GPS-маяки для дитини, дитячі маячки у вигляді браслета, кулона, трекери для відстеження дітей

  1. Як працює GPS-маячок для дітей?
  2. Види GPS-маяків для дітей
  3. Як вибрати GPS-маячок для дитини?
  4. Огляд дитячих GPS-маяків

У сучасних мегаполісах таїться величезна небезпека У сучасних мегаполісах таїться величезна небезпека. Якщо доросла людина не завжди може правильно орієнтуватися на численних вулицях великих міст, то, що ж говорити про дітей. На допомогу батькам сьогодні приходять різноманітні гаджети, створювані провідними розробниками електронної техніки. Одними з таких є GPS-маяки для дитини, які дозволяють батькам в будь-який час дізнаватися, а де ж знаходиться їх чадо, і чим маленька людина займається. Дуже зручна річ, яку рекомендується купувати для кожної дитини. Маленька людина з таким пристроєм завжди залишається в полі зору своїх батьків, навіть якщо знаходиться на значній відстані від них.

GPS-маяк для відстеження дітей має компактні розміри, тому його можна покласти куди завгодно. Він дозволяє відстежувати місце розташування дитини в будь-якій ситуації. Пристрій працює по бездротовому зв'язку, що виключає наявність будь-яких проводів. Живиться пристрій автономно від батареї. Покласти його можна, наприклад, в рюкзак дитині. Випускаються різні модифікації дитячих GPS-маячків. Можна придбати їх у вигляді браслетів, а так само у вигляді кулонів, які вішаються на шию. Не обов'язково використовувати прилад тільки для дитини. З таким же успіхом можна прикріпити його до літньої людини, і контролювати його переміщення. Основне призначення - це повний контроль за людиною в умовах великого міста з метою забезпечення його безпеки.

Переваг у подібних приладів набагато більше, ніж недоліків Переваг у подібних приладів набагато більше, ніж недоліків. Основним плюсом є можливість контролю людини в будь-яких умовах. Він може пересуватися по місту без будь-яких проблем, при цьому перебуваючи під контролем своїх близьких. Автономне живлення GPS-маячків дозволяє використовувати їх без прив'язки до якогось конкретного місця. Компактні розміри і велике розмаїття форм-факторів дозволяють підібрати оптимальний варіант для будь-якої ситуації. Можна придбати моделі з герметичним корпусом, що дозволить повністю захистити пристрою від попадання всередину вологи. Можливість використання додаткових опцій так само є безумовною перевагою приладу.

Зрозуміло, без недоліків і тут не обходиться. Багато пристроїв коштують досить дорого. Особливо це стосується того обладнання, яке має незначні габарити і має величезний набір додаткових опцій.

Як працює GPS-маячок для дітей?

Як відомо, будь-який GPS-маячок працює з використанням сім-карти Як відомо, будь-який GPS-маячок працює з використанням сім-карти. Вона дозволяє з легкістю передавати координати місця розташування людини. Батьки роблять запит за допомогою мобільного телефону, а після цього їм приходить інформація про координати дитини. Відповідь приходить у вигляді повідомлення.

Іноді координати надсилаються не у вигляді набору координат, а безпосередньо з картою. Батькам залишається просто відкрити її, і отримати повну інформацію про переміщення свого малюка. Процес досить простий.

Види GPS-маяків для дітей

В даний час на ринку присутня величезна кількість різних типів трекерів В даний час на ринку присутня величезна кількість різних типів трекерів. Саме так в народі називаються GPS-маячки для дітей. Найпростішим варіантом є GPS-маяк, який виконаний у вигляді звичайного пристрою, що нагадує за своїм виглядом телефон. Останнім часом таке обладнання використовується досить рідко, так як значні габаритні розміри не дозволяють використовувати маячок зручним способом.

Другий варіант - це придбання GPS-маяка для дитини у вигляді кулона. Сьогодні кожному бажаючому надається і така можливість. Для багатьох цей варіант став знахідкою. Незначне за габаритами обладнання дозволяє проводити контроль положення людини в будь-якій ситуації. При цьому дитина не відчуває ніякого дискомфорту при використанні.

Безумовно, найпопулярнішими залишаються моделі, які виконані у вигляді браслетів. Вони одягаються на руку, і стають якоїсь заміною годинах. За функціоналом такі пристрої практично нічим не поступаються габаритним аналогам, але при цьому дозволяють дитині без проблем займатися улюбленими справами, не відволікаючись на контроль з боку дорослих.

Як вибрати GPS-маячок для дитини?

Якщо враховувати той факт, що подібний пристрій має бути максимально зручним, і мати певний набір додаткових функцій, то обов'язково потрібно звертати на деякі параметри при виборі маячка Якщо враховувати той факт, що подібний пристрій має бути максимально зручним, і мати певний набір додаткових функцій, то обов'язково потрібно звертати на деякі параметри при виборі маячка. До таких можна віднести:

  1. Компактні габарити і легкість. При виборі GPS-маячка обов'язково потрібно звертати увагу на те, щоб він не доставляв дитині ніякого дискомфорту в процесі носіння. Він повинен залишатися непомітним для оточуючих, і дозволяти малюкові займатися улюбленими справами без будь-яких проблем. Фахівці радять звернути увагу на моделі у вигляді наручного годинника.
  2. Автономне живлення. Важливо, щоб вашій дитині і вам не доводилося постійно заряджати свій пристрій або міняти батарейки. Повинен використовуватися досить потужний акумулятор.
  3. Важливо мати можливість налаштовувати трекер (GPS-маяк) для дітей в залежності від ситуації. Якщо ви регулярно робите контроль свого дитя, то в обов'язковому порядку налаштуйте маячок на тривалий час роботи. Якщо контроль проводиться епізодично, то потрібно купувати пристрої з можливістю використання сплячого режиму, що дозволяє в значній мірі економити заряд батареї.
  4. Варто звернути увагу і на герметичність пристрою. Воно повинно бути захищене від проникнення вологи, що дозволить повністю виключити вихід обладнання з ладу при попаданні дощу або снігу.
  5. Потрібно звертати увагу і на додаткові опції. Прикладом може служити голосовий зв'язок, екран і кнопка екстреного виклику допомоги.

Огляд дитячих GPS-маяків

В даний час на ринку представлена ​​величезна кількість різних дитячих GPS-маячків, які володіють тим чи іншим набором опцій В даний час на ринку представлена ​​величезна кількість різних дитячих GPS-маячків, які володіють тим чи іншим набором опцій. Середня вартість моделей становить приблизно 6000 рублів. Зрозуміло, пристрої з широким функціоналом коштують набагато дорожче. Приблизно в 9000 вам обійдуться трекери з кнопками екстреного виклику і звуковий зв'язком.

Navixy V8. Це перша модель, про яку варто згадати. Вона з'явилася на ринку досить давно, але до цих пір не втрачає своєї актуальності. Виконана у вигляді звичайного телефону з мінімальними габаритами. Відстеження об'єкта проводиться по GPS. За допомогою подібного пристрою можна не тільки стежити за дитиною, а й здійснювати контроль співробітників підприємства.

GlobalSat TR-203A. Ця модель здатна працювати в автономному режимі без підзарядки приблизно 11 годин. При цьому модель має мінімальні габарити. Як говорилося раніше, це важливий аспект. Тут присутній тривожна кнопка. Радує і той факт, що пристрій здатний працювати при відсутності GPS. Це досягається за рахунок використання буфера.

DA-690. А цей пристрій виконано у вигляді годинника, і відмінно підходить для використання в будь-яких ситуаціях. Має досить широкий функціонал. При цьому працює в автономному режимі приблизно 8 годин. Так, це трохи менше, ніж попередні пристрої, але досить для походу в школу або на прогулянку.

Отже, існує величезна кількість GPS-маячків, і кожен з них має свої переваги і недоліки. Вибір конкретного варіанту безпосередньо залежить від вимог покупця.

Як працює GPS-маячок для дітей?
Як працює GPS-маячок для дітей?
Як вибрати GPS-маячок для дитини?

Новости