевищує $ 15! І сама по собі вона має фантастичні відгуки. Циферблат виконаний з нержавіючої сталі, конструкція водонепроникна (проте продавці все одно не рекомендують плавати або займатися в них спортом через можливу псування ременя і зовнішніх поверхонь.

Shark: годинник для спорту за $ 30-50

Інший бренд, який здивував нас - Shark , Яка також є рекордсменом з продажу. Це бренд з майже 20-річною історією, який «зловив хвилю» лише кілька років тому, розмістивши свої продукти на онлайн платформах, в тому числі і на AliExpress. Покупці дуже схвально відгукуються про своїх годинниках Shark.

Як знайти Shark на AliExpress

З якоїсь причини за запитом «Shark» пошуковик AliExpress видає дуже мало результатів, тому ми залишимо посилання на магазин Timezone , Який має найширший вибір цих годин. Політика продажів Shark, однак, просить клієнтів заходити на їх офіційний сайт і купувати годинник там.

Geneva: здаються швейцарськими, поки не подивишся на цінник

Від пропозицій марки Geneva (Це китайський бренд, не переплутайте, повіривши назвою) розбігаються очі. За $ 5 на AliExpress ти можеш купити собі цілу колекцію красивих годин для всіх випадків. Ось одна з найбільш продаваних моделей:

Це дуже прості і симпатичний годинник, доступні в різних колірних рішеннях з дуже зручним гумовим ремінцем.

Megir: витончений дизайн за $ 15-25

Годинники Megir можна спокійно переплутати з фірмовими годинами для чоловіків. Однак вартість, в порівнянні з іншими західними брендами, відрізняється в сотні євро.

Годинники Megir використовують якісні матеріали: кварц і загартоване скло Hardlex. Водонепроникні, підходять для спорту, мають неймовірно зручний ремінець, який легко регулювати.

У наявність на AliExpress до $ 40 .

Naviforce: схожі на Citizen Aviator, але за $ 20

Naviforce не китайська марка (вона японська), але ми вирішили включити її в цей список, так як вона робить величезний оборот на AliExpress, і особисто я, автор, маю до неї особливу слабкість. Я не хочу довго розписувати переваги марки, а просто скажу, що купив Naviforce 9044 за 35 доларів і ношуся з ними як дитина, як ніби у мене вже є версія Citizen Aviator для будинку 🙂

Ти можеш подивитися всі годинники Naviforce на AliExpress тут .

Feifan: мінімалістичні годинник за $ 6-10

Годинники Feifan абсолютно невідомі в Росії, але це цікавий варіант, якщо тобі подобаються мінімалістські і дуже дешевий годинник. Подивіться на зображення - акуратний дизайн і нічого зайвого:

Існує також версія в чорному кольорі за якихось $ 10. По-моєму, дуже схожі на фірмові годинники, немає? Особисто мені дуже до смаку.

Relojes Soki: для тих, кому подобаються Rolex Submariner

Коротко: доступні і якісні годинник. Класний спортивний стиль. Модель має майже 13 000 продажів і знаходиться в Топ-10 популярних годин на AliExpress.

Крім того, є лінія, зроблена під впливом фурору, виробленого Rolex Submariner:

Годинники фірми Soki можна вибрати на цій сторінці .

Beinuo і Sinobi

Ще дві супер марки китайських годин, які гідні потрапити в наш огляд - це Beinuo і Sinobi . Серед моделей ти побачиш величезний вибір якісних чоловічих спортивних і класичних годин за дуже низькими цінами. Говорячи чесно, дизайн не є чимось видатним, однак у всіх різні смаки.

Цікаві молоді бренди

Отже, ми закінчили з описом гігантів, а тепер наведемо кілька цікаво розвиваються, які стартували недавно, але вже зібрали безліч позитивних рецензій. Ми збираємося коротко розглянути кожен з них, пояснюючи, чому варто звернути на них увагу і який товар вони випускають.

модний дизайн

У першому розділі ми покажемо вам бренди, які мають годинник на будь-який смак, виконані за останньою модою, і знаходяться в розумному ціновому діапазоні.

Kimio: жіночні і унікальні

Найпопулярніші годинник цієї марки - жіночі. Їх особливість - мініатюрний циферблат, що робить їх витонченими і придатними під будь-який наряд для особливих випадків.

Sinobi: ще одна жіночна марка

Стиль колекції годин Sinobi дуже різноманітний: починаючи від класичних годин з невеликим циферблатом до футуристичних годин без поділів і цифр. Якщо ти прогулятися по магазину , Ми впевнені, що ти обов'язково закохаєшся в якусь модель.

Julius: просте витонченість

родзинкою цієї марки є дуже класичний дизайн і рівні строгі лінії. Неможливо уявити собі образ, до яких ці години не підійшли б. У магазині також є кілька дуже привабливих чоловічих годинників.

Kingsky: останній писк моди

тут ти можеш знайти годинник дуже схожі на останні моделі західних дизайнерів Marc Jacobs, The Horse, Swarovski, Michael Kors, D & G. Переважна більшість складають годинник для жінок.

Longbo: строгий і елегантний дизайн як у Swatch

Як ти вже встиг помітити, як тільки з'являється якась популярна модель на заході, на сході з'являються ті, хто виробляє щось подібне за менші гроші. покупці люблять Longbo за те, що при такій політиці він не відкладає якість годин на друге місце. Фокус Longbo - моделі годинників Swatch, що з'єднують класику і оригінальність в потрібних пропорціях.

Enmex: мінімалістичний дизайн

Ти за мінімалізм? тоді це твій бренд . Тут немає жодної моделі з товстими цифрами або зайвими побрекушкамі. Всі годинники виконані в монохромних тонах, яке де додали пастельні тони. Годинники підійдуть до будь-якого образу.

Dom: годинник з унікальним дизайном

Хоча ціни у цієї марки кілька високі, ми вирішили не ховати від тебе цього виробника, май його у вигляді. Серед лідерів продажів його модель, що імітує Calvin Klein і та, що була виконана в стилі Daniel Wellington з його відомими нейлоновим ремінцем. Всі годинники мають гранично висока якість обробки: шкіряні ремені, кристали Hardlex, стійкі до подряпин вольфрамові ремені. Багато з них оснащені кварцовим механізмом.

Oulm: стиль стім-панк, привіт годинах Diesel

Ми не дарма передає привіт Diesel в назві, так як дизайнери годин OULM були натхненні саме цією маркою. Якщо тобі подобаються яскраві годинник з великим оригінальним циферблатом, то ти знайдеш модель до смаку.

Chenxi: західний дизайн

Якщо тобі потрібні прості годинник для всіх випадків, з замінними компонентами, то придивись до цього бренду . Його продукти зроблені в стилі Lotus, Festina, Swatch, Nixon ... Менш ніж за 15 доларів можна купити практичну модель з кварцовим механізмом і корпусом з нержавіючої сталі.

Wwoor: класичні годинник за дуже низькими цінами

бренд Wwoor легко визначити по їх логотипу - чотирилистої листу конюшини. Найбільш популярні лоти характеризуються класичним стилем, плоскі, акуратні і мають досить прийнятну ціну. Корпус зроблений з неіржавіючої сталі, сріблястого і золотого кольору. Годинники оснащені японським механізмом Seiko. У наявність чоловічі, жіночі та унісекс моделі.

Break: relojes minimalista con tonos monocromáticos

Aunque su tienda lleva muy poco tiempo en AliExpress, sus diseños modernos y minimalistas en tonos monocromáticos han hecho que algunos de sus relojes superan las 1500 ventas, con unas valoraciones excelentes. Su precio es muy bueno si tenemos en cuenta sus características: movimiento de cuarzo japonés, resistente al agua, cristal Hardlex y caja de aluminio, todo por unos 20 euros. Estamos seguros de que cada vez oiremos hablar más de esta marca de AliExpress.

Ouyawei: класика для чоловіків і жінок

І знову один з моїх улюблених брендів . Годинник має чудовий класичний дизайн з декоративною роботою, всередині циферблата видно механізм, що не може не заворожувати: всі ці маленькі деталі ... До корпусу додаються різні ремені: шкіряні, сталеві, вольфрамові та ін.

Годинники для спорту

Прекрасно відомо, що не у всіх смаки і потреби однакові. У цьому розділі ми обговоримо марки, які випускають годинник для спорту. , В цьому розділі ми зустрілися ті бренди, які пропонують спортивні годинник.

Skmei: схожі на G-shock

Є на AliExpress лінія сталевих годин бренду SKMEI , Які дуже нагадують спортивні моделі G-Shock. Асортимент включає жіночі, чоловічі та дитячі годинник. Якщо ти є шанувальником Casio, то ми рекомендуємо пробігтися очима за пропозиціями цієї марки .

Ohsen: дизайн, натхненний маркою Casio

Ohsen відомий моделями, які походять на відомі годинник Casio, але крім цього вони випускають інші цікаві і більш формальні годинник військового стилю, приблизно як у бренда Shark, про який говорилося вище. Приємна новина, що всі моделі тут не стоять більше, ніж $ 25. В наявність також цифрові годинник для дітей - яскраві і забавні.

Ezon: мульти-функціональні годинник для спорту

EZON це не якісь там цифровий годинник. Вони розроблені спеціально для спортсменів, багатофункціон, мають вбудований Bluetooth і крокомір. Вони водонепроникні і зносостійкі, акумулятор тримається неймовірно довго. На наш погляд, ідеальний вибір для любителів спорту.

Годинники високої якості

У цьому розділі ми розглянемо годинник високої якості, з гарною обробкою і деталями преміум-класу. Звичайно, це трохи вплине на цінник, проте в кінцевому Ітогда ти все одно зекономиш дуже багато. Усім шанувальникам годин присвячується.

Guanqin: максимальна якість за мінімальною ціною

GUANQIN це бренд з відмінною репутацією, перевіреною роками роботи. У магазині багато годин за 20 доларів з аналогічними характеристиками, що і у марок вище. Однак те, що змусило нас звернути увагу на цей бренд - це деякі моделі, оснащені механізмом з турбійоном і ременями із гарним оздобленням за ціною до $ 70!

Тут є також годинник спортивного стилю з сапфіровим склом, і всілякі моделі з вольфраму, кераміки, і навіть лоти з автоматичним швейцарським механізмом. Ціна за такі компоненти кілька висока, але вони прослужать вам багато багато років. Це довгострокова інвестиція. Перейти в фірмовий магазин можна за засланні .

Перейти в фірмовий магазин можна за   засланні

Parnis: популярний виробник в Китаї

Parnis добре відомий серед любителів повибірать годинник. Просто залезь в Google і ти незабаром довідаєшся чому: їх моделі не повторюють, але імітують дизайн дуже престижних марок. Однак компанія дбає не тільки про зовнішній лиск, але і комплектує свій годинник відмінними деталями. На деяких циферблатах навіть є кристали.

Holuns: дизайн поза часом

Holuns є одним з наших фаворитів на AliExpress за їх позачасовий дизайн і якісні компоненти: автоматичний або кварцовий механізм, сапфірове скло, золоті вставки 18k ... Ціни також радують око, як і сам годинник.

Binkada: сучасні технології за дуже доступною ціною

У тебе є, скажімо, доларів 80, і ти шукаєш годинник із сапфіровим склом і автоматичним механізмом? Тоді заходь в магазин Binkada , У якого багато хороших класичних моделей як для чоловіків, так і для жінок з різними ремінцями: метталіческіе, шкіряними і тд.

Casima: високоякісні годинник для спортсменів

Casima це бренд, який давно красується на платформі AliExpress, Пропонує високоякісні годинник з сучасним дизайном. Більшість з моделей вологостійкі, мають таймер і вбудований японський кварцовий механізм. Деякі моделі заводяться автоматично, а циферблат покритий сапфіровим склом. При всьому при цьому ціна не піднімається вище $ 120.

Pagani design: найширший вибір моделей

І, нарешті, поговоримо про Pagani Design . Їх годинник характеризуються красивою конструкцією з механічними деталями і японським кварцовим механізмом Miyota. Все це за дуже розумною ціною.

А як щодо якості китайських годин?

Не переживай, тому що всі ці марки перевірені особисто нами і зарекомендували себе як відповідальність виробники якісних годин. У період достатку продукції всі поважають себе, не прінебрегают якістю, і намагаються знизити ціну, ніж радують клієнтів. Така вартість виходить за рахунок економії виробничих витрат і відсутності посередників між виробництвом і тобою, кінцевим споживачем. Ну, і звичайно, левову частку вартості на відомі фірмові годинники становить бренд.

Сподобалася стаття? Може бути, ти знаєш ще якусь інформацію про годинник на AliExpress? Розкажи нам в коментарях!

Перейти на AliExpress

10. По-моєму, дуже схожі на фірмові годинники, немає?
А як щодо якості китайських годин?
Сподобалася стаття?
Може бути, ти знаєш ще якусь інформацію про годинник на AliExpress?

Новости