Група компаній "НТПЦ"

NanoCAD - Російська універсальна САПР-платформа, яка містить всі необхідні інструменти базового проектування. Знайомий інтерфейс, пряма підтримка формату DWG і розширюваність роблять nanoCAD альтернативою №1 при виборі нової універсальної платформи.

Model Studio CS - це російський інноваційний програмний комплекс, який не має рівноцінних аналогів у всьому світі. Він об'єднує у взаємопов'язаному інформаційному просторі тривимірну модель проектованого або чинного промислового підприємства або об'єкта. Сумісний з вітчизняної платформою nanoCAD і не вимагає ліцензії Autodesk AutoCAD

Pilot-ICE - система автоматизації електронного документообігу. Система дозволяє управляти документами підприємства на всіх етапах життєвого циклу.

Детальніше

Renga - продукт від російського виробника для розробки проектів в тривимірному просторі архітектурного і будівельного напрямку. Система призначена для різних конструкторських відділів, невеликих бюро, маленьких і середніх майстернях, а також великих промислових організацій.

Renga Architecture

Renga Structure

Детальніше

ARCHICAD - являє собою потужну систему 3D-моделювання та реалізує сучасну технологію роботи з архітектурними об'єктами. Система ARCHICAD розроблена спеціально для архітекторів: інструментарій програми дозволяє будувати креслення і модель зі звичних об'єктів (стін, колон, перекриттів і т.д.), а інтерфейс програми інтуїтивно зрозумілий. Основні користувачі програми: архітектори, дизайнери інтер'єрів, ландшафтні дизайнери, користувачі, які розробляють власні архітектурні проекти.

Детальніше

КОМПАС - універсальна система автоматизованого проектування, що дозволяє в оперативному режимі випускати креслення виробів, схеми, специфікації, таблиці, інструкції, розрахунково-пояснювальні записки, технічні умови, текстові та інші документи. Спочатку система орієнтована на оформлення документації відповідно до ЕСКД, ЕСТД, СПДС і міжнародними стандартами, але цим можливості системи не обмежуються.

Версії програми: КОМПАС будівельник , КОМПАС-3D , КОМПАС Графік

Детальніше

CSoft Development - провідний розробник програмного забезпечення для ринку САПР в області машинобудування, промислового і цивільного будівництва, архітектурного проектування, землеустрою та ГІС, електронного документообігу, обробки сканованих креслень, векторизації і гібридного редагування.

Новости