Гороскоп знаків зодіаку за часом народження

  1. Час знаків зодіаку - незвичайний гороскоп за часом народження
  2. Вплив годин у добі на знаки зодіаку

Думаю, все вже усвідомили, що елементи світобудови, навіть найдрібніші і незначні, пов'язані між собою. Все має свої причини.

На людину, його характер , Його майбутнє впливає не тільки рік і місяць народження, а й ту годину в добі, коли він з'явився на світло. Отже, годинник і знаки зодіаку - в чому тут зв'язок?

Час знаків зодіаку - незвичайний гороскоп за часом народження

З цього гороскопу ви дізнаєтеся, як пов'язано час народження, знаки зодіаку, характер людини і його доля. Все, що вам потрібно знати, щоб доповнити свій психолого-астрологічний портрет, - о котрій годині ви народилися. Знак зодіаку по годині народження значно впливає на вроджені риси характеру, а також на його подальше формування.

Так в добі розташовуються східні знаки зодіаку за часом народження:

  1. 23:00 - 1:00 - Щур
  2. 1:00 - 3:00 - Бик
  3. 3:00 - 5:00 - Тигр
  4. 5:00 -: 7:00 - Кот
  5. : 7:00 - 9:00 - Дракон
  6. 9:00 - 11:00 - Змія
  7. 11:00 - 13.00 - Кінь
  8. 13.00 - 15.00 - Коза
  9. 15:00 - 17:00 - Мавпа
  10. 17:00 - 19.00 - Півень
  11. 19:00 - 21:00 - Собака
  12. 21:00 - 23:00 - Кабан

Тепер пора розібратися, як час народження доповнює характеристики знаків зодіаку. Гороскоп за часом народження - ще одна можливість трохи більше дізнатися про себе і оточуючих.

Гороскоп за часом народження - ще одна можливість трохи більше дізнатися про себе і оточуючих

>

Вплив годин у добі на знаки зодіаку

  • Знак зодіаку Щур, час народження 23:00 - 1:00. Цей комунікабельний і розумний звір робить характер людини контактним, відкритим, але в той же час і обережним, особливо це стосується операцій з грошима. Час Щури особливо сприятливо впливає на народжених в рік Кабана, Мавпи, Коні, Кота і Тигра.
  • Східний знак зодіаку Бик час народження з 1:00 - 3:00. Відомо, що знак Бика додає в характер впевненості і волі. Крім того, він робить стримуючий вплив на людей, які не відрізняються розсудливістю . Найсприятливіший вплив Бик надає на тих, хто народився в рік Кози, Кота і Тигра.
  • Китайський знак гороскопу Тигр (3:00 - 5:00). Цей авторитетний звір привносить в характер людини хорошу динаміку, імпульсивність, життєву енергію. Найкраще вплив робить на тих, хто народився в рік Коня, Змії, Тигра або Бика.
  • Знак зодіаку Кот час народження 5:00 - 7.00. Кіт ходить нечутно, при падінні приземляється на лапи і вводить навколишніх в оману своєю м'якістю і уявній беззахисністю. Він дарує обачність, пом'якшує характер кожного, хто народився в його годинник. Найкраще впливає на народжених в рік Півня, Мавпи, Дракона і Щура.
  • Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці. Персональний гороскоп покаже що допоможе залучити до Вас багатство і достаток. безкоштовно дізнайтеся тут ....!
  • Знак гороскопу Дракон час: 7:00 - 9.00. Честолюбство, рішучість і сила - ось чого вдосталь у Дракона, і чим він обдаровує ті знаки зодіаку, що з'являються на світ в його годинник. Особливо сприятливо взаємодіє з тими, хто народився в рік Собаки, Мавпи, Кози і Кота.
  • Знак зодіаку Змія годинник народження 9:00 - 11:00. Ця істота має мудрістю і хорошою інтуїцією. Всі, хто народився в її годинник, отримають від неї цей дар. Дуже сприятливо Змія впливає на тих, хто народився в рік Кабана, Кози, Тигра.
  • Кінь (11:00 - 13.00). Кінь уособлює відвагу і мінливий характер. Особливо сприятливо впливає на тих, хто народився в рік Кабана, Собаки, Змії, Кота.
  • Коза (13.00 - 15.00). Народились у години Кози - особистості артистичні, чутливі, що відрізняються відкритістю та терпимістю. Ті, хто народився в рік Півня, Змії, Дракона і Бика відчувають найбільш сприятливий вплив часу Кози.
  • Гороскоп Мавпа за часом 15:00 - 17:00. Мавпа привносить в характер знаків зодіаку, які народилися в ці години, почуття гумору, хитрість і підступність. Особливим чином Мавпа впливає на тих, хто народився в рік Кози, Змії, Бика та Щура.
  • Півень (17:00 - 19:00). Півень методичний, тому його вплив зводиться до бажання виконувати роботу чітко і в строк, крім того, півень дає енергію життя. Добре впливає на тих, хто народився в рік Коня, Кота, Тигра і Бика.
  • Собака (19:00 - 21:00). Пріоритетні риси Собаки - чесність, вірність, розсудливість, логіка. Знаки зодіаку, які народилися в рік Кози, Дракона, а також Тигра, відчувають сприятливий вплив часу Собаки.
  • Знак зодіаку Кабан час народження 21:00 - 23:00. Кабан доповнює характер людини товариськістю, відкритістю та задоволеністю життям. Позитивно впливає на тих, хто народився в рік Мавпи і Дракона.

З тегами: майбутнє ворожіння гороскоп знаки зодіаку поворожити передбачення

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Отже, годинник і знаки зодіаку - в чому тут зв'язок?

Новости