Хайвей Білайн - Опис, Підключення, Відключення і Ціна Інтернет Опції

  1. Варіанти пакетів і особливості використання
  2. Білайн Хайвей 1 Гб
  3. Білайн Хайвей 4 Гб
  4. Білайн Хайвей 8 Гб
  5. Білайн Хайвей 12 Гб
  6. Білайн Хайвей 20 Гб
  7. Управління пакетами Хайвей
  8. Підключення та відключення пакетів
  9. Підключення та відключення додаткових пакетів

Для тих користувачів, хто регулярно використовує мобільний Інтернет на своєму смартфоні, модемі або планшеті, оператор стільникового зв'язку Білайн пропонує підключити пакет Інтернет трафіку Хайвей

Для тих користувачів, хто регулярно використовує мобільний Інтернет на своєму смартфоні, модемі або планшеті, оператор стільникового зв'язку Білайн пропонує підключити пакет Інтернет трафіку Хайвей. Під загальною назвою Білайн Хайвей абонентам пропонується на вибір підключення одного з варіантів послуги. Розглянемо які варіанти запропоновані в лінійці пакетів, зробимо їх докладний опис, дізнаємося, як підключити і відключити Хайвей на Білайн.

Варіанти пакетів і особливості використання

Опція Хайвей Білайн в даний час існує в семи основних видах:

  • Хайвей 1 Гб з подобової оплатою.
  • Хайвей 1 Гб з щомісячною оплатою.
  • Хайвей 4 Гб з подобової оплатою.
  • Хайвей 4 Гб з щомісячною оплатою.
  • Хайвей 8 Гб.
  • Хайвей 12 Гб.
  • Хайвей 20 Гб.

Крім обсягу наданого щомісячного трафіку всередині групи, опції розрізняються за вартістю, варіантів оплати, зонам дії і додатковими функціоналами. При збереженні обсягу трафіку вартість пакетів Хайвей відрізняється в залежності від регіону підключення СІМ карти. В огляді наведені приклади поточної ціни на трафік по столичному регіону. Розглянемо індивідуальні особливості опцій.

При підключенні і відключенні будь-якого з варіантів пакетів трафіку оплата оператором не стягується. Трафік, закуплений в рамках послуги, можна ділити на додаткові пристрої (в рамках ще однієї опції - «Інтернет на все») між будь-якими гаджетами з СІМ картою оператора. Використовувати послугу можна для модемних пристроїв, смартфонів, планшетів.

Білайн Хайвей 1 Гб

Послуга Хайвей 1 Гігабайт має деякі особливості. Перше підключення послуги надає користувачеві можливість 7 днів безкоштовно витрачати Інтернет трафік. На наступний день, після тижневого використання послуги (тільки в тому випадку, якщо ви скористалися нею вперше) вартість її стає дорівнює 7 рублям на добу з подобово списанням або 200 рублів на місяць з щомісячним списанням з рахунку абонента. Варіанти оплати послуги можна вибрати самостійно при підключенні опції.

У разі, якщо у абонента на номері немає підключених пакетів Інтернет трафіку, і він витрачає більше 1 Мегабайта на добу, послуга Хайвей 1 Гб на телефоні користувача підключається оператором Білайн автоматично з подобово списанням коштів з рахунку. Надалі послугою можна управляти самостійно.

Важливо! Дія даного виду пакета трафіку Хайвей поширюється тільки на домашній регіон обслуговування абонента.

Білайн Хайвей 4 Гб

Наступна за обсягом щомісяця наданого трафіку користувачеві пропонується послуга Хайвей 4 Гб. Опцією Хайвей 4 Гб можна користуватися також двома варіантами оплати. Вартість її використання дорівнює 18 рублям на добу при щодобового оплаті або 400 рублям в місяць при щомісячній оплаті.

Один з варіантів оплати визначається користувачем при підключенні опції. Даний пакет трафіку діє без додаткових оплат на будь-якому пристрої користувача - планшеті, смартфоні, модемі, ноутбуці по всій території Російської Федерації.

Білайн Хайвей 8 Гб

Послуга Хайвей 8 Гб оплачується щомісяця. Вартість її становить 600 рублів. Працює вона також незалежно від місцезнаходження користувача і діє без справляння додаткових оплат по всій території країни.

Додатковою опцією до даної послуги є те, що трафік, споживаний абонентом в нічний час (з 1 години ночі до 8 ранку) не тарифікується. Називається додаткова опція «Нічний безліміт».

Ще одна додаткова опція, яка присутня в даному пакеті трафіку - це «Білайн ТБ». «Білайн ТБ» - це мобільне телебачення від оператора, яка дає користувачеві можливість безкоштовного доступу без обмежень більш ніж до 90 каналах телебачення, включаючи 22 телеканалу, що транслюються в високому (HD) як.

Важливо! «Нічний безліміт» не діє при підключенні опцій групи Хайвей на Білайн тарифи лінійки «Все за».

Білайн Хайвей 12 Гб

Пакет трафіку Хайвей 12 Гб також надається тільки з щомісячною оплатою. Ціна опції дорівнює 700 рублям. Дія пакету поширюється на всю територію країни без стягнення додаткових платежів.

Разом з пакетом, як і в попередньому випадку, користувач отримує доступ до «Білайн ТБ» (безкоштовно понад 90 каналів мобільного телебачення, включаючи 22 в HD якості) і опції «Нічний безліміт» (крім тарифів групи «Всі за»).

Білайн Хайвей 20 Гб

Максимальний обсяг Інтернет трафіку серед групи пакетів Хайвей надається в рамках опції Хайвей 20 Гб. Послуга надається тільки з щомісячним варіантом оплати. Дія також поширюється на всю територію Росії.

Пакет включає в себе додаткові опції «Білайн ТБ» (доступ більш ніж до 90 каналах мобільного телебачення, з них 22 в HD якості) і «Нічний безліміт» (крім тарифів групи «Всі за»).

Управління пакетами Хайвей

Будь-який з пакетів групи Хайвей можна самостійно підключати та відключати. Так само, як і додаткові обсяги після вичерпання основних пакетів.

Важливо! Група пакетів Інтернет трафіку Хайвей доступна для використання з будь-якими пристроями - смартфонами, модемами, планшетами та іншими гаджетами.

Підключення та відключення пакетів

Як підключити і як відключити послугу Хайвей на Білайні? Для підключення різних пакетів групи Хайвей існують різні способи. Підключити послуги можна так:

  • Білайн Хайвей 1 Гб з щодобового оплатою підключає на пристрій USSD команда * 115 * 03 # або дзвінок на сервісний номер 067407172. При першому підключенні можна набрати цифри 777 і посил виклику і отримати 7 днів безкоштовного користування послугою.
  • Білайн Хайвей 1 Гб з щомісячною оплатою підключає на пристрій USSD команда * 115 * 04 # або дзвінок на сервісний номер 067471702.
  • Білайн Хайвей 4 Гб з щодобового оплатою підключає на пристрій USSD команда * 115 * 051 # або дзвінок на сервісний номер 0674071731.
  • Білайн Хайвей 4 Гб із щомісячною оплатою підключає на пристрій USSD команда * 115 * 06 # або дзвінок на сервісний номер 067471703.
  • Білайн Хайвей 8 Гб підключає на пристрій USSD команда * 115 * 071 # або дзвінок на сервісний номер 0674071741.
  • Білайн Хайвей 12 Гб підключає на пристрій USSD команда * 115 * 081 # або дзвінок на сервісний номер 0674071751.
  • Білайн Хайвей 20 Гб підключає на пристрій USSD команда * 115 * 091 # або дзвінок на сервісний номер 0674071761.

Як відключити Інтернет пакети Хайвей? Для будь-якого пакета групи Хайвей, підключеному до вашого смартфону або модему на відключення працює один USSD запит * 115 * 000 # або дзвінок на сервісний номер 0674117410.

Як відключити платні послуги іншими способами? Послугами можна управляти - відключати і підключати їх в особистому кабінеті користувача , Авторизувавшись за посиланням: https://my.beeline.ru/login.xhtml , Зателефонувавши на телефон служби підтримки 0611 (для абонентів Білайн) або в сервісному центрі і офісі оператора.

Підключення та відключення додаткових пакетів

При залишку трафіку в Хайвей 100 Мб користувачеві надходить СМС оповіщення про швидке вичерпання ліміту основного пакета. Щоб уникнути відключення мобільного Інтернету на Білайні відбувається автоматичне підключення додаткових пакетів трафіку за допомогою підключення опції «автоподовження швидкості». Залежно від домашнього регіону користувача і його тарифного плану компанія підключає різні додаткові пакети трафіку за різними цінами в рамках «автоподовження швидкості».

  • Для тарифів з пакетами Інтернету і послугою Хайвей - пакети 70 Мб вартістю від 15 до 20 рублів.
  • Для тарифів «Нуль сумнівів», «Ласкаво просимо», «ВСЁшечка», «ВСЁ1», «ВСЁ2» - пакети 100 Мб за 100 рублів.
  • Для тарифів «ВСЁ3», «ВСЁ4», «ВСЁ5» - пакети 5 Гб за 150 рублів.

Продовження використання Інтернету відбувається автоматично після вичерпання основного трафіку, але додатковими пакетами - їх підключенням і відключенням можна управляти і самостійно.

Деактивувати опцію «автоподовження швидкості» можна наступними варіантами:

  • USSD команда * 115 * 230 #.
  • Дзвінок на спеціальний сервісний номер: 0674717780.
  • Використовуючи можливості свого кабінету на сайті оператора або в додатку «Мій Білайн».
  • За допомогою оператора служби підтримки за номером: 0611.
  • У салонах або офісах оператора.

Увага! Після того як ви відключили послугу «Продовжити швидкість» і ліміт основного пакета трафіку вичерпаний швидкість доступу в Інтернет знижується до 64 Кбіт / сек.

Новости