Гороскоп на 2018 рік Рак

Безперечно 2018 рік - це час успіху і процвітання! А чи замислювалися ви, дорогі Раки, що таке період життя довжиною в рік? Здається, що такі пропалені реалісти як Раки напевно знають, що це 365 днів, 8760 годин, 525600 хвилин або 31536000 секунд - так багато часу, щоб назавжди змінити своє життя! Однак такі суттєві зміни неймовірно складні, деяким представникам зодіакального кола може не вистачити і декількох років і навіть всього життя. Але тільки вам, дорогі представники знака Зодіаку Рак, часом може вистачити і миті, щоб змінити себе зсередини, усвідомивши якусь істину, змінити свій спосіб мислення настільки сильно, що це буде мати зовнішнє відображення. Для вас 2018 рік Собаки може стати такою відправною точкою, яка змінює пріоритети, цілі і потреби людини. І якщо ви ще не занадто старі, і в вашій душі б'ється крихітна надія - сміливо вперед! Одного разу в житті, навіть самим пропалені реалістам, дозволено зробити безумство! Пам'ятайте про це, адже 2018 рік буде непростим і, хоча в ньому будуть як світлі, так і темні смуги, ви здатні змінити світ на краще!

Для представників знака Зодіаку Рак 2018 рік виявиться досить важливим і, незважаючи на спокійну й умиротворення характеристику всього періоду, вашому знаку в цьому циклі доведеться гарненько попрацювати. На даному етапі Місяць, ваш головний небесний покровитель, буде цілком вам віддана, але її допомогу ви навряд чи відчуєте безпосереднім чином. По-перше, запам'ятайте, що в 2018 році всі рішення ви повинні приймати самостійно. Ні в якому разі не йдіть в сторону, мовляв, моя хата з краю. Такий варіант призведе лише до негативних ситуацій. По-друге, намагайтеся не поспішати ні з рішеннями, ні з вчинками, це єдиний рада для всіх знаків гороскопу. В цілому для вас цей рік буде характеризуватися досить сумбурно. Ви будете сидіти на місці тижнями, можливо навіть місяцями, взагалі без руху, то летіти вперед стрімголов і за лічені дні робити такий обсяг роботи, на який у інших йдуть місяці. Вас такий стан справ буде цілком влаштовувати. Вас, але не інших. Так що доведеться якось пов'язати свій оригінальний спосіб життя з позиціями тих, хто знаходиться поруч з вами. Ні в якому разі не нехтуйте думкою людей, які так чи інакше дороги вам.

Відео гороскоп на 2018 рік Рак

У 2018 році Раки зіткнуться з низкою ситуацій, коли напруження душевно-емоційних пристрастей буде переживати свій пік. Відразу слідом за цією подією піде занепад духу, який, однак, доведеться до речі, тому що вам реально потрібно буде відпочити. Але тут важливо не наламати дров, тому в розмові з близькими контролюйте себе. Не поспішайте з головою занурюватися в нові відносини, навіть якщо зустрінутий вами людина об'єктивно вам підходить. З іншого боку, в 2018 році правлять емоції, так що керуватися все одно доведеться ними. Як то кажуть, справа ясна, що справа темна. З одного боку, ваша непостійна натура буде вам непримиренним ворогом. У той же час саме ваша вибухонебезпечність допоможе уникнути проблем і вийти переможцем з непростих ситуацій. Головне - не змішуйте романтику і побут, інакше заплутаєтеся і почнуться труднощі. Ще один дуже важливий момент - ні в якому разі не приховуйте своїх переживань і не ховайтеся в роботі, як ви любите це робити. Не забувайте, що ваша стихія - Вода, а рік Жовтої Собаки відповідає Землі. Вода живить Землю, але, якщо знаходиться в поганому настрої, може розм'якшити її, зробити податливою. Це, звичайно, крайній захід, але важливо розуміти, що зараз обставини навіть не намагатимуться нав'язати вам свою гру. Якщо це відбувається, значить, мова йде про цілеспрямоване вплив з боку іншої людини.

Якщо це відбувається, значить, мова йде про цілеспрямоване вплив з боку іншої людини

Гороскоп на 2018 рік Рак

Для вашого знаку Зодіаку, через особливе положення Місяця і общезвёздних характеристик циклу, 2018 рік Собаки буде особливо перспективним у плані розвитку. Зараз дуже добре практикувати якісь духовні ритуали, наприклад, медитацію. Якщо вас ніколи не приваблювала ця сторона людського життя, то ви, швидше за все, не Рак. А якщо серйозно, то таке, звичайно, можливо, але тут доведеться шукати якесь більш оригінальне хобі. У плані емоцій в 2018 році зірки радять Ракам лише одне: піддавайтеся їм, віддавайтеся без залишку, але не втрачайте голову і у вас завжди повинен бути чіткий шлях до відступу. Це може допомогти, адже через нестабільність етапу деякі ситуації можуть відверто вас напружувати, і часом буде легше просто піти від них, ніж спробувати вирішити. З іншого боку, незважаючи на те, що зараз ви зможете багато чого досягти в поодинці, 2018 рік тяжіє до кооперації, єдності, спільного подолання труднощів. Так що об'єднуйтеся з тими, хто на ваш погляд цього гідний. Так ви досягнете більшого.

Так ви досягнете більшого

А чи замислювалися ви, дорогі Раки, що таке період життя довжиною в рік?

Новости