готель Sanapiro

Фасад Готель Санапіро - це нова, сучасна готель був побудований в 2009 році, розташована при в'їзді в місто Фасад Готель Санапіро - це нова, сучасна готель був побудований в 2009 році, розташована при в'їзді в місто. Готель стоїть в 20 метрах від моря має власний обгороджений охороняється пляж, протяжністю 100 метрів. Готель розташований в 4 км від центру міста і в 10 км від аеропорту.

У готелі 86 номерів - 6 одномісних, 60 двомісних, 6 номерів Mini- Deluxe, 12 номери Deluxe і 2 номери Suite.
Всі номери відповідають сучасним стандартам - кожен номер середніх розмірів і має індивідуальний балкон з видом на море.
В кожному номері: телевізор, кабельне ТV, Інтернет, міні-бар, загальна система кондиціонування і опалення.

Одномісний номер - однокімнатний.

Двомісний номер з видом на море -однокомнатний номер з двоспальним ліжком.

Mini- Deluxe - просторий однокімнатний з двома односпальними або одним двоспальним ліжком + диван (не розкладний).

Люкс - однокімнатний номер підвищеної комфортності з двоспальним ліжком і диваном.

Елегантний ресторан розташований на першому поверсі готелю. Шеф-кухар з Туреччини пропонує різноманітні страви грузинської і турецької кухні з екологічно чистих продуктів, а також широкий асортимент страв з морепродуктів. У цьому ресторані подається сніданок - «шведський стіл». При бажанні в готелі можна взяти 2-х разове або 3-х разове харчування в стилі «шведського столу».

У готелі є конференц-зал на 100 чоловік оснащений всім необхідним.

До Ваших послуг: 24 годинне обслуговування в номерах, факс, інтернет, міжміський телефон, бар, Фітнес-клуб, басейн, сауна, кабінет для масажу, солярій, більярд, пральня, оренда автомобіля, спортивні майданчики, дитячий майданчик, зона відпочинку і власні автостоянки.
Високий рівень сервісу, спокійна атмосфера і близькість до моря зробить Ваш відпочинок комфортним і незабутнім. Тут є все необхідне для повноцінного відпочинку.

Новости