Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 29 липня по 4 серпня

  1. Гороскоп на тиждень з 29 липня по 4 серпня для всіх знаків зодіаку
  2. Гороскоп на тиждень: ТЕЛЬЦІ
  3. Гороскоп на тиждень: БЛИЗНЮКИ
  4. Гороскоп на тиждень: РАКИ
  5. Гороскоп на тиждень: ЛЕВИ
  6. Гороскоп на тиждень: ДІВИ
  7. Гороскоп на тиждень: ТЕРЕЗИ
  8. Гороскоп на тиждень: СКОРПІОНИ
  9. Гороскоп на тиждень: СТРІЛЬЦІ
  10. Гороскоп на тиждень: КОЗЕРОГИ
  11. Гороскоп на тиждень: ВОДОЛІЇ
  12. Гороскоп на тиждень: РИБИ

Гороскоп на тиждень з 29 липня по 4 серпня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень: ОВНИ

Приготуйтеся до несподіваних збитків, витрат і навіть грабежів. Злодії, шахраї не дрімають. Економно розподіляйте власні кошти, сімейний бюджет, збалансіруйте "хочу" і "треба", роблячи тільки необхідні покупки, тоді не сядете на фінансову мілину. Водночасье сумлінно трудіться на професійному терені, працьовитим злидні не загрожує. Якщо дружба тріщить по швах, нещасні в шлюбі, байдужим партнерам плювати на ваші почуття - не біда, все можна виправити. Будь-яка поразка нині - стимул до переможним дій. Запаліть серце високою любов'ю і диво станеться, вас знову гаряче полюблять! Це доленосне завдання, успішно вирішивши її, закладіть милостивий фундамент на майбутні роки.

Гороскоп на тиждень: ТЕЛЬЦІ

Вчасно реагуйте на реакцію оточуючих, контролюючи особиста поведінка, воно повинно бути бездоганним, нікого не дратувати. Проблеми в кар'єрі є "відпрацюванням" кармічних боргів (за 10 років). І менше на них зациклюйтеся. Сім'я на першому місці. Зараз у вашому натурі яскраво проявляться риси, генетично успадковані від предків, тому з розумінням ставитеся до поведінки домочадців, адже яблуко від яблуні недалеко падає. Поважайте фамільні, національні традиції, створіть затишну сімейну атмосферу і сили зафонтаніруют. Будинок - це джерело творчої енергоподзарядкі. З благовірними прімудряйтесь крокувати в унісон, допомагайте, діліться багатим життєвим досвідом. І щиро любите їх! 4-го серпня - кризовий день.

Гороскоп на тиждень: БЛИЗНЮКИ

Якщо ідеали руйнуються, авторитети падають з п'єдесталу - це добре. Рвіть ланцюга помилок без розчарувань, а з радістю. Нарешті зрозумієте, що слід жити власним розумом (там потаємна істина) і менше реагувати на чужі поради, критику. До обманів і хитрощів не вдавайтеся, все випливе на поверхню. Нікому нічого не нав'язуйте, тільки коли вас попросять, проявляйте ініціативу, йдіть назустріч, допомагайте, прислухаючись до позивних організму - є ризик виснажитися в пориві трудового ентузіазму (менше фанатизму) і захворіти. Здоров'я - святая святих, яке слід берегти, уникаючи перевтоми, вчасно відпочивати. Благодійність проявляйте в першу чергу до рідних.

Гороскоп на тиждень: РАКИ

На фінансовому терені господарює удача, радійте, втім витрати будуть зростати пропорційно доходам. Хочеться все і відразу, і це нормально, ви зобов'язані модно "прибарахлитися", щоб виглядати чудово, захоплюючи оточуючих. Дотримуйтеся золотої серединки в бажаннях і можливостях, порушення балансу "беру-даю" (і в любовній сфері теж) неприпустимо. Якщо ви скнара, егоїст, скупіться розщедритися, про любовний щастя не мрійте. Тільки лицарські духовні натури можуть розраховувати на благодатні дари в особистому житті. Уникайте заздрості, реалізувати заповітні бажання пощастить тим, хто не зазіхає на чуже, а є щедрим спонсором для інших. Вчасно розплатився зі своїми боргами (кармічні), що тягнуться з далекого минулого. Будь-які конфлікти на грунті фінансових інтересів несуть фатальні руйнації.

Гороскоп на тиждень: ЛЕВИ

Ви харизматичні лідери, досягли творчого піку, здатні популярністю затьмарити будь-якого, що багатьох дуже дратує. Сховайте диктаторський меч, консолідуйтеся, ваша місія - дипломатична, об'єднуйтеся і відбудовуйте розхитані партнерські мости на миротворчих принципах. Бізнес в розквіті, тут прибуткова смуга. На службі (де багато спокус) старанно виконуйте робочі, а вдома сімейні обов'язки, огорнути турботою рідних, вирішуйте побутові проблеми. Тема шлюбних уз - найболючіша, конфлікти за останній час були неминучі. Якщо відносини себе вичерпали, але любов не згасла, є шанс їх "перезавантажити", останнє слово за вами ... вирішуйте!

Гороскоп на тиждень: ДІВИ

Завоювати симпатії оточуючих вдасться з ходу. Стріли вашого чарівності вбивати будь-кого. Уникайте диктувати свої умови, тривають кармічні випробування, коли все таємне стає явним, розсіюється пелена ілюзій. Де були сліпі, в чому помилялися, помилялися - стане очевидним. Очі відкриються на багато речей, і ви повстанете духом. Сховайтеся і не афишируйте про свою діяльність, масштабні справи кояться в тиші. Прімудряйтесь по ходу обставин вчасно заявити про себе, а коли треба - сховатися в підпіллі. І менше працюйте! Увага трудоголікам: зароблені гроші підуть на ліки. Займайтеся улюбленою творчою справою, самоосвітою. Чим ширше коло інтересів, тим краще. Зміна обстановки, нові знайомства, спілкування з людьми високого духовного рівня - найбільш плідний. Одночасно займайтеся благодійністю, це нині невід'ємна частина буття.

Гороскоп на тиждень: ТЕРЕЗИ

Опинившись на гребені соціальної популярності, ставши серцем, мозком, творчим двигуном братнього колективу, не зловживайте своїм статусом. Поважайте і тримайтеся вірних друзів - то доленосний двигун, разом заробите грошей, в цьому році ви улюбленці фінансової удачі на тлі оточення. Але майте на увазі: дається небесами благ, привілеїв з надлишком не випадково, а з метою ділитися з іншими, фінансувати добрі справи. Не будьте жаднюгами, проявляйте щедрість, допомагайте нужденним бо прийде час і в покарання збанкрутуєте. Увага тим, хто переживає за фігуру: стримуйте апетит, стежте за вагою, до осені висока ймовірність погладшати. Жінки, завершуйте свій таємний роман, він майбутнього не має. Чоловіки-Терези на білому коні, бо можуть "купити", взявши в полон будь-яку вподобану жінку. Але пам'ятайте про родинне вогнище, його руйнувати заборонено! Несіть смиренно хрест випробувань!

Гороскоп на тиждень: СКОРПІОНИ

Градус конкурентної боротьби (вдома і на роботі) високий, однак вам вдасться знайти свою нішу -лавіруйте. Сімейні стосунки зайшли в глухий кут і тепер їх потрібно будувати на нових умовах, взявши на озброєння досвід минулих помилок. Якщо ви відмінний фахівець в сфері, яка відповідає творчому покликанню, поставили собі за мету зійти на кар'єрний олімп і розбагатіти, куйте залізо поки гаряче, зможете отримати престижну посаду або зміцнити завоювання ділові володіння. Тут проходите тест на святість в ролі начальника і підлеглого. Як особистість в соціумі ви дуже авторитетні, впливові: дотримуйтесь моральні закони, уникайте амбітного фарсу, і публіка вас буде обожнювати.
4-го серпня - кризовий день.

Гороскоп на тиждень: СТРІЛЬЦІ

Не перетворюйте заради популярності офіс в арену для реклами досягнень, талантів, напрацьованого досвіду - це небезпечний збудник для таємних авантюр, все випливе на поверхню. Практицизм, аналітика, самодисципліна - ось козирі в професійній діяльності, які підуть на користь. Чоловіки: "охмуряти" шефиню, любите роботу, це на користь кар'єрі, а жінкам слід поставити крапку на романтичних "загравання" і пригоди. Вони безперспективна. Грошима не смітите, затягніть пояси, доля нині привчає до економності і аскетизму у всіх сферах буття. Давати в борг протипоказано. Тільки тим, хто в біді, потрібно подавати милостиню.

Гороскоп на тиждень: КОЗЕРОГИ

У вас високий ризик опинитися в полоні сексуальних пристрастей, за які доведеться добре "розщедритися", джин плотської насолоди вимагає плати підвищеною самовіддачею - серцевими, енергетичними, чуттєвими, матеріальними ресурсами. Догоджати обранців (вони поповнюють і розподіляють загальний бюджет) і щиро любите їх. Тоді будете мати все, що потрібно для повного щастя. І майте на увазі: дружба - це вища іпостась любові, де один пульс серця на двох, єдиний світогляд.

Гороскоп на тиждень: ВОДОЛІЇ

Організованість, мобільність, чіткість мислення - запорука нейтралізації критичних ситуацій, конфліктів, які будуть інтенсивно штурмувати протягом тижня. Успішно вирішити професійні проблеми вдасться завдяки гармонійній ділової команді, а впоратися з домашніми клопотами допоможуть шлюбні супутники. Пощастить тим, хто в парі, автономне плавання протипоказане! Ви володієте колосальним духовним арсеналом (прихованим всередині), яким слід неодмінно поділитися з половинкою. Інакше він перетвориться на вибухівку.

Гороскоп на тиждень: РИБИ

Ви на словах, як на цимбалах, і на ділі, як на балалайці! Універсальні фахівці (і дорого оплачувані!) Здатні впоратися з найскладнішими завданнями, виконуючи одночасно широкий фронт робіт, за що начальство гідно оцінить і зарплати додасть. Беріть активну участь в модернізаційних трудових процесах, йдіть в ногу з прогресом, освоюючи інноваційні технології, з конкурентами не воюйте, а обмінюйтеся практичним досвідом. Інтереси команди слід ставити на п'єдестал. Ви в одній "обоймі". Про здоров'я не турбуйтеся, під час натхненною улюбленої роботи переплавляться все стресові токсини, збалансуються фізіологічні ритми організму. І женіть геть "халявщиків", які намагаються жити за ваш рахунок.

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

Новости