Гра Рибне місце Вконтакте - секрети і проходження - Огляд

  1. Гра Вконтакте Рибне місце
  2. Секрети гри Рибне місце

У кожного з нас є свої захоплення. Багатьом людям подобається риболовля. Ось ти сидиш теплим осіннім вечором біля річки або озера і ловиш рибу, це так розслабляє. Але не все так прекрасно, як здається. Тільки уявити: всі ці мошки комарі, які перешкоджають відпочинку і псують все задоволення.

Гра Вконтакте Рибне місце

Ми пропонуємо вам відмінний вихід - це симулятор «Рибне місце». Зараз Вконтакте вийшла нова частина цієї гри, під назвою - «Нова ера». Вона дозволить зануритися в усі принади риболовлі, залишаючись вдома, в комфортній і затишній обстановці. Ви зможете довести свій професіоналізм у всіх починаннях цієї непростої справи. У цій грі досить цікавий і різноманітний сюжет, багато різного спорядження і снастей, які надихнуть будь-якого рибалки.

Як мені здається, гра вже зацікавила вас Як мені здається, гра вже зацікавила вас. Так що перейдемо до докладного опису самого додатка. Спочатку, зайшовши в гру, ви отримаєте найпростішу вудку. З нею ви зможете відправитися в будь-яке місце на карті, що б порибалити.

Через деякий час, заробивши більше грошей, ви зможете удосконалити свою вудку і докупити різні снасті, що дозволить видобувати великий улов.

Інтерфейс гри дуже барвистий і різноманітний, він як би переносить нас в реальність. Отже, і рибку тут не так легко зловити. Так що вам доведеться застосувати всі свої навички і прийоми що б перемогти. А кмітливість допоможе вам збільшити улов і піднятися на п'єдестал кращого рибалки.

Отже, ви вже граєте, досягли певного рівня, але до сих пір не на першому місці в рейтингу? Ви хочете швидко піднятися на перше місце? Чи не хочете витрачати на це багато часу? Тоді ми допоможемо вам, розкриваючи деякі секрети гри.

Дізнавшись їх, ви точно станете лідером. Перейдемо безпосередньо до самих секретів ..

Секрети гри Рибне місце

  1. Якщо ви хочете зловити якусь конкретну рибу, то потрібно вибирати для неї конкретну наживку і відповідний набір болісно. Це залежить від видів риб. Наприклад, сьомга клює тільки на мальків, жуків, різні види субпродуктів, м'ясо ракоподібних, а щука клює на жаб'ячі лапки і живців. Запам'ятайте: різна риба любить різну наживку.
  2. Перед тим як витягнути рибку з води, потрібно обов'язково поглянути на індикатор, який знаходиться в низу екрану. Якщо він жовтий - то можна, навіть потрібно витягувати рибу, але якщо мітка досягає правого або лівого країв індикатора, то діставати рибу немає сенсу, так як вона зірвалася.
  3. Також іноді ви можете виловити черевик, який, до речі, можна потім продати. Також можна виловити цінніші речі, такі як: золоті каблучки і ланцюжки. Але зазвичай вони з дефектами, і перш ніж продати, їх потрібно відремонтувати.
  4. Свій улов краще продавати, а на отримані гроші, купувати корисний інвентар

Ці секрети повинні допомогти вам в проходженні гри на вищому рівні. Успіхів!

і трохи про роботу: рекомендуємо бухгалтерам 1с в термінальному режимі . Працюючи з 1С в в режимі використання термінального сервера 1С ви отримуєте переваги в захисті даних, швидкості роботи а також не потрібно купувати потужні комп'ютери на кожне робоче місце.

Отже, ви вже граєте, досягли певного рівня, але до сих пір не на першому місці в рейтингу?
Ви хочете швидко піднятися на перше місце?
Чи не хочете витрачати на це багато часу?

Новости