Господарські товари в Воронежі, купити посуд, іграшки оптом

  1. Господарські товари в Воронежі
  2. Інвентар для прибирання
  3. Побутова техніка
  4. Предмети інтер'єру
  5. Товари для саду та городу
  6. Купити посуд оптом у Воронежі
  7. Купити іграшки оптом в Воронежі




Кращі товари

Компанія «Хозторг» здійснює оптову та роздрібну продаж широкого, постійно оновлюваного асортименту товарів, який забезпечує інтереси різних груп споживачів: домовласників, дачників, ремонтників, клінінгових компаній, фахівців з постачання, працівників комунальної сфери і так далі.

Ми співпрацюємо як з приватними замовниками, так і з організаціями. Нашим пріоритетом є комплексне обслуговування: у нас можна купити все необхідне відразу, одноразово, оптом і в роздріб. Доставка придбаного товару по Воронежу (при вартості замовлення від 7000 рублів) і області (від 20000 рублів) абсолютно безкоштовна. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками. Якість всіх реалізованих виробів підтверджено відповідними ліцензіями і сертифікатами.

Грамотні і кваліфіковані співробітники, низькі ціни, гнучка система оплати і знижок, зручна і швидка доставка, реалізація товару оптом і в роздріб, а також регулярне проведення різних акцій і розіграшів - ось що дозволяє нашим клієнтам купувати продукцію на самих вигідних умовах. Наші менеджери з радістю дадуть відповідь на Ваші запитання. Зв'яжіться з нами по телефону +7 (473) 211-10-01 або скористайтеся формою зворотного зв'язку, розташованої в розділі «Контакти».

Господарські товари в Воронежі

У нашому каталозі представлені: побутова техніка, товари для саду, предмети інтер'єру, інвентар для прибирання, посуд і безліч інших товарів, незамінних в господарстві і всіляко поліпшують наш побут. Крім іншого, наша компанія здійснює продаж сувенірної продукції, іграшок, спортивних товарів, а також активно розвиває сферу виробництва і реалізації дитячого ігрового і спортивного обладнання.

Інвентар для прибирання

Якісний інструмент - запорука швидкої, зручної та ефективного прибирання. У нашому каталозі представлені засоби для сухого чищення (пилососи, віники, мітли, щітки, згони, совки), для вологого прибирання (швабри, МОПи, окномойки), а також різні аксесуари, витратні матеріали та комплектуючі (тканини, серветки, губки, відра , мішки для сміття). Утримання приміщення в чистоті - важливий елемент в справі збереження здоров'я, підтримки гарного настрою і комфортного самопочуття. Ми будемо раді допомогти і поставити всі необхідні для цього товари.

Побутова техніка

Побутові прилади вже давно стали невід'ємною частиною нашого життя. У компанії «Хозторг» можна придбати різну техніку для своєї кухні (духовки, мультиварки, блендери, чайники), прилади для догляду за зовнішністю (фени, випрямлячі, плойки), товари, що підтримують в приміщенні необхідний мікроклімат (вентилятори та зволожувачі повітря) та інше . З нашої побутовою технікою Ваше життя стане ще більш комфортним та зручним.

Предмети інтер'єру

Більшу частину свого життя людина проводить саме в приміщеннях. Тому так важливо правильне оформлення нашого внутрішнього оздоблення. Об'єднання «Хозторг» здійснює продаж товарів, які відмінно підійдуть для цього. Серед них є як практичні, корисні в побуті предмети (меблі, вішалки, гачки, скатертини, попільнички), так і чисто декоративні, приємні для ока аксесуари (вази, свічки, шкатулки, талісмани, картини, статуетки).

Товари для саду та городу

Для роботи на заміській ділянці, в саду або на городі завжди була потрібна маса різного інвентарю. Наша компанія готова надати інструменти для обробки землі (лопати, вила, сапи, плоскорізи, граблі), для догляду за садом (секатори, кущорізи, садові ножиці, ножівки), а також універсальний, але не менш корисний, інвентар (тачки, обприскувачі, шланги, лійки). Крім іншого, в нашому каталозі можна знайти різні предмети екстер'єру та елементи декору для заміського будинку (меблі, гойдалки, клумби, шпаківні).

Купити посуд оптом у Воронежі

Посуд грає істотну роль в нашому житті: з її допомогою ми зберігаємо, готуємо і поглинаємо їжу. Такого розмаїття в раціоні, який є зараз, вдалося досягти багато в чому завдяки їх якостям і характеристикам. На сторінках нашого інтернет-магазину можна знайти столовий посуд (гуртки, склянки, тарілки, миски, блюда, столові прилади, глечики, підноси), кухонне приладдя (сковороди, каструлі, ковші, скороварки, чайники, форми для випічки, кухонні дошки, ножі ), посуд для зберігання їжі (банки, бідони, контейнери, термоси, хлібниці).

У каталозі представлений посуд різного матеріалу виготовлення (металева, скляна, керамічна, пластикова), різноманітного виду обробки (емальований, фарбована, полірована), різної комплектності (штучна або входить в набір) і всіляких цінових категорій - словом, ми пропонуємо найширший асортимент продукції , який здатний задовольнити інтереси кожного.

Купити іграшки оптом в Воронежі

Іграшки - це те, що супроводжує дитину з найперших днів життя. Вони не тільки розважають, але й виховують малят. Готують їх до дорослого життя. У нашому магазині Ви зможете знайти найрізноманітніші іграшки: що знайомлять дітей з навколишнім світом, що сприяють їх розумовому, фізичному, художньому розвитку, розвиваючі життєрадісність, почуття гумору, кмітливість, посидючість і багато інші важливі людські якості. Вся наша продукція має необхідні сертифікати і абсолютно безпечна у використанні.

Якщо хочете купити якісні господарські товари, посуд або іграшки за вигідною ціною в Воронежі (оптом чи вроздріб), то компанія «Хозторг» - це, без сумніву, кращий вибір.

Новости