Годинники з тонометром - ТОП 10 смарт годин з вимірюванням артеріального тиску

  1. Годинник-тонометр Casio
  2. Смарт годинник Asus з вимірюванням артеріального тиску
  3. Автоматичні тонометри Omron
  4. Рейтинг Omron
  5. ТОП 10 смарт годин з вимірюванням артеріального тиску
  6. Відгуки про смарт годиннику з тонометром

У 2018 році розумні годинник з тонометром популяризувалися

У 2018 році розумні годинник з тонометром популяризувалися. Це порівняно молоде пристрій, дуже зручне у використанні. Людям, що страждають проблемами з артеріальним тиском, потрібно регулярно вимірювати показники. Це не завжди зручно зробити, використовуючи звичайний тонометр. Тому виробники інтелектуальних пристроїв оснастили свою продукцію цим датчиком. Стаття представляє кращі смарт годинник з точним вимірюванням тиску . Також тут представлені моделі з розширеним функціоналом - пульсомірів і крокоміром, і відгуки покупців. Ознайомтеся з рейтингом.

Годинник-тонометр Casio

Годинники з тонометром Casio вважаються одним з кращих інтелектуальних приладів, що вимірюють артеріальний тиск. Хороший функціонал і якісна конструкція - головні особливості фірми.

Що вміють годинник-тонометр Casio:

  • Міряти артеріальний тиск за допомогою датчика
  • Вважати витрачені калорії і кількість ударів серця
  • Інформувати про час, заводити будильник і ін.

Корпус фітнес-годин Casio виконаний у вигляді закругленого квадрата. Виробник використовує якісні та міцні матеріали. Найпопулярніші моделі - ВР-120 і ВР-100.

Смарт годинник Asus з вимірюванням артеріального тиску

З усіх моделей годин Asus зупинимося на VivoWatch BP. Це чоловічий варіант, на що вказує дизайн виробу. Тиск вимірює швидко і чітко.

Щоб виміряти тиск, прикладіть палець до передньої панелі. Смартчаси Asus оснащені і іншими корисними функціями. Всі вони спрямовані на здоров'я користувача. Розглянемо основні функції годин.

Годинники Asus вміють:

  • Вважати кроки з допомогою шагомера
  • Визначати кількість ударів серця
  • Відстежувати і коригувати фази сну
  • Показувати індекс стресу для організму і ін.

Вважати кроки з допомогою шагомера   Визначати кількість ударів серця   Відстежувати і коригувати фази сну   Показувати індекс стресу для організму і ін

Автоматичні тонометри Omron

Найбільша японська корпорація Омрон, що спеціалізується на випуску автоматичних тонометрів, виробляє якісні і точні прилади.

Характеризуються вироби Omron трьома особливостями:

  • Віялоподібна манжетка - підходить до будь-якої руці, приймає її форму
  • Інтелектуальна система - відображає дані АТ автоматично
  • Розміщення приладу - різні способи шкарпетки (плечовий і зап'ястний)

Нижче представлені моделі фірми. Ознайомтеся з представленою інформацією, щоб зрозуміти, який краще купити тонометр.

Рейтинг Omron

Корпорація Omron пропонує наступні зразки автоматичного тонометра:

  1. Omron M2 Basic - плечове пристрій, похибка показників досягає 3 мм рт. ст .;
  2. Omron M3 Expert - кріпиться на плечі, вимірює тиск за 2 хвилини;
  3. Omron М2 Classic - носиться на плечі, в даних різниться на 3 мм рт. ст., мінус - вага в 425 г;
  4. Omron М3 Eco 4 - відрізняється легкою вагою (295 г) і точними показниками;
  5. Omron M6 Comfort - підходить для великого діаметру руки, важить 350 г;
  6. Omron Mit Elite Plus 6 - характеризується великим дисплеєм і змінною манжетою.

Також розроблені моделі Омрон R1, R2, R3. Різняться вони габаритами, дисплеєм, пам'яттю і опціями. Характеристики перших двох зразків особливо не відрізняються. Виділимо третій. У ньому пам'яті вистачає на 60 замірів АТ. Опції розширені. Як і представлені в рейтингу моделі, R3 здатний розраховувати середній показник АТ, фіксувати дані про скачках, вимірювати пульс і серцебиття.

R1 позбавлений додаткових функцій. Спрямованість приладу - вимірювання артеріального тиску. Розробники зробили акцент на головній опції, тому похибок в роботі немає.

Розробники зробили акцент на головній опції, тому похибок в роботі немає

ТОП 10 смарт годин з вимірюванням артеріального тиску

Нижче представлений рейтинг фітнес-годин з тонометром складений на основі тестування та відгуків покупців. Кожна з моделей характеризується індивідуальними особливостями.

ТОП 10 смарт годин з тонометром:

  1. Corband Fit . Головна спрямованість - вимірювання тиску, тому датчик працює чітко. Також тут присутній пульсометр і моніторинг активності. Центральна мікросхема вироблена в Німеччині, що забезпечує довговічність роботи трекера.
  2. Н09. У пристрої є тонометр, пульсометр. Годинники вміють стежити за рухами користувача і нагадувати про розминці;
  3. Samsung Simband. Високий рівень прилад, який надає інформацію про серцебитті, тиск, температуру тіла. Показує кількість вуглекислого газу в крові і робить кардіограму;
  4. Xiaomi Mi Band 2 . Водонепроникне пристрій рахує калорії, пульс. Також тут присутній крокомір;
  5. Samsung Gear Fit 2 . Працюючи тиждень без підзарядки, фітнес браслет вимірює тиск, інформує про події смартфона і пройдений шлях;
  6. Jambone UP3. Водонепроникне пристрій відрізняється красивим дизайном і кількістю біометричних датчиків - тонометр, пульсометр, крокомір, термометр і ін .;
  7. Huawei Talk band B2. Фітнес-браслет виконує подвійну функцію - контроль здоров'я і гарнітура. Тому прилад вставляється в вухо або одягається на руку. Всі необхідні функції присутні;
  8. SmartBand Talk SWR30. Трекер вимірює тиск і замінює телефон (вбудований динамік і мікрофон). Відзначимо зручне голосове управління;
  9. Garmin Vivosmart HR. Тонометр працює справно. Також годинник рахує калорії і сходинки, контролює серцебиття і фіксує дані;
  10. Fitbit Charge HR . За допомогою фітнес-годин користувач контролює правильність сну і фізичну активність. Присутній пульсометр і тонометр.

Відгуки про смарт годиннику з тонометром

висновок

Тонометр на зап'ястя у вигляді наручного годинника - це дуже зручно. Користувач вимірює показники артеріального тиску в будь-якій обстановці. Також смарт браслет вимірює пульс, вважає кроки, нагадує про необхідність порухатися, відстежує правильні фази сну та ін. Але! Не всі датчики працюють точно. Різниця показників тонометра розумних годин і звичайного приладу коливається в межах від 3 до 45 одиниць, що неприпустимо для людини, що має проблеми зі здоров'ям. Тому купуючи тонометр-годинник, перевіряйте роботу датчиків в магазині.

Відео огляд

Новости