Головні тренди восени 2013 / зима 2014

Знаменитий російський дизайнер Олександра Ванюшина розповіла "Оглядачу", що буде модно восени і взимку цього року.

Серед актуальних стилів осіннього та зимового сезону варто виділити драматичну і жіночну романтику 50-х, бунтарські і еклектичні стилі Гранж і Панк, а також вишуканий мінімалізм. На багатьох світових показах склалося відчуття, що одяг була сконструйована не з текстилю, а з білого паперу з ідеальною поверхнею, без зайвих деталей - повний мінімалізм! Легкі прозорі тканини плавно пішли з літнього сезону в зимовий у вигляді вставок з гіпюру, сітки, цим самим, підкреслюючи сексуальність жіночого силуету!

Одним із трендів восени 2013 стали матеріали з яскравою фактурою: хутро, пір'я, мохер, крокодиляча шкіра, пластик, рельєфні тканини і стьобані матеріали.

Актуальні моделі з каракульчі - благородний і приємний матеріал за допомогою якого можна створити практично будь-які моделі, а так само використовувати як обробку для одягу. У моді традиційні чоловічі малюнки - тонка смужка і собачий ікло, клітина всіх видів, особливо схожа на забарвлення китайських сумок і домашніх скатертин, камуфляж і яскравий квітковий малюнок на темному тлі. Ставку на твід зробили відразу кілька модних будинків, і неспроста! Тепла тканину не дозволить мерзнути холодної восени і теплою зимою, крім цього зробить ваш вигляд жіночним і привабливим!

Традиційну осінню гаму доповнюють насичені відтінки і яскраві пастелі смарагдового, бордо, червоного, синього і лавандового кольорів.

Що стосується, блискучих матеріалів, які знову в моді, з ними головне не переборщити. Такі речі буде прийнято носити з простими і лаконічними аксесуарами! Або навпаки, до спокійного комплекту - підбирайте один "блискучий" аксесуар, наприклад, сумку.

10 трендових речей цього сезону

1. Класичний тренч або плащ з прозорого пластика.

2. Пальто в клітину або яскравого, але благородного відтінку. Найактуальніші моделі сезону: плаття-пальто і ретро-моделі приталеного силуету, мішкуваті "пальто бойфренда", моделі з асиметричною застібкою, пальто з круглою формою плечей і пальто-кейп.

3. Байкерська куртка.

4. Твідовий костюм.

5. Жіночне ретро-плаття міді або максі-довжини приталені силуети з расклешенной спідницею.

6. Платье або костюм незвичайного фасону з тканини в тонку смужку.

7. Светр з мохеру.

8. Сумка геометричної форми.

9. Ботфорти або чоботи-панчохи.

10. Черевики в чоловічому стилі.

Діловий стиль восени 2013 / зима 2014

Жіночий діловий стиль восени 2013 дуже різноманітний: в моді одяг в чоловічому стилі, костюми з ретро 80-х, витончені і жіночні фасони 50-х років. Серед актуальних моделей є багато речей, які допоможуть зробити образ більш індивідуальним. Наприклад, сукні-піджаки, сукні-футляри зі скульптурними елементами - напівкруглої лінією плечей і воланами, оригінальні моделі з традиційних чоловічих тканин - твіду і тонкої вовни з малюнком в тонку смужку чи клітинку Принца Уельського. Також слід звернути увагу на класичні білі сорочки, блузи з коміром-шарфом, тонкі водолазки, витончені однотонні пуловери і светри в поєднанні з брюками або спідницями прямого силуету.

Нарешті любительки ділового гардероба зможуть вибрати офісну одяг на будь-який смак! У новому сезоні присутні більше 5-ти напрямків ділового костюма: мілітарі, ретро, ​​вільні моделі з 80-х років, жіночий костюм чоловічого крою. Популярною залишається біла класична блуза з коміром. Крім цього варіанти блуз з об'ємними рукавами під ретро.

Що стосується сумок - це стильні поєднуються із загальним цибулею сумки. Це можуть бути великі об'ємні сумки, клатчі, саквояжі і портфелі. Кольори: від яскраво-жовтого і рожевого до смарагдового, сірого і бордового. Не забувайте про популярність хутра в цьому сезоні, який можна поєднувати з різними текстурами сумок.

І не варто забувати, що класика в діловому цибулі завжди в моді. Діловий одяг допомагає бізнес-леді доповнити свій стиль, надати ще більшої впевненості собі!

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!

Новости