Гольфи вище коліна - з чим носити високі гольфи-ботфорти, скільки коштують (фото і відео)

  1. Як називаються гольфи вище коліна?
  2. З чим і як носити високі гольфи?
  3. Як носити гольфи-ботфорти: 4 сучасних способу
  4. Де купити гольфи вище коліна і скільки вони коштують?

Гольфи завжди вважалися практичним і модним аксесуаром, а останнім часом вони стали ще популярнішими. Причому в тренді не звичайні гольфи, довжина яких нижче коліна, а подовжені моделі. Довгі гольфи схожі на панчохи, і носять їх однаково - вище коліна, однак гольфи набагато щільніше звичайних панчіх. Звідси, напевно, у багатьох людей виникають неправильні асоціації: вони вважають такі гольфи зухвалими, а дівчат, що надягають цей модний аксесуар - вульгарними. З чим поєднувати модний тренд, щоб не виглядати пішло і як правильно вибирати гольфи, поговоримо в цій статті.

Зміст статті:

Як називаються гольфи вище коліна?
З чим і як їх носити?
Як носити гольфи-ботфорти?
Де купити і скільки вони коштують?

Як називаються гольфи вище коліна?

Гольфи-ботфорти (їх так називають через явного схожості з аналогічними чобітьми) можуть бути різної довжини: вище коліна або до середини стегна. Вони давно перестали ставитися до нижньої білизни, а значить, ховатися під довгими спідницями або брюками їм зовсім не обов'язково. Чорні або сірі гольфи середньої або високої щільності - справжня знахідка для модниці. Вони можуть вигідно підкреслити ноги і приховати недоліки. Довгі гольфи - універсальний аксесуар, який можна поєднувати як з повсякденним одягом, так і з святковим вбранням.

З чим і як носити високі гольфи?

Сьогодні придбати гарні оригінальні гольфи не складно - у продажу вони представлені в широкому асортименті. Яких тільки моделей і забарвлень немає! Це і класичні чорні, і схожі на гольфи першокласниці - білі, і гламурні рожеві, і «холодні» сині, і з різнобарвним малюнком, мереживом або вертикальним візерунком, візуально подовжують ноги. А деякі моделі особливо припадуть до душі романтичним панночкам, так як прикрашені стрічками, бантиками з атласу або оксамиту, а також мереживний резинкою.

Якщо дівчина хоче створити гламурний образ, то напевно вона вибере гольфи, прикрашені стразами або перлами. А якщо виглядати потрібно сексуально і яскраво, то підійдуть гольфи в сіточку або тілесні, зроблені з легкого матеріалу. Адже вони бувають не тільки в'язаними, призначеними для холодної пори року, але і легкими, як панчохи, які можна носити влітку, навесні чи восени. хоча теплі вовняні панчохи виглядають не менш привабливо, якщо їх правильно поєднувати.

Як носити гольфи-ботфорти: 4 сучасних способу

1. Найкрасивіший образ, доповнений довгими гольфами, створюється в стилі гранж. Для нього характерні светри з грубої в'язки вільного крою, сорочки, схожі на чоловічі, груба взуття, туфлі або ботильйони на товстому каблуці. Яскраві прикраси або блиск тут будуть недоречні, в пріоритеті - простота. Цю річ можна надіти з короткими шортами з завищеною талією, спідницею, вовняним або трикотажним платтям, а також з курткою-косухой. Восени образ можна доповнити шарфом-снуд, шапкою або беретом.

2. Образ для романтичної панянки може поєднувати в собі наступне: щільні гольфи чорного або темно-сірого кольору, яскраве плаття з коротким розкльошені подолом і невисокі замшеві ботильйони. Замість сукні можна одягти плісировані спідницю або спідницю-шотландку .

3. У повсякденному образі, виконаному в стилі casual, довгі гольфи будуть виглядати дуже гармонійно. Гольфи класичного чорного кольору можна надіти з джинсової спідницею, красивими туфлями на високому, але не тонких підборах і строгим жакетом. Але носити цю річ можна і з балетками, і з вовняної спідницею. Такі луки завжди виглядають виграшно і ефектно.

Такі луки завжди виглядають виграшно і ефектно

4. В'язані гольфи особливо актуальні пізньої осені і взимку. Одягати їх потрібно тільки на колготки, при цьому колір обох аксесуарів повинен збігатися. Красиво виглядають гольфи з вовни з в'язаним сукнею або подовженою тунікою. Шкіряна куртка і рукавички-мітенки доповнять «теплий» і жіночний образ.

Де купити гольфи вище коліна і скільки вони коштують?

Вибрати модні красиві гольфи можна в інтернет-магазинах нижньої білизни. Як правило, вони організують доставку не тільки по Москві, але і за її межами. Тому обрані гольфи обов'язково «дійдуть» до своєї чарівної господині. У яких інтернет-магазинах можна знайти хороші і не дорогі гольфи?

Наприклад, магазин жіночої білизни і аксесуарів «МоraMore» пропонує просунутим модницям купити короткі або довгі гольфи за прийнятними цінами - від 130 до 680 рублів, залежно від матеріалу, щільності і кольору.

Наприклад, магазин жіночої білизни і аксесуарів «МоraMore» пропонує просунутим модницям купити короткі або довгі гольфи за прийнятними цінами - від 130 до 680 рублів, залежно від матеріалу, щільності і кольору

Безліч моделей можна знайти і на популярному сайті магазина «Calzedonia». Ціни на високоякісні панчішно-шкарпеткові вироби тут не такі «кусючі», як може здатися. Зате купуючи товар в кальцедоном, можна бути впевненим в його якості.

Магазин нижньої білизни і колготок «Лоретта» пропонує покупцям широкий асортимент гольфів різної довжини. Ціни на них варіюються від 180 до 2700 рублів. Тут кожна красуня знайде гольфи до душі.

Фото-підбірка гольф вище коліна

Відео: З чим поєднуються гольфи-ботфорти

Як називаються гольфи вище коліна?
З чим і як носити високі гольфи?
Як називаються гольфи вище коліна?
З чим і як носити високі гольфи?
Де купити гольфи вище коліна і скільки вони коштують?
У яких інтернет-магазинах можна знайти хороші і не дорогі гольфи?

Новости