Головні убори 2019 і шапки в Воронежі

  1. Жіноча колекція зимових шапок
  2. Жіноча колекція головних уборів "Весна-Літо"
  3. Чоловіча колекція зимових шапок
  4. Чоловіча колекція головних уборів "Весна-Літо"
  5. Продаж шапок, капелюхів, кепок, беретів, бейсболок оптом в Воронежі

Ера

1500.00 RUB

Колекція La Planda Premium.

Пряжа з люрексні камінням.

склад:

43% - мохер
26% - вовна
31% - поліамід

Підклад: фліс

Енжі

1500.00 RUB

Колекція La Planda Premium.

Пряжа з гранованими намистом.

склад:

43% - мохер
26% - вовна
31% - поліамід

Підклад: фліс

щербет

1600.00 RUB

Колекція La Planda Classic.

склад:

80% - вовна.

20% - акрил

Підклад: фліс

Дивіться останні новини: Найважливіше про чоловічу кепку

Інтернет-магазин головних уборів для чоловіків і жінок в Воронежі "Фомас"!

ТД "Фомас" - це достаток модних новинок і трендів серед головних уборів. У нашому магазині Ви знайдете всі види чоловічих, жіночих і підліткових головних уборів для зими. ТД "Фомас" - це кращі зимові головні убори, зібрані в одному місці.

Жіноча колекція зимових шапок

Зимовий сезон завжди насичений святковими клопотами, гуляннями і веселощами. Кататися з крижаних гірок, танцювати на льоду, ліпити з дітьми сніговика - ось мала кількість справжніх задоволень. Однак щоб ці задоволення не були затьмарені грипом або застудою, важливо підібрати правильний зимовий головний убір. Взимку "одяг для голови" не менш важлива, ніж "одяг для тіла". Саме тому варто з особливою увагою підійти до вибору, щоб купити шапку в Воронежі. З одного боку зимовий головний убір повинен бути максимально теплим, з іншого - підкреслювати природну красу своєї власниці.

Оновлення осінньо-зимового асортименту!

З'явилися нові торгові марки: «NELL» і «LEO BUBLIKOV»

Детальніше

Щоб купити жіночі головні убори в Воронежі, не потрібно далеко ходити - досить заглянути на сторінку нашого сайту, де перед Вами у всій красі і різноманітті постануть жіночі шапки і інші жіночі головні убори. Наш ТД "Фомас" співпрацює з найвідомішими світовими і російськими виробниками головних уборів і зимових аксесуарів. Асортимент дійсно вражає своєю різноманітністю. Кожна жінка зможе купити шапку в Воронежі за смаком, ну а що це буде - вирішувати Вам. Європейські в'язані комплекти La Planda, кашемірові шапочки від Marhatter, цельновязание шапки з турецької та італійської вовни від Sergeo & Leoni, елегантні та вишукані капелюхи і берети від "Русь Модерн", норвезькі шапки з вовни альпаки від Noryalli або ж екоодежда від "Сиринга-стиль" - все це Ви знайдете в ТД "Фомас". Крім того, нашими партнерами є такі компанії-виробники, як Weaving Design, Parinel, Ferz, Leks, Elions, V & J.

Якщо раніше пошук жіночих головних уборів для зими і інших пір року супроводжувався головним болем, то тепер, якщо Ви хочете знайти найкращі жіночі зимові шапки, берети, капелюхи в Воронежі, Вам потрібно лише прийти в наш магазин або ж ознайомитися з каталогом на нашому сайті .

Жіноча колекція головних уборів "Весна-Літо"

Літо - пора яскравих вражень та незабутніх емоцій. Вальяжно засмагати на сонечку, активно грати в волейбол або просто гуляти по залитим сонцем вуличками - все це щасливі літні моменти. Однак і в такі моменти не варто забувати про безпеку. Сонячні промені можуть зіграти з Вами злий жарт. Тому не варто забувати про захист Вашої голови в спекотні літні дні.

Наш ТД "Фомас" здійснює продаж літніх і весняних жіночих головних уборів у Воронежі. Головні убори Весна не тільки збережуть Ваше здоров'я, а й послужать відмінною прикрасою і доповненням до Вашого образу. Крім літніх жіночих капелюхів, панам в Воронежі, в нашому ТД "Фомас" Ви ​​знайдете все, щоб створити повноцінний літній образ. купальники , Парео, туніки від найкращих виробників дозволять Вам стати королевою купального сезону.

У нашому асортименті - величезна кількість літніх капелюшків від таких виробників, як "Алеван", Weaving Design, "Русь Модерн". Елегантні капелюхи з широкими полями або ж чарівні солом'яні капелюшки - у нас Ви знайдете те, що підійде саме Вам.

На наших вітринах - купальники від самих іменитих виробників. Саме це дозволить Вам не обмежувати себе у виборі і бажаннях. Квіткові принти від Polovi, італійська лайкра від Fianeta, романтичні принти від Infinity Lingerie, зухвалі принти з дорогою фурнітурою від Rivage Line і навіть купальники виключно великих розмірів від відомого бренду Tribuna. Готуйтеся до літа разом з ТД "Фомас"!

Чоловіча колекція зимових шапок

Століттями чоловіки виконують функцію захисника. Однак в холодну холоднечу навіть найміцнішим і витривалим чоловікам також потрібен захист. А саме - зимовий головний убір. Якщо кілька століть назад чоловіки не знали ніяких головних уборів, крім хутряної шапки, то в даний час вибір чоловічих зимових головних уборів величезний, навіть кепки туди входять. А ціни на чоловічі головні убори в Воронежі в нашому ТД "Фомас" - виключно привабливі.

Для багатьох чоловіків "похід по магазинах" - багатогодинна катування, результатом якої не завжди є позитивний результат. З нашим ТД "Фомас" Ви ​​зможете покласти край нескінченним стражданням. Справа в тому, що в нашому асортименті є всі види чоловічих головних уборів. У нас Ви знайдете і купите найкращі зимові чоловічі шапки , Кепки в Воронежі. Ми співпрацюємо лише з найвідомішими виробниками чоловічих головних уборів: Marhatter, Ellan, Leks, Ozzi, Zetta, Pilot, Sergeo & Leoni, Lumen, "Фомас", "Русь Модерн", "Тігр'".

Легко купити шапку в Воронежі в нашому магазині, і Ви зіткнетеся лише з однією проблемою - проблемою вибору. Як вибрати кепку, яку шапку купити - ця проблема вирішувана. Наші професійні продавці-консультанти допоможуть підібрати і купити ту шапку в Воронежі, що підходить саме Вам. Шапки з вовни, хутряні шапки, шапки-вушанки, цельновязание шапки, капелюхи з вовняного або пухової фетру, зимові кашкети на хутряній підкладці або осінні кашкети на шовковій підкладці з синтепоновой простёжкой - вибирати Вам. Кожен чоловік знайде те, що потрібно, будь то кепка, спортивна шапка, тепла шапка вушанка або класичний капелюх. ТД "Фомас" допоможе Вам завжди залишатися надійним захисником Вашої родини!

Чоловіча колекція головних уборів "Весна-Літо"

Літній відпочинок для чоловіка - це суміш спокою і екстриму. У спекотне літо хочеться і пограти в пляжний волейбол, і покататися на гідроциклі, і повалятися під музику на піску, і з'їздити з друзями на риболовлю. Все це - невід'ємні атрибути літнього сезону. Але варто пам'ятати також і про безпеку. Адже навіть представники сильної статі схильні до сонячного удару. До того ж кепка або інший літній головний убір може не тільки врятувати від спеки і сонячних променів, але і стати відмінним аксесуаром справжнього чоловіка.

Зазвичай доводиться витрачати багато годин на пошуки того самого головного убору для весни, тієї самої кепки. Однак з торговим домом "Фомас" купити річний чоловічий головний убір у Воронежі стало легко. У нашому асортименті - кращі літні чоловічі капелюхи, кепки, бейсболки в Воронежі, адже ми працюємо з самими знаменитими виробниками . Капелюхи "Мальборо", гангстерські (борсаліно), хрущовки - все це Ви знайдете в нашому інтернет-магазині і на полицях ТД "Фомас". Для любителів активного спорту підійдуть бейсболки або кепки. Для тих же, хто віддає перевагу спокійному і умиротворений відпочинок, - елегантні солом'яні капелюхи від "Русь Модерн".

Дозвольте собі більше, ніж просто літній відпочинок. З кепками і іншими головними уборами в ТД "Фомас" Ви ​​відчуєте себе королем цього літа.

Продаж шапок, капелюхів, кепок, беретів, бейсболок оптом в Воронежі

Як провідний продавець головних уборів у Воронежі, ТД "Фомас" знає, як важливо мати справу лише з якісним товаром. Ми не тільки здійснюємо продаж шапок, капелюхів, кепок, беретів, бейсболок оптом в Воронежі, але і готові ділитися з Вами нашим професіоналізмом. У нашому асортименті Ви не зустрінете низькоякісних товарів. За час багаторічної роботи ми виявили по-справжньому якісних і затребуваних на ринку виробників. Нашими партнерами є такі виробники, як Marhatter, Ellan, Pilot, Noryalli, Ozzi, Luman, Zetta, Leks, Sergio & Leone, "Алеван", "Русь Модерн", "Сиринга-стиль".

Таким чином, в нашому ТД "Фомас" ви зможете знайти кепки і шапки в Воронежі з найбільш модних колекцій від передових і відомих виробників. Крім того, для оптовиків ми розробили особливі спецпропозиції, з якими можна ознайомитися, зателефонувавши на нашу телефоном, вказаним в контактах. Особливою перевагою нашої компанії є також зручна система розрахунків і вигідне місце розташування магазинів. Будемо раді співпраці з кращими продавцями в Воронежі!

Кожна людина, приходячи в магазин, сподівається купити шапку, що підкреслить його індивідуальність і створить модний образ. З нашим ТД "Фомас" Ваші мрії стануть реальністю. Запрошуємо Вас відвідати один з наших магазинів. Їх адреси:

  • вулиця 25-го Жовтня, 33 (вхід з вулиці Театральній, телефон +7 (473) 255-08-23)
  • Ленінський проспект, 117 (зупинка "Димитрова", телефон +7 (473) 247-47-72)

Ви завжди можете зателефонувати за вказаними телефонами і задати нам всі Ваші питання. Чекаємо Вас в наших магазинах в Воронежі!

Новости