Головний убір під пальто - варіанти нового сезону на 50 фото

  1. Головний убір під жіноче пальто: варіанти
  2. Поєднання кольору головного убору і пальто
  3. Правила вибору головного убору під пальто
  4. Головний убір під чоловіче пальто

З приходом холодів перед багатьма постає питання про підбір красивого, теплого, модного і стильного головного убору до пальто. Згодом навіть улюблена шапка виходить з моди або ж просто набридає. Хорошим рішенням стане придбання декількох головних уборів.

Як правило, багато хто стикається з проблемою при виборі гармонійного головного убору під пальто. Так як верхній одяг може бути традиційно класичної або ультрамодного, що займає головні позиції цього сезону.

Відмінним рішенням стане придбання пальто в спеціалізованому магазині, де вам запропонують каталог з відповідними аксесуарами. Але можна і самим підібрати шапку, яка гармонійно завершить образ. Головне враховувати деякі нюанси.

Головний убір під жіноче пальто: варіанти

Головні убори до пальто можуть бути дуже різними. З їх допомогою можна створювати стильні і цікаві образи. Головним правилом в підборі даного аксесуара є гармонійне поєднання в стильовому плані.

Класичне пальто відмінно гармонує з капелюхами з широкими або опущеними полями. Це стане відмінним поєднанням для прохолодної пори року.

Так само хорошим варіантом стануть трикотажні або шовкові хустки до класичного пальто. А якщо пов'язати такий хустку під капелюх, то можна створити неймовірно стильний і цікавий образ.

А якщо пов'язати такий хустку під капелюх, то можна створити неймовірно стильний і цікавий образ

Стильний жіночий бере чорного кольору відмінно виглядає з демісезонні пальта яскраво-синього кольору з рукавами три чверті, брюками чорного тону, блузкою темно-синього забарвлення, великою чорною сумкою і туфлями бірюзового кольору на платформі.

Стильний жіночий бере чорного кольору відмінно виглядає з демісезонні пальта яскраво-синього кольору з рукавами три чверті, брюками чорного тону, блузкою темно-синього забарвлення, великою чорною сумкою і туфлями бірюзового кольору на платформі

Модна шапка-вушанка темно-коричневого відтінку прекрасно поєднується з коротким пальто молочного тони, брюками бежевого забарвлення, дамській коричневої сумочкою і зимовими чоботами темно-коричневого кольору на низькому ходу.

Модна шапка-вушанка темно-коричневого відтінку прекрасно поєднується з коротким пальто молочного тони, брюками бежевого забарвлення, дамській коричневої сумочкою і зимовими чоботами темно-коричневого кольору на низькому ходу

Зимова шапка темно-синього відтінку добре буде виглядати з пальто опівнічно-синього забарвлення завдовжки трохи вище колін, джинсами чорного кольору і високими чобітьми темно-сірого тону на низькому ходу.

Зимова шапка темно-синього відтінку добре буде виглядати з пальто опівнічно-синього забарвлення завдовжки трохи вище колін, джинсами чорного кольору і високими чобітьми темно-сірого тону на низькому ходу

Хутряна шапка чорного забарвлення на зиму ідеально буде поєднуватися з двобортним пальто чорного тону довжиною до колін і ботильйони чорного кольору на низькому ходу.

Хутряна шапка чорного забарвлення на зиму ідеально буде поєднуватися з двобортним пальто чорного тону довжиною до колін і ботильйони чорного кольору на низькому ходу

В'язана шапка небесно-блакитного відтінку прекрасно виглядає з довгим пальто бежевого тону з хутряним коміром, блузкою синьо-блакитний забарвлення, вузькими чорними брюками і кросівками рожевого кольору на плоскій підошві.

В'язана шапка небесно-блакитного відтінку прекрасно виглядає з довгим пальто бежевого тону з хутряним коміром, блузкою синьо-блакитний забарвлення, вузькими чорними брюками і кросівками рожевого кольору на плоскій підошві

Осінній варіант шапки темно-сірого відтінку в поєднанні з пальто світло-сірого забарвлення, довгою сукнею сірого тону вільного крою і ботильйони чорного кольору на низькому ходу.

Для пальто в стилі мілітарі шикарним рішенням стане кашкет, коскет, кепка або капелюх в чоловічому стилі. Романтичні представниці прекрасної статі можуть підібрати модний бере , Декорований вишивкою, стразами або каменями. Берети є хорошим доповненням до пальто прямого крою. Так само добре виглядають кокетливі шапки-клош, виконані в шикарному французькому стилі.

Завжди на піку популярності залишаються вовняні і в'язані шапки. Вони є досить елегантним доповненням до пальто. Шапки грубої в'язки поєднуйте з короткими двобортними моделями пальто. Приталені шапочка складе відмінний ансамбль з пальто овальної форми.

Приталені шапочка складе відмінний ансамбль з пальто овальної форми

Кожний головний убір чорного кольору з колекції модного будинку AFVandevorst в поєднанні з довгим пальто чорного тону, сукнею-міні чорно-сірого забарвлення і шкіряними чоботами чорного кольору на високих підборах від AFVandevorst.

Кожний головний убір чорного кольору з колекції модного будинку AFVandevorst в поєднанні з довгим пальто чорного тону, сукнею-міні чорно-сірого забарвлення і шкіряними чоботами чорного кольору на високих підборах від AFVandevorst

Елегантний головний убір чорного тону з колекції осінь-зима від Emporio Armani в поєднанні з довгим пальто блідо-сірого відтінку, клатчем чорного кольору і лакованими чорними туфлями на невеликому каблуці від Emporio Armani.

Елегантний головний убір чорного тону з колекції осінь-зима від Emporio Armani в поєднанні з довгим пальто блідо-сірого відтінку, клатчем чорного кольору і лакованими чорними туфлями на невеликому каблуці від Emporio Armani

Модна шапка сірого кольору з колекції нового сезону від модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто бежевого тону довжиною вище колін, вузькими чорними брюками і туфлями білого тону на низькому ходу від Moncler Gamme Rouge.

Модна шапка сірого кольору з колекції нового сезону від модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто бежевого тону довжиною вище колін, вузькими чорними брюками і туфлями білого тону на низькому ходу від Moncler Gamme Rouge

В'язана жіноча шапка сірого кольору з колекції осінь-зима 2014 від Pam Gela в поєднанні з пальто леопардового забарвлення середньої довжини, топом світло-сірого відтінку, спортивними штанами блідо-сірого відтінку і чорними ботильйони на підборах Pam Gela.

В'язана жіноча шапка сірого кольору з колекції осінь-зима 2014 від Pam Gela в поєднанні з пальто леопардового забарвлення середньої довжини, топом світло-сірого відтінку, спортивними штанами блідо-сірого відтінку і чорними ботильйони на підборах Pam Gela

Стильний бере опівнічно-синього відтінку з колекції нового сезону 2014 від Paule Ka в поєднанні з зимовим пальто чорного кольору, широкими брюками білого тону, сумочкою чорно-золотистої забарвлення і ботильйони чорного тону на платформі Paule Ka.

Стильний бере опівнічно-синього відтінку з колекції нового сезону 2014 від Paule Ka в поєднанні з зимовим пальто чорного кольору, широкими брюками білого тону, сумочкою чорно-золотистої забарвлення і ботильйони чорного тону на платформі Paule Ka

Зимова шапка сіро-червоного забарвлення з нової колекції модного будинку Tommy Hilfiger в поєднанні з коротким пальто темно-сірого відтінку, спідницею сіро-чорного кольору, великою сумкою сірих тонів і чобітьми болотного кольору на підборах Tommy Hilfiger.

Головним трендом сезону є хутряні шапки. Вони чудово поєднуються з моделями, декорованими хутром. Вирішуючи питання, яку шапку носити з пальто, слід пам'ятати, що хутро пальто повинен відрізнятися від хутра головного убору, інакше може вийти перевантажений негармонійний ансамбль.

Поєднання кольору головного убору і пальто

Колір головного убору повинен гармоніювати із забарвленням пальто. Він може бути на тон темніше або світліше, а так же контрастним. Останній варіант вимагає наявності шарфика, рукавичок і взуття в тон головного убору.

Пальто таких строгих кольорів, як темно-синій або чорний, можна освіжити і підкреслити в'язаній шапкою, беретом або капелюшком більш яскравого або світлого відтінку. Це можуть бути червоний, бордовий, бірюзовий або бежевий головний убір.

Елегантний головний убір синього кольору під пальто світло-сірого відтінку, довжиною нижче колін в поєднанні з джинсами темно-синього забарвлення і ботильйони рудого тону на підборах.

Елегантний головний убір синього кольору під пальто світло-сірого відтінку, довжиною нижче колін в поєднанні з джинсами темно-синього забарвлення і ботильйони рудого тону на підборах

В'язана шапка світло-рожевого відтінку відмінно виглядає з довгим пальто чорно-бежевого тону з кольоровими вставками і замшевими ботильйони чорного кольору на високих підборах.

В'язана шапка світло-рожевого відтінку відмінно виглядає з довгим пальто чорно-бежевого тону з кольоровими вставками і замшевими ботильйони чорного кольору на високих підборах

Модна шапка білого кольору під пальто небесно-блакитного відтінку, середньої довжини в поєднанні з кофтиною молочної забарвлення, вузькими чорними брюками, дамською сумочкою білого тону і шкіряними чорними ботильйони на середньому каблуці.

Модна шапка білого кольору під пальто небесно-блакитного відтінку, середньої довжини в поєднанні з кофтиною молочної забарвлення, вузькими чорними брюками, дамською сумочкою білого тону і шкіряними чорними ботильйони на середньому каблуці

Стильна шапка темно-сірого відтінку з козирком з нової колекції AFVandevorst в поєднанні з коротким платтям світло-коричневого забарвлення, пальто темно-зеленого тону довжиною до колін і високими чобітьми темно-коричневого кольору на підборах AFVandevorst.

Стильна шапка темно-сірого відтінку з козирком з нової колекції AFVandevorst в поєднанні з коротким платтям світло-коричневого забарвлення, пальто темно-зеленого тону довжиною до колін і високими чобітьми темно-коричневого кольору на підборах AFVandevorst

Головний убір чорного кольору під пальто з колекції осінь-зима від Creatures of Comfort в поєднанні з довгим пальто блакитний забарвлення, сукнею чорного тону довжиною нижче колін і лакованими туфлями чорного кольору на низькому ходу Creatures of Comfort.

Головний убір чорного кольору під пальто з колекції осінь-зима від Creatures of Comfort в поєднанні з довгим пальто блакитний забарвлення, сукнею чорного тону довжиною нижче колін і лакованими туфлями чорного кольору на низькому ходу Creatures of Comfort

Хутряна шапка світло-бежевого тону з колекції нового сезону від Derek Lam 10 Crosby в поєднанні з пальто молочного відтінку довжиною до колін, білою блузкою, спідницею світло-рожевого забарвлення і високими червоними чобітьми на широкому каблуці Derek Lam 10 Crosby.

Хутряна шапка світло-бежевого тону з колекції нового сезону від Derek Lam 10 Crosby в поєднанні з пальто молочного відтінку довжиною до колін, білою блузкою, спідницею світло-рожевого забарвлення і високими червоними чобітьми на широкому каблуці Derek Lam 10 Crosby

Осіння шапка сірого кольору з колекції осінь-зима 2014 від модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто чорного тону середньої довжини, укороченими брюками чорного забарвлення і білими туфлями на низькому ходу Moncler Gamme Rouge.

Осіння шапка сірого кольору з колекції осінь-зима 2014 від модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто чорного тону середньої довжини, укороченими брюками чорного забарвлення і білими туфлями на низькому ходу Moncler Gamme Rouge

Зимовий варіант шапки сіро-синього тону з колекції нового сезону 2014 від Tommy Hilfiger в поєднанні з пальто темно-коричневого відтінку до колін, різнобарвним коротким платтям і високими чобітьми сіро-коричневого кольору на підборах від Tommy Hilfiger.

Зимовий варіант шапки сіро-синього тону з колекції нового сезону 2014 від Tommy Hilfiger в поєднанні з пальто темно-коричневого відтінку до колін, різнобарвним коротким платтям і високими чобітьми сіро-коричневого кольору на підборах від Tommy Hilfiger

Жіноча різнобарвна шапка під пальто з нової колекції Tommy Hilfiger в поєднанні з двобортним пальто червоно-синього тону в клітку і зимовими чоботами червоно-чорного кольору на середньому каблуці від Tommy Hilfiger.

Хорошим вибором стане шапка сірого кольору. Вона відмінно підкреслить і підкреслить основний тон верхнього одягу.

Ідеальним рішенням стане головний убір в такій же кольоровій гамі, що й пальто, але відмінний за відтінком. Таким чином, модель коричневого кольору добре доповнить шапка світло-пісочного тони. зелене пальто буде відмінно гармоніювати з головним убором мохового кольору.

зелене пальто   буде відмінно гармоніювати з головним убором мохового кольору

Стильний головний убір світло-рожевого відтінку добре буде виглядати з пальто рожевого кольору середньої довжини, коротким платтям рожевого кольору, клатчем червоно-рожевого забарвлення і чобітьми блідо-рожевого кольору на невеликому каблуці.

Стильний головний убір світло-рожевого відтінку добре буде виглядати з пальто рожевого кольору середньої довжини, коротким платтям рожевого кольору, клатчем червоно-рожевого забарвлення і чобітьми блідо-рожевого кольору на невеликому каблуці

Зимова шапка темно-синього тону відмінно поєднується з пальто темно-зеленого відтінку довжиною до колін, вузькими синіми джинсами, светром опівнічно-синього забарвлення, дамською сумочкою світло-коричневого кольору і високими коричневими чобітьми на низькому ходу.

Особливе місце займає підбір кольору головного убору до чорного пальто. Брюнеткам варто підібрати шапку темного кольору, а блондинкам підійдуть більш насичені відтінки.

Правила вибору головного убору під пальто

Кожна верхній одяг надає фігурі об'єм, який допоможе скоректувати правильно підібраний головний убір. Дівчатам з вузьким подовженим обличчям підійдуть шапки низькі об'ємні з боків. Власницям круглого обличчя рекомендується підібрати головний убір, максимально відкриває лоб і має обсяг на потилиці. Шапка-вушанка відмінно завуалюють трикутний тип особи.

Шапка-вушанка відмінно завуалюють трикутний тип особи

Головний убір чорного кольору під пальто білого тону з хутра, середньої довжини, в поєднанні зі светром чорного забарвлення, вузькими джинсами темно-синього відтінку, дамській чорної сумочкою і високими чобітьми чорного тону на платформі.

Головний убір чорного кольору під пальто білого тону з хутра, середньої довжини, в поєднанні зі светром чорного забарвлення, вузькими джинсами темно-синього відтінку, дамській чорної сумочкою і високими чобітьми чорного тону на платформі

Осіння шапка чорного кольору під пальто леопардового забарвлення, довжиною вище колін, в поєднанні з вузькими брюками чорного тону, в'язаним светром чорного кольору і шкіряними чорними ботильйони на високих підборах.

Осіння шапка чорного кольору під пальто леопардового забарвлення, довжиною вище колін, в поєднанні з вузькими брюками чорного тону, в'язаним светром чорного кольору і шкіряними чорними ботильйони на високих підборах

Хутряна шапка-вушанка білого кольору прекрасно доповнить образ в поєднанні з пальто чорно-білого забарвлення з абстрактним принтом, довжиною вище колін і високими чобітьми чорного тону на широкому каблуці.

Хутряна шапка-вушанка білого кольору прекрасно доповнить образ в поєднанні з пальто чорно-білого забарвлення з абстрактним принтом, довжиною вище колін і високими чобітьми чорного тону на широкому каблуці

Модна шапка чорного забарвлення ідеально виглядатиме з пальто темно-сірого відтінку середньої довжини, джинсами сірого кольору, кофтиною чорно-білого тону, клатчем чорного кольору і шкіряними чорними ботильйони на середньому каблуці.

Модна шапка чорного забарвлення ідеально виглядатиме з пальто темно-сірого відтінку середньої довжини, джинсами сірого кольору, кофтиною чорно-білого тону, клатчем чорного кольору і шкіряними чорними ботильйони на середньому каблуці

Стильна капелюх чорного кольору на осінь або зиму відмінно поєднується з пальто грифельної відтінку вільного силуету, в'язаним сукнею чорного тону, великою чорною сумочкою і високими чобітьми чорного забарвлення на широкому каблуці.

Стильна капелюх чорного кольору на осінь або зиму відмінно поєднується з пальто грифельної відтінку вільного силуету, в'язаним сукнею чорного тону, великою чорною сумочкою і високими чобітьми чорного забарвлення на широкому каблуці

Хутряна жіноча шапка чорного кольору добре буде поєднуватися з пальто молочного відтінку довжиною трохи нижче колін, брюками чорно-бежевого забарвлення і ботильйони чорно-рожевого кольору на невеликому каблуці.

Хутряна жіноча шапка чорного кольору добре буде поєднуватися з пальто молочного відтінку довжиною трохи нижче колін, брюками чорно-бежевого забарвлення і ботильйони чорно-рожевого кольору на невеликому каблуці

Осінній головний убір чорного кольору з колекції модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з шкіряним пальто чорного тону, довжиною вище колін, укороченими чорними брюками і лакованими туфлями чорного кольору на низькому ходу Moncler Gamme Rouge.

Осінній головний убір чорного кольору з колекції модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з шкіряним пальто чорного тону, довжиною вище колін, укороченими чорними брюками і лакованими туфлями чорного кольору на низькому ходу Moncler Gamme Rouge

Модний головний убір опівнічно-синього відтінку з колекції осінь-зима 2014 від Paule Ka в поєднанні з коротким пальто білого кольору, спідницею темно-синього забарвлення, дамською сумочкою чорно-золотистого тону і ботильйони чорного кольору на платформі Paule Ka.

Модний головний убір опівнічно-синього відтінку з колекції осінь-зима 2014 від Paule Ka в поєднанні з коротким пальто білого кольору, спідницею темно-синього забарвлення, дамською сумочкою чорно-золотистого тону і ботильйони чорного кольору на платформі Paule Ka

Елегантний головний убір чорного тону з колекції 2014 від модного будинку Vivienne Westwood Red Label в поєднанні з пальто чорного кольору, довжиною трохи нижче колін і туфлями темно-коричневого відтінку на підборах від Vivienne Westwood Red Label.

Дівчатам, які мають високим зростом і стрункістю фігури не слід носити облягаючі і вузькі головні убори. А невисокі представниця прекрасної статі повинні відмовитися від об'ємних шапок.

Якщо пальто має принтом або візерунком, то головний убір повинен бути монохромним. Це дозволить згладити строкатість верхнього одягу. При виборі кепки під пальто зверніть увагу на моделі, виконані з трикотажу, замші, шкіри або вельвету. В'язана або драпове кепка доповнить спортивне пальто. Це допоможе створити вельми цікавий, що запам'ятовується і стильний образ.

Це допоможе створити вельми цікавий, що запам'ятовується і стильний образ

Оригінальний головний убір чорного кольору відмінно буде виглядати з пальто яскраво-червоного відтінку довжиною вище колін, дамською сумочкою світло-бежевого забарвлення і відкритими туфлями чорного тону на широкому каблуці.

Оригінальний головний убір чорного кольору відмінно буде виглядати з пальто яскраво-червоного відтінку довжиною вище колін, дамською сумочкою світло-бежевого забарвлення і відкритими туфлями чорного тону на широкому каблуці

Модна капелюшок чорного кольору прекрасно доповнить образ в поєднанні з двобортним пальто чорного тону, сукнею чорно-бежевого забарвлення, клатчем чорного тону і туфлями чорного кольору на широкому каблуці.

Модна капелюшок чорного кольору прекрасно доповнить образ в поєднанні з двобортним пальто чорного тону, сукнею чорно-бежевого забарвлення, клатчем чорного тону і туфлями чорного кольору на широкому каблуці

Стильний головний убір бежевого відтінку ідеально виглядає з двобортним пальто бежевого тону, блузкою чорно-бежевого забарвлення з короткими рукавами, брюками світло-коралового кольору і замшевими сірими туфлями на високих підборах.

Стильний головний убір бежевого відтінку ідеально виглядає з двобортним пальто бежевого тону, блузкою чорно-бежевого забарвлення з короткими рукавами, брюками світло-коралового кольору і замшевими сірими туфлями на високих підборах

Елегантний головний убір чорного тону добре буде поєднуватися з коротким пальто світло-сірого відтінку, дамською сумочкою рожевого забарвлення і сникерсамі чорного тону на платформі.

Головний убір під чоловіче пальто

Правильно підібраний головний убір під чоловіче пальто, здатний надати образу неповторність і родзинку. Відмінним рішенням для елегантних і сміливих чоловіків стане капелюх. Найактуальнішими є фетрові капелюхи, що гармоніюють з легким пальто класичного крою.

Друге життя знайшло поєднання пальто і шапка-вушанка. Дизайнери пропонують різні варіанти даного головного убору, який виконується з замші, шкіри, хутра.

Чоловіча шапка світло-блакитного відтінку прекрасно буде поєднуватися з пальто бежевого тону середньої довжини, футболкою блакитного кольору, джинсами темно-синього забарвлення і кросівками синьо-білого тону на плоскій підошві.

Чоловіча шапка світло-блакитного відтінку прекрасно буде поєднуватися з пальто бежевого тону середньої довжини, футболкою блакитного кольору, джинсами темно-синього забарвлення і кросівками синьо-білого тону на плоскій підошві

В'язана шапка чорного кольору для чоловіків ідеально виглядатиме з пальто темно-синього відтінку довжиною вище колін, великою сумкою темно-сірого забарвлення, джинсами темно-синього тону і білими кедами на плоскій підошві.

В'язана шапка чорного кольору для чоловіків ідеально виглядатиме з пальто темно-синього відтінку довжиною вище колін, великою сумкою темно-сірого забарвлення, джинсами темно-синього тону і білими кедами на плоскій підошві

Стильний головний убір чорного тону для чоловіків добре поєднується з пальто бежевого відтінку довжиною вище колін, футболкою грифельній забарвлення, укороченими джинсами темно-синього тону і чобітьми коричневого кольору на широкому каблуці

Стильний головний убір чорного тону для чоловіків добре поєднується з пальто бежевого відтінку довжиною вище колін, футболкою грифельній забарвлення, укороченими джинсами темно-синього тону і чобітьми коричневого кольору на широкому каблуці

Модний чоловічий головний убір чорного тону з нової колекції Moncler Gamme Rouge в поєднанні з хутряним пальто чорного кольору довжиною до колін, вузькими чорними брюками і шкіряними туфлями чорного забарвлення від Moncler Gamme Rouge.

Модний чоловічий головний убір чорного тону з нової колекції Moncler Gamme Rouge в поєднанні з хутряним пальто чорного кольору довжиною до колін, вузькими чорними брюками і шкіряними туфлями чорного забарвлення від Moncler Gamme Rouge

Хутряна шапка-вушанка чорного кольору з колекції осінь-зима 2014 від Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто сіро-зеленого забарвлення довжиною до колін, чорними брюками і лакованими туфлями чорно-білого тону Moncler Gamme Rouge.

Хутряна шапка-вушанка чорного кольору з колекції осінь-зима 2014 від Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто сіро-зеленого забарвлення довжиною до колін, чорними брюками і лакованими туфлями чорно-білого тону Moncler Gamme Rouge

Чоловіча шапка темно-сірого відтінку з колекції нового сезону від Moncler Gamme Rouge в поєднанні з коротким пальто сіро-білого забарвлення, брюками чорного тону і лакованими туфлями чорно-білого кольору на плоскій підошві Moncler Gamme Rouge.

Чоловіча шапка темно-сірого відтінку з колекції нового сезону від Moncler Gamme Rouge в поєднанні з коротким пальто сіро-білого забарвлення, брюками чорного тону і лакованими туфлями чорно-білого кольору на плоскій підошві Moncler Gamme Rouge

Стильний головний убір сірого тону для чоловіків з колекції 2014 від Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто молочного відтінку середньої довжини, брюками чорного кольору і шкіряними чорними туфлями від Moncler Gamme Rouge.

Стильний головний убір сірого тону для чоловіків з колекції 2014 від Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто молочного відтінку середньої довжини, брюками чорного кольору і шкіряними чорними туфлями від Moncler Gamme Rouge

Чоловічий головний убір світло-сірого тону з колекції осінь-зима від модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто сіро-бежевого забарвлення довжиною до колін, брюками сірого кольору і чорно-білими туфлями від Moncler Gamme Rouge.

Чоловічий головний убір світло-сірого тону з колекції осінь-зима від модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з пальто сіро-бежевого забарвлення довжиною до колін, брюками сірого кольору і чорно-білими туфлями від Moncler Gamme Rouge

Шапка чорного кольору для чоловіків з нової колекції модного будинку Moncler Gamme Rouge в поєднанні з кашеміровим пальто чорного тону довжиною до колін, вузькими чорними брюками і туфлями чорного забарвлення від Moncler Gamme Rouge.

Відмінним молодіжним варіантом є трикотажна або в'язана шапка. При виборі даного головного убору слід враховувати пропорції для створення гармонійного силуету. Таким чином, не можна поєднувати суворе пальто з широкими чітко окресленими плечима і облягаючий шапку.

Для моделі кежуал або мілітарі хорошим доповненням стане кепка. Образ рекомендується розбавляти об'ємним стильним шарфом, окулярами і рукавичками одного тону.

Образ рекомендується розбавляти об'ємним стильним шарфом, окулярами і рукавичками одного тону

Чоловіча капелюх чорного кольору на осінь добре виглядає з коротким пальто сірого тону, джинсами чорного забарвлення, футболкою світло-сірого відтінку і засшевимі чорними туфлями на широкому каблуці.

Чоловіча капелюх чорного кольору на осінь добре виглядає з коротким пальто сірого тону, джинсами чорного забарвлення, футболкою світло-сірого відтінку і засшевимі чорними туфлями на широкому каблуці

В'язана чоловіча шапка чорного кольору ідеально доповнить образ в поєднанні з коротким пальто асфальтного відтінку, брюками чорного тону, светром світло-сірого забарвлення, чорним портфелем і чобітьми синяво-чорного відтінку.

Добре підкреслять презентабельний образ хутряні шапки. Вони відмінно поєднуються з чоловічими пальто , Що мають хутряний комір. Вельми незвичайним головним убором є чоловічий бере. Він здатний надати творчий настрій загальному вигляду. Відмінно підкреслять неповторний стиль свого власника модні кепки-бейсболки, виготовлені з додаванням вовни.

No votes yet.

Please wait ...

Новости