Годинники: інтернет магазин годин. Швейцарські і японські годинники. Купити наручний годинник з доставкою по Росії. TopWatch

Про нашому магазині годин

Годинники уособлюють собою швидкоплинний час. Вони так само, як і час, постійно змінюються зовні, залишаючись бездоганно точним і високотехнологічним механізмом всередині. Яким би навороченим не був дизайн годин, якими б додатковими функціями не були забезпечені їх корпусні коробки, цінуються вони, перш за все, за свою надточних і за те, що дають людям можливість бути причетними до вічно зникаючого часу.

Все наручний годинник, які пропонує інтернет магазин годин TopWatch (Топвоч), володіють не тільки чудовим зовнішнім виглядом і багатофункціональної начинкою, але і відрізняються своєю бездоганною точністю і неперевершеною якістю. І це можна сказати не тільки про швейцарський годинник: Appella , Armand Nicolet , Atlantic , Auguste Reymond , Balmain , Burett , Candino , Charmex , Continental , Cover , Epos , Festina , HAAS & Cie , Jacques Lemans , Kolber , L'Duchen , Mido , Oris , Sector і ін., заслужено звані найточнішими годинами в світі, не менше приємних епітетів гідні і японські годинники, представлені в нашому інтернет-магазині кварцовими і механічними екземплярами з такими красивими і легко впізнаваними назвами, як Seiko , Citizen , Casio , Orient та ін. Прекрасна і колекція Fashion годин: Calvin Klein , Cerruti тисяча вісімсот вісімдесят один , Chronotech , Dolce & Gabbana , Emporio Armani , F.Gattien , GF Ferre , Inesse M , Moschino , Roberto Cavalli , Rochas , Valentino . Золота, срібна або платинова оболонка цього годинника приховує найточніше механізм, який ні на йоту не відхиляється від показань всесвітніх атомного годинника.

Перш за все, визначте для себе, швейцарські чи японські годинники Ви надасте перевагу, в може Вам необхідний модний аксесуар у вигляді fashion-годин. Це також просто, як вибрати японського або німецького виробника автомобілів - кожному своє, у кожного свої переваги і радити тут недоречно.

Далі вирішите для себе, яка ціна, вірніше її діапазон для Вас прийнятна. Наш інтернет-магазин надає можливість дуже чітко задати параметри пошуку годин, які Вам підійдуть, в розділі "детальний підбір годин".

Запасіться терпінням, адже ми пропонуємо купити сотні моделей різних годин, Вам доведеться погортати досить багато сторінок, особливо якщо Ви не маєте твердого рішення, на чому зупинитися.

Вибравши свій годинник, покладіть їх у кошик, як Ви зробили б це в звичайному магазині годин, різниця в тому, що в інтернет магазині для цього просто потрібно натиснути кнопочку "в корзину". Потім переходите до оформлення замовлення - є такий пункт у верхньому правому куті, у вікні Вам просто потрібно внести запитувані дані про місце доставки і способи зв'язку з Вами. От і все! Залишилося прийняти дзвінок від адміністратора і уточнити деталі.

TopWatch.ru - інтернет-магазин наручних годинників без передоплати!

Якщо перед вами постало питання, де купити якісний годинник для себе або в подарунок колегам, друзям і родичам, то відповідь може бути тільки один: в інтернет-магазині TopWatch Якщо перед вами постало питання, де купити якісний годинник для себе або в подарунок колегам, друзям і родичам, то відповідь може бути тільки один: в інтернет-магазині TopWatch.ru, де представлений великий асортимент годин на будь-який смак, і ціни набагато цікавіше ніж в роздрібних часових магазинах.

Ми дійсно не беремо передоплати при замовленні годин, гроші ви заплатите кур'єру в момент отримання. Це зроблено виключно для зручності наших покупців, адже в багатьох регіонах платежі через банки можуть представляти деяку складність. При цьому ми розраховуємо на Вашу впевненість у виборі, щоб кур'єр не їздив даремно.

великий каталог годин пропонує на ваш вибір спортивно-туристичні годинники - для занять фізичними вправами і підводним плаванням, жіночий годинник - елегантна прикраса на будь-яку жіночу ручку, чоловічий годинник - прекрасне доповнення до мужнього і процвітаючому способу, підліткові годинник - для бурхливо зростаючого і все встигає юнацтва. Ви можете купити електронний годинник, які не вимагають щоденного заводу, або механічний годинник, які зажадають від вас кілька більшої уваги, але ніколи не підведуть вас. У будь-якому випадку, все наручний годинник прекрасні, і ви можете вибрати механізми з самим різним функціональним наповненням: починаючи від календаря, термометра і будильника, і закінчуючи секундоміром, компасом і альтиметром. Багато годинник в каталозі - ударостійкі, водонепроникні і виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі. Спеціальне покриття гарантує незмінно бездоганний вигляд годинника навіть після десятка років їх постійної експлуатації.

Ціна і вартість доставки куплених годин мінімальні!

Наш інтернет-магазин годинників продає годинник тільки від офіційних дилерів часових марок, по найменшим твердо встановленим ними цінами, що, втім, не заважаємо нам регулярно проводити розпродажі годин і акції . Годинники куплені у нас обов'язково отримують гарантію і можливість фірмового сервісу, на відміну від годин, куплених задешево в "сірих" інтернет-магазинах.

Ціна і вартість доставки годин мінімальні, а москвичі і петербуржці, з огляду на близькість до складу, за доставку годин не платять взагалі.

Вартість годинника в нашому інтернет-магазині практично не змінюється протягом останніх двох-трьох років, але кожен покупець повинен розуміти, що за ексклюзивні моделі доведеться заплатити трохи більше, ніж за потокові фірмові хронометри. Але хто ж стане економити на створенні свого іміджу, в якому не останнє місце відіграють престижні елітні годинник ?! Бездоганний смак власника позначиться навіть у виборі годинникового механізму, здатного зайвий раз підкреслити достоїнства господаря і ступінь його статку.

Вартові салони пропонують годинник різних фірм, але тільки в нашому інтернет-магазині зібрані цілі колекції кожної марки годинників, наприклад, таких, як Сasio , Orient , Haas , Appella , Citizen , Seiko , Atlantic , Які здатні задовольнити смак навіть самого вимогливого і розбещеного покупця.

Гарантовано оригінальні швейцарські та японські годинники!

Інтернет рясніє пропозиціями так званих копій (або реплік) годинників відомих швейцарських і дорогих японських марок Інтернет рясніє пропозиціями так званих копій (або реплік) годинників відомих швейцарських і дорогих японських марок. Дійсно, на фотографії на сайті вони виглядають схоже. Але варто взяти в руки ці вироби китайських селян, відразу викликаючи гидливість, кидається в очі недоладність і дешевизна матеріалів корпусу і браслета. Недарма при покупці оптом такого годинника в Китаї їх ціна становить не більше 3-4 дол. За штуку. Про надійність їх і точність говорити зайве ... Найбільш "вправні" торговці продають в своїх інтернет-магазинах підроблені годинники як оригінальні, розраховуючи, що недосвідчений покупець відразу не помітить підміни. Перший має насторожити - дивно низька ціна. Будьте обережні, не станьте жертвами шахраїв! Купуйте годинник тільки від офіційних дилерів! Наприклад, у нас.

На жаль, навіть сьогодні, в століття розвитку електронної комерції, коли можна вибрати потрібний екземпляр в інтернет-каталозі і потім отримати годинник поштою, є деякі обмеження в цій сфері послуг. Наприклад, швейцарський концерн Swatch group не дозволяє торгівлю через інтернет годинами Longines , Rado , Omega і ін. Але ми завжди раді запропонувати вам інші, не менш престижні наручні годинники, які будуть радувати вас своїм вишуканим дизайном і бездоганним ходом багато і багато років.

Але хто ж стане економити на створенні свого іміджу, в якому не останнє місце відіграють престижні елітні годинник ?

Новости