Гроші на замовлення - допомога у важкій ситуації від Водафон

  1. Особливості користування послугою Гроші на замовлення
  2. Повернення коштів
  3. додаткова інформація
  4. Як підключити?
  5. висновок

Гроші на замовлення - це спеціальна пропозиція від Водафон, що дозволяє в екстреній ситуації отримати 20 гривень для дзвінків, повідомлень або інтернету. Активуйте цю можливість шляхом простої відправки повідомлення на короткий номер 5010. Тепер навіть коли немає грошей на рахунку, або при мінусових балансі, можна зв'язатися з тими, хто вам доріг.

Особливості користування послугою Гроші на замовлення

Кошти можуть прийти на основний або додатковий рахунок. Все залежить від стану вашого балансу. Якщо він менше двох копійок, то сума зарахується на другорядний рахунок, а якщо більше, то на головний.

Пакетом з додаткового балансу неможливо оплатити контент-послуги, але можна користуватися інтернетом, дзвонити або відправляти смс по території України. Для абонентів Vodafone також передбачена можливість користуватися послугами міжнародного зв'язку, роумінгу і вносити періодичні платежі.

Для основного рахунку тарифікація встановлюється згідно з умовами вашого тарифного плану. Тобто, що прийшли гроші витрачаються так само, як зараховані. Для більш детальної інформації зв'яжіться з представником сервісного центру за номером 111.

Повернення коштів

Оскільки, дана послуга від Водафон є, по суті, таким собі міні-кредитом, то логічно випливає, що ці гроші потрібно буде повертати, та ще й з відсотками Оскільки, дана послуга від Водафон є, по суті, таким собі міні-кредитом, то логічно випливає, що ці гроші потрібно буде повертати, та ще й з відсотками. Після того, як ви зробіть чергове поповнення, з вашого рахунку зніметься необхідна сума.

За умови нестачі коштів, забирається тільки половина від внесеного поповнення. Більш пріоритетним є плата за послуги з вашим тарифним планом. Вартість всієї процедури становить 23 грн. 20 гривень приходить вам на рахунок і 3 гривні коштує сама послуга. Якщо чесно, в ситуації, коли по-іншому ніяк, дуже може виручити опція від Водафон екстра гроші. Переплата в кілька гривень не так вже й вдарить по кишені. Зате ви відразу ж отримаєте можливість зробити те, що мали намір.

додаткова інформація

Послуга Водафон гроші в борг може бути надана тільки тим абонентам, термін користування цим картою яких становить не менше 3 місяців Послуга Водафон гроші в борг може бути надана тільки тим абонентам, термін користування цим картою яких становить не менше 3 місяців. А також якщо витрати на мобільний зв'язок за останній місяць будуть не менше 10 гривень.

Термін дії активованих послугою пакетів становить два місяці для основного рахунку і 30 днів для додаткового. Початком вважається день підключення.

До речі, якщо вам потрібно зателефонувати, і ви не хочете показувати кому-небудь свій номер, використовуйте антивизначник номера від Vodafone .

Як підключити?

Щоб підключити гроші на замовлення Водафон, потрібно відправити СМС з будь-яким текстом на безкоштовний номер 5010 Щоб підключити гроші на замовлення Водафон, потрібно відправити СМС з будь-яким текстом на безкоштовний номер 5010. Вам прийде повідомлення, чи є статус операції.

Щоб перевірити головний рахунок, потрібно набрати * 101 # зі свого телефону. Для перевірки додаткового балансу, виконайте команду * 101 * 10 #.

висновок

У цій пропозиції компанія Водафон надає кредит в розмірі 20 гривень для своїх абонентів. Заплатіть 3 гривні і користуйтеся пересиланням повідомлень, мобільним 3G / 2G інтернетом, а також здійснюйте дзвінки в обраному вами напрямку. Будь ласка, ознайомтеся з послугами голосової пошти від Vodafone, щоб використовувати ще більше переваг мобільного зв'язку.

Як підключити?

Новости