GTA Online "Байкери": розбір офіційних скріншотів

Rockstar Games на цьому тижні поділилася двома новими скріншотами в дозволі 4К для прийдешнього відновлення «Байкери» »і спільнота з хвилюванням чекає цього доповнення. На Youtube до цього часу вже змогли виявити деякі інтригуючі заховані деталі, нові засоби пересування та секретні особливості.

На Youtube до цього часу вже змогли виявити деякі інтригуючі заховані деталі, нові засоби пересування та секретні особливості

На першому скріншоті ви можете бачити купку байкерів їдуть разом на своїх мотоциклах. Rockstar хочуть створити публічні лобі для організацій Байкерів як було в CEO-місіях доповнення Finance and Felony. Іншими словами, ви не матиме можливості обмежувати лобі для ваших друзів і товаришів в GTA Online.

При детальному розгляді цього скріншота видно, що в одному лобі знаходяться 8 або 9 байкерів разом з їх мотоциклами. Більш того, Rockstar Games вже підтвердили через Newswire, що максимальне число гравців становитиме 8 осіб під час байкерських місій.

При масштабуванні, на цьому ж скріншоті, ви можете побачити чоловіка з бородою і в безрукавці. Також на ньому є жовтий значок групи або щось на зразок нашивки. Цей атрибут на одязі може показувати позицію гравця в байкерської банди, наприклад Президент, СЕО і т.д. Подібну ієрархію мали гравці доповнення Lost and The Damned для GTA IV.

Завдяки злитої в мережу інформації, тепер можливо визначити різні моделі мотоциклів в цьому додатку. Повний список включає такі моделі мотоциклів як Zombie, Nightblade, Hexer, Diabolus, Deamon і Wayfarer.

Якщо бути точним, то ви можете помітити чотири Zombie, один Diabolus (фіолетовий мотоцикл), один Deamon або Wayfarer (синій мотоцикл), один Hexer і один Nightblade.

Мотоцикл Diabolus можна ідентифікувати по його унікальному керма і малюнку на покришці. Більш того, Hexer і Nightblade давно були частиною гри, де перший був доступний в GTA V, а інший був помічений ще в GTA IV.

Внаслідок цього, можна судити, що додаток «Байкери» привнесе в гру суміш нових і старих моделей мотоциклів з GTA IV і GTA V. Колеса на мотоциклі Zombie виглядають більш стильними та привабливими в порівнянні з нудними і зношеними колесами на Deamon.

Вже точно відомо, що доповнення «Байкери» додасть новий Байкерський магазин запчастин, де ви зможете покращувати всі свої мотоцикли, аксесуари і частини для них, включаючи колеса, покришки і т.п.

Переходимо до другого скриншоту, на якому ви можете побачити чоловіка стоїть в дверному проході в наркопритон. Він одягнений в чорні шкіряні штани з блискучою обробкою. За його зачісці видно, що він тільки що підстригся.

Також скріншот показав, що нарко-колектори всередині кубла одягнені тільки в нижню білизну (трусики і бюстгальтери). Зроблено це для того, щоб не допустити можливих крадіжок від цих NPC в грі. Більш того, ясно, що вони комплектують кокаїн та інші схожі наркотики.

Більш того, ясно, що вони комплектують кокаїн та інші схожі наркотики

Ви можете помітити двох неозброєних охоронців, один з яких охороняє вхід, а інший спостерігає за роботою всередині кубла. Іншими словами, картина показує точно шість NPC, включаючи чотирьох нарко-колекторів і двох охоронців, і входить в будівлю гравця.

На задньому фоні можна чітко бачити медикаменти в закупорених контейнерах на верхніх полицях. Це доводить, що якщо ви будете вести хороший бізнес з покупкою і продажем наркотиків, то тоді ваш притон матиме більший запас товару в вашому розпорядженні. Особливо якщо ви розширите свій бізнес для збільшення прибутку.

Для прикладу, нова байкерське банда буде мати порожні полиці на початку і з часом вони будуть заповнюватися при вашому виконанні місій і відкриття доступу до нової контрабанді. Грунтуючись по розташуванню вікон в будівлі, ясно, що воно буде мати в собі підвал для зберігання контрабанди.

Також можна помітити двері гаража зліва, що може бути досить зручно при завантаженні товару або розвантаження запасів з постачальних фургонів і вантажівок. Ще можна помітити на задньому фоні інструменти зі змішування наркотиків.

Новости