Головний мікрофон бездротової від компанії «DJ arena»



У жодному іншому магазині ви не знайдете такого широкого вибору професійних головних мікрофонів, як в інтернет магазині DJArena. Ми представляємо вашій увазі не тільки студійні і концертні мікрофони з дротових або бездротових принципом роботи, але також і репортерські. У нас ви зможете придбати професійний головний мікрофон, різноманітні бездротові головні мікрофони та радіосистеми, конструкції яких засновані на передових технологіях найвідоміших світових творців брендів. Імена світових лідерів виробництва професійних мікрофонів вже давно у всіх на слуху, і саме такі марки ми пропонує вашій увазі.

Головний мікрофон бездротової конструкції - без перебільшення є очевидним вибором професіоналів, які знають толк в головних мікрофонах. Незалежно від особистих переваг, артисти, актори та технічні фахівці сцен знають, що професійний головний мікрофон від інтернет магазину DJArena - це гарантовано відмінний результат. Початок історії мікрофона було покладено в 1878 році створенням вугільного мікрофона. Кожен професіонал вважає звук важливим засобом самовираження, як на сцені, так і в повсякденному житті, і, напевно, хоч раз використовував головний мікрофон, будь то дротового або бездротового мікрофон.

Створення професійного головного мікрофона високої якості - завдання, яке за силою тільки команді виключно висококласних інженерів. Тільки продукція, що вийшла з рук таких фахівців, представлена ​​на вітрині нашого інтернет магазину, ми працюємо тільки з професіоналами в сфері виробництва дротяних і бездротових мікрофонів, які отримали міжнародне визнання. Так, наприклад, японська компанія Audio-Technica випускає звукове обладнання різного призначення вже протягом сорока років, включаючи радіосистеми і навушники, провідні та безпровідні мікрофони, і щорічно пропонує всім користувачам своєї високоякісної техніки все нові і нові розробки та технологічні рішення.

Ми пропонуємо вам зробити покупку мікрофона від таких відомих мастодонтів з виробництва звукозаписної і звуковідтворювальної техніки як AKG - заснованої в 1947 році у Відні і спеціалізується на випуску акустичної техніки та кіноустаткування, Audio-Technica - японської компанії, заснованої в 1962 році, Sennheiser - німецької компанії відомої з 1945 року.


Новости