Гороскоп 2012. Ваги

Гороскоп на 2015 рік для Терезів   Для чарівних і миролюбних Терезів 2012 може стати непростим і принесе багато роботи і масу спокус

Гороскоп на 2015 рік для Терезів

Для чарівних і миролюбних Терезів 2012 може стати непростим і принесе багато роботи і масу спокус. Не варто перекладати проблеми на інших, розраховуйте тільки на себе. Ваша енергійність, ініціативність і наполегливість не залишиться непоміченою і принесе успіх.

Цього року вам буде потрібно проявляти мудрість, обережність і вірити в свою зірку, тоді все вийде! У кар'єрному плані все буде рівно. за твердженням гороскопу , В лютому потрібно буде проявити працьовитість, яке обов'язково оцінить начальство. Тому не за горами підвищення або надбавка до зарплати. А в другому півріччі сміливо вимагайте відпустку - ви цього заслужили, до того ж, це найкращий час для подорожей.

На початку року можливе придбання нерухомості та важливі події в сім'ї. В середині літа обставини змусять вас «подорослішати», стати більш серйозним. Можливі невеликі проблеми в роботі, головне не сумувати, більше відпочивати і розвивати духовний світ. А кінець року буде насичений новими знайомствами, спілкуванням і важливими зустрічами.

Любов, кохання

Незважаючи на те, що в 2012 році для Терезів головними будуть питання кар'єри і здоров'я, особисті стосунки будуть хвилювати нітрохи не менше. Саме в цьому році одиноким представникам цього повітряного знаку може повести, і вони знайдуть свою половинку. А сімейні Ваги нарешті навчаться цінувати і любити свого партнера з усіма його недоліками. Постарайтеся налагодити гармонію у відносинах, приділяйте більше уваги сім'ї. Найбільш щасливим часом для любові буде кінець січня, початок лютого і березень. А початок червня для багатьох буде пов'язано з появою в паспорті заповітного штампу.

здоров'я

Здоров'я Терезів у 2012 році буде міцним завдяки впливу Юпітера - планети щастя і удачі. Тому ваше самопочуття буде на висоті більшу частину року. Однак «махати рукою» на своє здоров'я теж не варто, так як наближається Сатурн може послабити захисні сили організму. Тому не забувайте приділяти увагу своєму здоров'ю, відвідуйте басейни і фітнес-клуби. Намагайтеся зберігати спокій в квітні і травні, а в вересні частіше бувайте на свіжому повітрі і природі. Серпня подарує вам заряд позитивної енергії, а жовтень - прилив нових сил, щоб зустріти новий рік в бадьорому настрої.

Що подарувати Терезам в 2012 році?

Загальні тенденції гороскопу 2012 року рекомендують вибирати для Терезів потрібні і корисні подарунки. В цьому році практичні Ваги просто не зрозуміють вас, якщо ви презентуєте їм якусь вазочку або дрібничку. Краще поцікавтеся, чого їм не вистачає в цьому житті для повного щастя. Можливо, це будуть цілком «реальні» і прості речі (тостер, органайзер, кава-машина неспрессо або хлібопічка), які зможуть їх ощасливити.

Камені-талісмани для Терезів

Талісмани для знаків Повітря

Що подарувати Терезам в 2012 році?

Новости