Гороскоп на січень

Овен. Овни ніколи не любили вискочок, а на початку 2012 року ситуація може ще більше погіршитися, адже плани Овна можуть зриватися через надмірні амбіції інших людей. Проте ви здатні їх зрозуміти, а значить, і випередити їх або ухилитися - щоб зіткнення було мінімальним. У січні Овнам не рекомендується спізнюватися (ні на зустрічі або до початку робочого дня, ні за термінами), так як це дійсно негативно відіб'ється на наслідки, хоча в обличчя вам ніхто і нічого не скаже. У вирішенні спірних питань, в тому числі і на офіційному рівні, можете розраховувати на успіх, тому не варто йти на компроміси або відмовлятися від своїх вимог. Дивіться під ноги, зростає ймовірність падінь.

Телець. До Тельцям будуть звертатися за порадами або ж спробують залучити до реалізації своїх планів. Чи йти назустріч - вирішувати вам. Найвірнішим в цьому місяці буде перше враження, а найрезультативнішою - перша спроба. Тому, якщо на іспиті витягаєте не той квиток, не поспішайте вирушати на перездачу, спробуйте згадати, зосередитися і хоча б щось відповісти. Поїздки, особливо далекі, для Тельців чреваті непередбачуваними ситуаціями, що відбулися з вини друзів або ж людей, з якими ви станете спілкуватися на місці.

Близнюки. Початок січня обіцяє Близнюкам бути авральних. Головне, бути об'єктивними в своїх судженнях, особливо якщо висловлюєте їх вголос. І будьте щедрими, навіть якщо подібні витрати дещо перевищують ваш звичний ліміт. Якщо ви планували нове життя з 1-го числа - шанси непогані. У цей час у вас взагалі буде складатися з вольовими починаннями. А ось приймати рішення щодо навчання, зміни роботи або іміджу не рекомендується. Швидше за все, ви будете робити вибір не для себе, а для інших: керуватися модними течіями або ж перевагами друзів.

Рак. У січні Раки будуть не дуже впевнені в собі, стануть емоційно реагувати на думки, які будуть відрізнятися від їх власного. Зірки радять періодично зупинятися і заспокоювати себе логікою і розумними доводами. А ще - спілкуванням. Не виключено, що в січні Раки спробують відмовитися від чогось, що було в минулому. В цей час ви здатні займатися лише тим, що вважаєте по-справжньому важливим. Тому все інше постараєтеся перекласти на своє оточення. Якщо станете робити це акуратно і потроху, то все вийде.

Лев. У січні для Львів вітається самостійність і індивідуалізм. Але це не означає, що вам слід діяти в обстановці секретності або таємничості. Навпаки, діліться своїми планами, ідеями навіть з тими людьми, яких це безпосередньо не стосується. В цілому, січень сприятливий, в основному за рахунок того, що Леви зможуть швидко нейтралізувати все, що викликає дискомфорт. Звичайно, таким чином ви позбудетеся і від приємних сюрпризів, але навряд чи серед них буде щось істотне. Все-таки спокій дорожче.

Діва. Очікувати активності Дівам від січня не доводиться. У кращому випадку ваше життя буде протікати стабільно, в гіршому - ви не зможете зрушити з мертвої точки те, що вас не влаштовує. Якщо на цей місяць припадає ваш відпустку, не розраховуйте, що вийде відпочити. Залишитеся вдома - вас накриє купу невирішених побутових питань, які все накопичувалися і накопичувалися. У вас склалася певна репутація, і її доведеться підтримувати. Не виключено, що належить зайнятися чимось не дуже вас надихаючим.

Ваги. Рік почнеться приємними подіями і відмінним настроєм. Ви станете надходити більш злагоджено, не відкладати задумане на потім. Будете розуміти і себе, і інших, зможете контролювати те, що відбувається, хоча і не завжди вийде на нього впливати. Тривалі або часті контакти для Терезів в січні не дуже вітаються. По-перше, ви станете втомлюватися один від одного, по-друге, можуть виникнути не надто зручні для вас зобов'язання. По-третє, переконати людину, якщо він був присутній при тому, як розвивалася ситуація, знає про всі проміжних варіантах, - непросто. А вам це може знадобитися.

Скорпіон. У січні все буде йти за планом. Ви внутрішньо дозріли для того, щоб спробувати стати зібраніше або розкутіше, вільніше або освіченіші. І не потрібно вигадувати нічого оригінального, щось ламати, щоб почати з нуля. Конфлікт з сусідами вирішиться набагато простіше, ніж ви очікували. Запорука успіху - не вплутувати в ваші відносини нікого стороннього і не починати розмову з обвинувачень. Також не розраховуйте на свідомість, краще обговоріть, яким чином ви станете сигналізувати, що щось пішло не так.

Стрілець. У січні Стрільці будуть обмежувати і контролювати людей - це можуть бути і колеги, і домашні, і друзі. Спуску давати їм не будете. Відверто кажучи, і права на самовизначення - теж. З іншого боку, ви і самі можете перебувати в такій же ситуації. Але все складеться дуже непогано і ваша репутація не постраждає. Якщо вас щось зацікавило - визнайте це, не приховують. На ділі відволічете увагу на подію, яка для вас, якщо що, ніякої небезпеки не представляє. Тому що без таємниці, яку доведеться старанно оберігати, в цьому місяці не обійдеться.

Козеріг. Подія, яка пролунала на всю країну або місто, може безпосередньо торкнутися і Козерогів в січні. Так що уважніше відстежуйте, що і де відбувається, це може послужити вказівкою на те, як краще вчинити, і ви вийдете переможцем. Більш того, в січні Козероги навіть можуть викликати інтерес когось з присутніх вище на соціальних сходах, - саме своєю поведінкою, підходом до справи, а не тільки професіоналізмом або відповідними даними. У слизьких моментах, пов'язаних з моральною стороною справи, займіть позицію, за яку вам насправді не соромно. Ваша впевненість передасться і іншим.

Водолій. Січня пройде для Водоліїв під девізом: «Будь що буде!». І не тому, що Водолій проявить сміливість і рішучість. Швидше Водолії в січні 2012 року будуть на подив непрактичні, тому понадеются, що все складеться саме собою, без належних перевірок та підготовок. І знаєте, це цілком може пройти. Що стосується починань Водоліїв, то в січні все складеться зовсім не так, як планувалося: початок буде відкладатися, помилки можуть доставляти складності не тільки Водоліям: вони будуть переконливі і зможуть збивати з пантелику і всіх інших.

Риби. У січні Риби будуть психологами самі собі. Замість того щоб переживати через вчинки оточуючих, власної невдачливості або ж вміння донести свою думку, довести почате до кінця, краще зайнятися самоаналізом. Ефект буде вражаючим! Мало того, що ви зі своєю інтуїцією зумієте намацати той самий «слабка ланка», так ще й здорово себе заспокоїти. Зрозумієте, чого можна чекати, а чого - безглуздо. Ось побачите, після таких сеансів вивести вас із себе буде практично неможливо. Правда, є і зворотна сторона медалі. У січні Риби стануть раціональніше. Це дозволить економити сили і час. Але ось з боку це може нагадувати жорсткість і навіть жорстокість. Хоча, може бути, положення виправить м'якість, ввічливість і жарт, сказана до місця.

Сприятливі дні в січні: з 2 по 8, з 10 по 15, з 17 по 22, з 24 по 30.

Несприятливі дні: 9, 16, 23, 31.

Тетяна СУХОМЛИНА

strong

Новости