Гороскоп на січень 2019 Близнюки

  1. Гороскоп на січень 2019 Близнюки - любов, сім'я
  2. Здоров'я Близнюків в січні 2019 року
  3. Гороскоп на січень 2019 Близнюки - фінанси, робота, бізнес

Січень 2019 року по гороскопу Близнюків - не найкращий час для того, щоб рухатися вперед. Ситуації можуть розвиватися не цілком так, як ви припускали, тому, трохи обережності не завадить. Краще зосередитися на справах звичних і знайомих. Прийшов час зміцнити свої тили!

Прийшов час зміцнити свої тили

Для Близнюків січень 2019 - не дуже сприятливий період, оскільки земна енергетика для їх тонкої душевної організації може бути занадто важкою і гнітючої. Люди цього знаку можуть відчувати брак енергії, так як захисні сили організму будуть ослаблені, вони можуть бути більш схильні до сезонних і вірусних захворювань. В результаті і психоемоційний стан буде нестійким, і, для того щоб зберегти працездатність і хороші відносини, Близнюкам потрібні самовладання , Витримка і коректність.

Після 7-го січня 2019 у багатьох Близнюків можуть складатися конфліктні ситуації з представниками старшого покоління, і проблеми можуть виникати через поспішність у прийнятті рішень з боку Близнюків. Може так статися, що неприємності можуть стати причиною емоційного дискомфорту, невпевненості, невміння вписатися в запропоновані обставини, правильно оцінити складається обстановку.

В цей час також можуть виникати правові непорозуміння з партнерами, які можуть довести до судових розглядів. Саме тому Близнюкам важливо, вчасно домовлятися про умови і уважно читати договори, щоб уникнути будь-яких чвар. У січня 2019 можуть турбувати Близнюків і відносини з близькими і коханими, так як вірогідні обмани, недомовленість, двозначні натяки, що буде викликати підозрілість, передчуття небезпеки.

Ненадійні тили можуть створювати у Близнюків відчуття незахищеності, хиткість, вселяти в них невпевненість і відчуття самотності. Їх емоційний стан одразу ж позначиться і на професійній діяльності, де можливі помилки, плітки і інтриги за спиною. Це несприятливий період для колективної діяльності, оскільки умови можуть швидко змінюватися, діяльність буде супроводжуватися конфліктами і не дасть позитивних результатів.

Крім того, Близнюки можуть опинитися під впливом авторитетних людей, які будуть їм вказувати, що робити, нав'язувати поради. У людей цього знака можуть з'явитися фінансові проблеми, викликані незапланованими витратами або неприємними розглядами з партнерами. Особливо після 13 січня 2019 року Близнюкам небажано починати нові фінансові відносини, брати участь у спільних проектах, робити великі покупки. У цей час можливі проблеми з податковими, і контролюючими органами, штрафи, необхідність повертати борги, і ви можете опинитися в досить складній ситуації.

Тим, Близнюкам, хто народився в першу декаду червня, потрібно дбайливіше користуватися своїм майном і не проявляти надмірної великодушності по відношенню до тих, хто в ньому не потребує. Не варто також розраховувати і на допомогу тих, хто обіцяє вам золоті гори і іншу нездійсненну допомогу. Для вас січень 2019 - зовсім не той час, коли можна розраховувати на невичерпні джерела матеріальних ресурсів і швидке просування по службі, зате втрата відчуття реальності - цілком імовірна.

  • Сприятливі дні для Близнюків: 2, 8, 12, 17, 21, 25, 31 січня 2019 року.
  • Несприятливі дні для Близнюків: 5, 10, 15, 19, 23, 27 січня 2019 року.

Гороскоп на січень 2019 Близнюки - любов, сім'я

За гороскопом на 2019 рік Близнюки проведуть весь січень в піднесеному настрої. І сімейні, і любовні відносини будуть джерелом радості і підтримки.

Святкова атмосфера січня 2019 року, як одиноким чоловікам, так і жінкам, народженим під знаком Близнюки, малює досить приємні перспективи зустрічей з цікавими людьми, і у вас буде не один шанс зустріти приємну людину, з яким можливо зав'яжуться тривалі відносини. Головне - не сидіть вдома, не втрачайте слушної нагоди повеселитися і познайомитися з людиною, яка може стати супутником життя.

Гороскоп рекомендує вам гарненько підготуватися до доленосної зустрічі і заздалегідь привести себе в порядок: запишіться в спортзал, поновіть зачіску, використовуйте яскраві тони в одязі і не нехтуйте стильними аксесуарами. Все це буде вас вигідно виділяти серед конкурентів і конкуренток.

Жінкам-Близнюкам варто знайти того чоловіка, який зможе врівноважити ваш вітряний характер і приборкати вибуховий темперамент. А чоловікам-Близнюкам, які щиро хочуть створити сім'ю, необхідно переглянути способи знайомства з жінками. Багатьом жінкам не подобається ваш натиск, до якого ви вдаєтеся, щоб завоювати чергову жертву. Викличте більш серйозне ставлення до себе. Можливий раптовий пристрасний роман з колегою, який має всі шанси перерости в шлюб.

Варто відзначити, що січень 2019 року - це час кардинальних змін , Які можуть бути пов'язані як зі створенням нових сімей, так і з розривом відносин, які себе вже віджили. Дружні пари, навпаки, зміцнять свої відносини і вийдуть на новий рівень. Постарайтеся в цей період обмежити свій життєвий простір від небажаного вторгнення кого-небудь, дозвольте собі вдосталь насолодитися спілкуванням з улюбленими людьми.

Здоров'я Близнюків в січні 2019 року

У січні 2019 року здоров'я у Близнюків можна назвати хорошим. Вам в принципі не властиво за ним стежити, але з урахуванням численних свят, все ж варто поставитися до себе дбайливіше. Відмовтеся, або хоча б, обмежте себе в споживанні жирної їжі та алкоголю. Крім того, в січні є ризик харчового отруєння при вживанні їжі, приготовленої поза домом. Тому уникайте перекусів в закладах громадського харчування і сумнівних закусочних і кафе. Бережіть себе і пам'ятайте, що ваше самопочуття повністю залежить від того, наскільки ви піклуєтеся про себе і своє здоров'я.

Скористайтеся новорічними канікулами, щоб гарненько відпочити і розслабитися. Поїдьте в гори або, до моря, в теплі країни. Будьте обережнішими з екстремальними видами спорту. У січні велика ймовірність травм.

Літнім людям і страждаючим захворюваннями кісткової системи слід проявити особливу обережність - ймовірність загострень в цьому місяці досить велика.

Гороскоп на січень 2019 Близнюки - фінанси, робота, бізнес

Січень 2019 для Близнюків - спустошливий час. Витрати стануть фоном усього місяця, а найбільші припадуть на третю декаду січня. В одному випадку це пов'язано зі справами, а в іншому - з особистим життям. Свята, подорожі, потреби дітей, близьких людей - все це може обійтися не дешево. Але як то кажуть, «скупість тут недоречна», так що побалуйте себе і своїх близьких, якщо такі можливості у вас є.

Однак в кінці січня будьте уважні до грошей і іншим цінностям, оскільки ймовірність втрат в цей час досить висока.

Ця порада особливо актуальне для брокерів, банкірів, бухгалтерів і всіх, чия діяльність, так чи інакше, пов'язана з фінансами.

Для справ професійних січень 2019 у Близнюків не дуже хороший. І справа не тільки в новорічних канікулах, а в тому, що цей місяць традиційно невдалий для вас. Всім представникам вашого знака, незалежно від роду діяльності, слід уважно поставитися до свого оточення, оскільки тут можливі проблеми - як моральні, так і фінансові.

Так, Близнюку-службовцю буде непросто знайти спільну мову з начальством, можливі нерозуміння і навіть претензії з боку вищестоящих персон.

Близнюкам-підприємцям доведеться більш чітко формулювати цілі своєї справи, щоб не виникли непорозуміння з партнерами.

Цілком імовірні і розбіжності з друзями або якимись вищими персонами з приводу грошей або інших матеріальних цінностей.

Разом з тим відносини з деякими партнерами у Близнюків цілком гармонійні, не виключено, що у важкі моменти можна розраховувати на їх допомогу - як моральну, так і фінансову.

Новости