Гороскоп любові - які знаки гармонують один з одним

  1. Близнюки і Стрілець: разом не засумуєш
  2. Діва і Скорпіон: тиха гавань гороскопу кохання
  3. Лев і Терези: гороскоп любові і гармонії
  4. Козеріг і Телець: здоровий глузд понад усе

Діва і Овен або Телець із Близнюками - яка пара має більше шансів на щасливі і гармонійні стосунки? Психологи сайту eDarling спробували відповісти на це питання з наукової позиції. У нашій серії статей про гороскопі любові ви дізнаєтеся про найбільш відповідних один одному знаки зодіаку і про причини їх сумісності.

На думку астрологів, за допомогою гороскопу можна скласти психологічний портрет людини. Для цього достатньо знати дату та час його народження. Завдяки «зоряної» характеристиці можна визначити не тільки риси характеру людини, але і сполучуваність з іншими знаками зодіаку.

Психологи eDarling вибрали зодіакальні союзи, які найбільше підходять один одному по гороскопу кохання, і спробували з'ясувати, наскільки ці пари сумісні з наукової точки зору . Для цього аналізу був використаний метод підбору партнера по пятифакторную моделі особистості. Даний метод успішно застосовується на нашому сайті в чотирнадцяти країнах Європи.

Близнюки і Стрілець: разом не засумуєш

І Близнюкам, і Стрільцям властиві такі риси, як екстраверсія і відкритість. Це означає, що сидіти у вихідні вдома перед телевізором - заняття не для цієї парочки. Представники цих двох знаків товариські і різнобічні. Вони прагнуть до нових відчуттів, відкриті для нових знайомств і з легкістю заводять друзів. Саме тому Близнюки і Стрільці швидко знаходять спільну мову і спільні інтереси. Нудно таким людям один з одним точно не буде!

Прикладом однієї з найактивніших і творчих пар гороскопу кохання може служити знаменита «зоряна» подружжя Голлівуду: Бред Пітт (Стрілець) і Анджеліна Джолі (Близнюки), разом виховують шістьох дітей Прикладом однієї з найактивніших і творчих пар гороскопу кохання може служити знаменита «зоряна» подружжя Голлівуду: Бред Пітт (Стрілець) і Анджеліна Джолі (Близнюки), разом виховують шістьох дітей.

Діва і Скорпіон: тиха гавань гороскопу кохання

Ще один вдалий союз, згідно з гороскопом любові, - це Діва і Скорпіон Ще один вдалий союз, згідно з гороскопом любові, - це Діва і Скорпіон. Їх зближує властива обом знакам интроверсия. На відміну від попередньої пари, Діву і Скорпіона рідко можна побачити в центрі загальної уваги.

Психологи вважають, що обидва ці знака можна назвати більш інтровертній і стриманими в порівнянні з іншими знаками зодіаку. Вони вважають за краще вузьке коло спілкування найближчих друзів. Їм добре один з одним, тому що вони обидва врівноважені і легко пристосовуються до навколишньої дійсності. До того ж Діва згладжує енергійні, емоційні та імпульсивні прояви Скорпіона.

Лев і Терези: гороскоп любові і гармонії

Астрологи приписують Терезам прагнення до рівноваги і збалансованих відносин. Вони створюють гармонію навколо себе, не переносять розбіжностей і конфліктів, у відносинах з іншими людьми поводяться миролюбно і дипломатично. Астрологи приписують Терезам прагнення до рівноваги і збалансованих відносин

Деяку нерішучість, притаманну Терезам, з лишком компенсують Леви. Люди, що народилися під цим знаком, впевнені в собі, шляхетні, великодушні і чуттєві, іноді трохи егоїстичні. Згідно з астрологічним гороскопом любові, союз цих двох знаків дозволяє витягти обом користь з сильних якостей партнера.

З психологічної точки зору, спокійні Ваги пом'якшують яскраво виражену екстравертність і напористість Льва, який, в свою чергу, надихає підлягає все, що зважують Терезів на більш активні дії.

Козеріг і Телець: здоровий глузд понад усе

сумлінні   , Наполегливі, терплячі, працьовиті, відповідальні, хороші сім'янини - так характеризує астрологічний гороскоп любові відповідну один одному пару Козерога і Тельця сумлінні , Наполегливі, терплячі, працьовиті, відповідальні, хороші сім'янини - так характеризує астрологічний гороскоп любові відповідну один одному пару Козерога і Тельця. Обидва ці знака практичні, вони вважають за краще все заздалегідь планувати і скептично ставляться до експериментів. Їх життєвий принцип: «Над друга старого нема двох» і «Краще синиця в руках, ніж журавель у небі».

Властиві цим знакам вірність, сталість і почуття відповідальності ще сильніше скріплюють їх союз. На думку психологів, шанси на тривалі і щасливі відносини у такої пари дуже високі. Розглядаючи сполучуваність Козерога і Тельця в рамках пятифакторную моделі, можна відзначити, що їх ріднить яскраво виражений фактор сумлінності і незначна відкритість новому досвіду.

Чи не знайшли тут свого знака? Хочете дізнатися про гороскопі любові більше? Продовження теми зовсім скоро!

Читайте також:

Пройдіть особистісний тест!
Чому я отримую таких різних кандидатів для знайомства?
Тест на сумісність
Якщо ви ще не зустрілися

C задоволенням відповімо на Ваші запитання: [email protected]

Про автора: Редакція eDarling Подивитися інші статті, написані Редакція eDarling

Чи не знайшли тут свого знака?
Хочете дізнатися про гороскопі любові більше?

Новости