Гумові Чоботи Жіночі - Купити в інтернет магазині

  1. Трішки історії
  2. Модні тенденції на прикладі знаменитих брендів
  3. Як не нарватися на підробку?
  4. Як вибрати відповідну модель?
  5. Як доглядати?

Таке взуття стане просто знахідкою для дощової погоди

«Гумові чоботи жіночі купити в інтернет-магазині» - останнім часом цю фразу часто вводять в якості запиту в пошукових системах дівчата і жінки різного віку. А все тому, що восени часто йдуть дощі, і улюблені замшеві ботильйони або черевики з кожзамінників просто не витримають марафонів по брудних вулицях гучних міст. Взуття з водовідштовхувальних матеріалів в період демісезонні 2017 переходять з садово-городніх ділянок на світові подіуми знаменитих будинків моди, набуваючи все нові цікаві обриси і декоративні елементи.

зміст:

зміст:

У класичному кольорі У класичному кольорі   Гарний оливковий додасть вашому образу шарму   Різноманітність моделей дивує Гарний оливковий додасть вашому образу шарму Різноманітність моделей дивує

Трішки історії

Необхідність створення міцних вологостійких чобіт з'явилася ще чотири століття тому. Жителі північних країн потребували надійного захисту ніг від вологого снігу, бруду і води. Як стверджують авторитетні джерела, вперше калоші були завезені в нашу країну в 1859 році Фердинандом Краузкопфом. Цей німецький підприємець відкрив невелику лавку в Санкт-Петербурзі, в якій протягом декількох днів продав першу партію американських калош. На той час практично всі великі та дрібні землевласники США вже давно використовували їх для роботи на своїх угіддях.

На той час практично всі великі та дрібні землевласники США вже давно використовували їх для роботи на своїх угіддях

Чудове рішення для прогулянки з собакою прохолодною восени Чудове рішення для прогулянки з собакою прохолодною восени   Незвичайне поєднання речей Незвичайне поєднання речей

Чудове рішення для прогулянки з собакою прохолодною восени   Незвичайне поєднання речей

яскравий варіант яскравий варіант   Дана взуття є популярною серед дівчат Дана взуття є популярною серед дівчат

Перевезення моделі не відрізнялися красою і витонченістю, скоріше, навпаки, вони виглядали непоказно і були страшенно незручними. Проте, їхня поява викликала справжній ажіотаж. Люди зрозуміли, що саме цей матеріал зможе захистити ноги від холодної сльоти, і моментально розкупили всі, що привіз підприємливий німець. Продавець, в свою чергу, не став втрачати час і відкрив мануфактуру з виробництва калош. Незабаром кількість випущених пар досягло позначки 1000 в день, а в рік він виготовляв до 20 мільйонів.

За радянських часів ці чоботи користувалися особливою популярністю За радянських часів ці чоботи користувалися особливою популярністю. В епоху дефіциту країна не потребувала гумі, тому у виробах з цього матеріалу хизувалися і старі, й малі. Вони мали плоску підошву або невеликий каблук і темні відтінки від коричневого до чорного. Зараз асортимент моделей збільшився в десятки, а то і сотні разів. На суд модниць представлені різні різновиди, що рябіють яскравими кольорами і нестандартними декоративними елементами. А осінь 2017 року і зовсім ознаменована ерою їх відродження, адже на це взуття звернули свої погляди найвідоміші кутюр'є нашої планети.

А осінь 2017 року і зовсім ознаменована ерою їх відродження, адже на це взуття звернули свої погляди найвідоміші кутюр'є нашої планети

Для кожної леді важливо, щоб взуття було не тільки зручною, але і красивою

Модні тенденції на прикладі знаменитих брендів

  • Asos. Дизайнери цієї британської компанії в новому сезоні вирішили зробити акцент на яскравих, кричущих кольорах і оригінальних орнаментах. У пріоритеті квіткові композиції, витіюваті рослинні візерунки, екстравагантні принти. Серед популярних тонів фігурують фуксія, фіолетова, жовта, червона і зелена гами. Не забули про класичному виконанні - біле і пекучо чорне виконання для роботи і навчання. Загалом, модельєри зробили все, щоб осінь сучасних модниць була нудною і похмурою!

стильно

  • Glamorous. Як зрозуміло з назви, тут мова піде про стилістичному напрямку «гламурний міської шик». Тільки уявіть: гумові вироби в дрібну квіточку, прикрашені стильною шнурівкою, або зображення зірок на темно-синьому тлі, або великий декор у вигляді троянди з текстилю. Хіба можна спокійно пройти повз дівчини, яка ходить по калюжах в подібній розкоші? Звичайно, ні. І якщо ви хочете виділятися на тлі навколишніх людей, обов'язково зверніть увагу на чобітки цього бренду.

І якщо ви хочете виділятися на тлі навколишніх людей, обов'язково зверніть увагу на чобітки цього бренду

  • Hunter. Цей виробник вважається лідером з продажу гумового взуття. Перша сторінка її історії була написана ще на початку минулого століття, коли її власник вирішив випускати моделі для солдатів. В середині п'ятдесятих років він перекваліфікував виробництво, зробивши наголос на випуск модної продукції для жінок усього світу. Цього року світ побачила оновлена ​​лінійка класичних черевик, прикрашених новими квітами.

Цього року світ побачила оновлена ​​лінійка класичних черевик, прикрашених новими квітами

  • JuJu. Творіння цієї англійської фірми користуються популярністю не тільки завдяки своєму ергономічному дизайну, а й використання сучасних технологій, що дозволяють переробляти відходи і перетворювати їх в гуму. Глянцевий блиск додає останньої колекції витонченість і елегантність, що, безумовно, робить жіночий осінній лук ще більш привабливим і захопливою.

Яскравий мультиплікаційний варіант

  • Crocs. Саме цей виробник з Північної Америки колись продемонстрував усьому світові гучні сабо з Croslite. Основою цього натурального полімерного матеріалу виступає спінена смола. Підошва чобіт цієї компанії має одну дивовижну властивість - вона не ковзає на мокрій траві і трохи обледенілому асфальті. Розробники довго йшли до створення таких моделей, оскільки вони довгий час працювали виключно для людей, які захоплюються вітрильним спортом.

Розробники довго йшли до створення таких моделей, оскільки вони довгий час працювали виключно для людей, які захоплюються вітрильним спортом

  • Tommy Hilfiger. У цих черевиках втілені справжні американські традиції. Виробник відмовився від кричущих орнаментів і яскравих колорит, віддавши перевагу стриманою і витонченої класики. Кожна сучасна леді знайде в цьому спеціалізованому магазині що-небудь своє, звичайно, якщо вона вибирає традиційне виконання замість постійно мінливих модних тенденцій. У пошані тут темні тони і строгі лінії.

У пошані тут темні тони і строгі лінії

  • Guess. Цю колекцію можна без перебільшення назвати еталоном еклектики. Змішання різних стилів дозволило створити справді оригінальні рішення, які обов'язково припадуть до смаку дівчатам, які мають ексцентричним характером і схильністю до бунтарства. На модному показі були продемонстровані моделі, в яких гармонійно поєдналися в тандем інноваційні полівінілові матеріали і текстиль з водовідштовхувальним прошарком. Такі обновки прикрасять будь-який цибуля, незалежно від обраного напрямку.

Такі обновки прикрасять будь-який цибуля, незалежно від обраного напрямку

Порада! Віддаючи перевагу торговим майданчикам, розміщеним у Всесвітній павутині, пам'ятайте про те, що ресурси повинні бути перевіреними. Не довіряйте ресурсів, які продають «брендову» взуття за низькими цінами.

Як не нарватися на підробку?

На жаль, не всі інтернет-магазини можуть похвалитися доброї репутацією і чесним ставленням до покупця. І добре, якщо на своїх сторінках вони інформують відвідувачів про те, торгують неоригінальними виробами. Набагато страшніше зіткнутися з продавцями, які реалізують підробки за високою вартістю, немов це відомий бренд.

На високих підборах

Щоб ви не попалися на вудку шахраїв і заплатили шалені суми за неякісний товар, ми прикладаємо до цієї статті список рекомендацій, яких слід дотримуватися завжди.

  • Купуйте гумові чоботи тільки в спеціалізованих магазинах;
  • Реально оцінюйте ситуацію: відомі на весь світ компанії не встановлять ціну нижче 30 доларів;
  • Вимагайте у продавців сертифікати;
  • Оригінальні речі продаються в фірмових упаковках. До того ж, в коробці завжди знаходиться щільний пакет-мішковина для зберігання чобіт. Сюди ж можна вся документація про терміни гарантії та умови повернення.

Сюди ж можна вся документація про терміни гарантії та умови повернення

Навіть в негоду ви будете виглядати модно і стильно Навіть в негоду ви будете виглядати модно і стильно   Цікаве рішення під короткі шорти Цікаве рішення під короткі шорти

Як вибрати відповідну модель?

Гумові чоботи зараз - невід'ємна частина жіночого гардеробу кожної сучасної модниці. Перед останніми лінійками цього взуття не зможуть встояти шанувальниці стилю smart casual і street style. Але перед походом в магазин або відвідуванням інтернет-ресурсів, необхідно проаналізувати вміст своєї шафи і подумати, яку модель краще придбати на осінь 2017 року.

Але перед походом в магазин або відвідуванням інтернет-ресурсів, необхідно проаналізувати вміст своєї шафи і подумати, яку модель краще придбати на осінь 2017 року

Для романтичного образу Для романтичного образу   Варіант в смужку   модний морквяний Варіант в смужку модний морквяний

У наступаючому сезоні дизайнери використовують слово «гумові» тільки для того, щоб віддати данину традиціям. Сьогодні вже практично не випускають продукцію з натурального або синтетичного каучуку. Виробництво концентрується в невеликих європейських фірмах, і то такі твори ручної роботи доступні далеко не всім. Та й взагалі, модельєри не рекомендують шукати щось подібне, адже ці моделі відрізняються невиправдано завищеною ціною і великою вагою. До того ж, вони виготовляються шляхом споювання окремих деталей, що рано чи пізно призводить до деформації чобіт через лопнули швів.

До того ж, вони виготовляються шляхом споювання окремих деталей, що рано чи пізно призводить до деформації чобіт через лопнули швів

гарний білий

Полегшені вироби зі спіненого поліуретану - гідна альтернатива в'янучої в даному випадку класики. Сучасний дизайн, добротні і розкішні забарвлення, оригінальні орнаменти і несподіваний декор роблять їх неймовірно привабливими в період міжсезоння зі зливами і брудом.

Порада! Віддавайте перевагу черевикам без швів, вони можуть прослужити вам більше десяти років.

Віддавайте перевагу черевикам без швів, вони можуть прослужити вам більше десяти років

Під модні джинси

Варіант для зими

При виборі підходящої пари необхідно дотримуватися деяких правил, а саме:

  • Не купуйте тісне взуття. Вона не принесе вам зручності, але перетворить ваше перебування на вулиці в справжнє випробування.
  • Не бійтеся купувати вироби на розмір більше. У холодну пору року можна надіти під низ теплі шкарпетки.
  • Повинна бути присутнім коротко стрижена хутряна підкладка. Також в якості утеплювача може виступати трикотаж, фліс або шерсть.
  • Молоді дівчата можуть дозволити собі черевики з прозорого матеріалу, які можна надіти поверх улюблених туфельок або балеток.
  • Тематика прозорості простежується і в актуальних сьогодні черевиках і ботфортах довжиною вище коліна. І якщо перші прикрашаються кольоровими шнурками, то другі ... високими підборами і товстими платформами!

високими підборами і товстими платформами

Жіночно виглядає під спідницю

Як доглядати?

Звичайно, ми обговорюємо новинки неможливо назвати символом розкоші і статусу, але це не означає, що за ними не потрібно доглядати. Ваші гумові чобітки прослужать набагато довше, якщо ви будете ставитися до них з трепетом та увагою. Після тривалих прогулянок по місту, походів на роботу, зустріч з подругами або курси іноземної мови, не слід по поверненню додому відразу плюхатися на диван і включати улюблений серіал. Приділіть дві хвилини свого часу, розведіть в тазику мильний розчин з м'якою піною і протріть взуття змоченою в цьому розчині ганчіркою. Особливо ці рекомендації застосовні до яскравим моделям, адже без регулярного чищення бруд буде вбиратися в глибокі шари матеріалу, і потім вже ніякі засоби не допоможуть вивести їх з гладкої поверхні. Подібні маніпуляції також допоможуть тривалий час зберігати глибину забарвлення.

Подібні маніпуляції також допоможуть тривалий час зберігати глибину забарвлення

В фіолетовому кольорі

Порада! І наостанок кілька порад з підбору речей. Чим вище чобітки, тим коротшим повинен бути ваш наряд. У хід підуть джинсові шортики, спідниці та сукні. Відмінно вони виглядають з укороченими пальто. Якщо халяву дуже широке, надіньте під них гольфи або гетри. І не забудьте захопити з дому парасольку. Добре, якщо він буде зберігати стилістику обраного способу.

Добре, якщо він буде зберігати стилістику обраного способу

Як вибрати відповідну модель?
Як доглядати?
Хіба можна спокійно пройти повз дівчини, яка ходить по калюжах в подібній розкоші?
Як не нарватися на підробку?

Новости