Гріється телефон: основні причини і методи усунення

  1. Гріється телефон - Мейзі, Самсунг і інші
  2. Гріється телефон Xiaomi, ZTE, HTC, Meizu, Huawei і т.п.
  3. Чому гріється телефон при зарядці?

Якщо у вас гріється телефон, то пора затурбуватися Якщо у вас гріється телефон, то пора затурбуватися. Почнемо із з'ясування причини. Загальні моменти можуть полягати в тому, що телефон перевантажений важкими додатками. Але є й інші причини. Ось на них ми і зупинимося. До слова, якщо цікаво, у нас є тематична стаття - гріється смартфон що робити.

Гріється телефон - Мейзі, Самсунг і інші

Давайте для початку розділимо поняття «телефон» і «смартфон». Якщо у вас гріється саме телефон (щось на зразок старих моделей Нокіа 6100 або Соні Еріксон к700i), то причина дуже банальна. У таких пристроїв, як правило, маленька пам'ять. Якщо пам'ять забита, то апарат буде грітися. Очистіть пам'ять, і все буде в порядку.

Тепер поговоримо про смартфонах. В якомусь сенсі, визначення «телефон» об'єднує всі пристрої, за якими можна дзвонити. Проте, смартфони виділяються тим, що мають досить серйозну ОС (операційна система). В рамках статті ми будемо обговорювати, чому гріється телефон Андроїд або iOS. І бути ми будемо на увазі тільки смартфони. Якщо вам цікавить, чому гріється планшет, тобто тематичний пост.

Гріється телефон Xiaomi, ZTE, HTC, Meizu, Huawei і т.п.

Однією з головних причин перегріву смартфона є неякісні деталі. Всі перераховані вище бренди не можуть похвалитися високою якістю запчастин. І тому часом сильно гріється телефон Андроїд. Якщо таке трапилося, ось що ви можете зробити:

  • Розвантажити телефон - зняти всі зайві додатки;
  • Зняти смартфон з зарядки;
  • Залишити гаджет в спокої на 15 хвилин.

Ось основні кроки, які можна зробити, якщо гріється смартфон. Якщо ж ваш телефон нагрівається сам по собі, то ми не рекомендуємо експлуатувати його далі. В цьому випадку, причина може ховатися в окислених, які сидять на платі. Також причина може полягати в неякісному акумуляторі. Батарею ви можете поміняти, а ось окислення з плати навряд чи зможете зняти самостійно.

На замітку: придбати запчастини для смартфонів марки Huawei зараз не становить особливих труднощів. У мережі існує велика кількість інтернет-магазинів, які реалізують запчастини за цілком доступними цінами. наприклад, тут ви можете знайти широкий асортимент запчастин для Huawei.

Чому гріється телефон при зарядці?

Тут може бути кілька причин. У пристрої може виходити з ладу контролер харчування. Замінити його буде недорого. Втім, багато що залежить від моделі смартфона. І друга причина полягає в неякісної батареї. Акумулятор можна замінити. До причин нагрівання можна віднести моменти, які були перераховані вище. Якщо цікаво, чому гріється телефон Самсунг Галаксі, то пишіть про це в коментарях. І, можливо, буде пост!

Чому гріється телефон при зарядці?
Чому гріється телефон при зарядці?

Новости