Хіпі-стиль - тренд сезону осінь-зима 2011/2012

  1. Молодіжний хіпі-шик: денім та шкіра
  2. Хіпі-стиль і циганські мотиви
  3. Класичний варіант в стилі хіпі
  4. Хіпі і максі 2011/2012
  5. Вечірній образ в стилі хіпі

Сезон осінь-зима 2011/2012 демонструє нам захоплення дизайнерів хіпі-стилем. Воно йде в рамках загальної тенденції до цитування образів з 60-70-их років минулого століття. Адже саме тоді зародилося і отримало величезну популярність рух «дітей квітів». Зовнішній вигляд хиппующей молоді, який спочатку розглядався добропорядними буржуа, як ляпас громадському смаку, поступово став популярним і затребуваним. А останні кілька років в моді можна відзначити справжній хіпі-бум.

Особливості цього стилю полягають в активному використанні строкатих, в тому числі і етнічних, принтів; квіткової тематики, в тому числі і в вишивках; одягу з натуральних матеріалів (льон, бавовна, денім); вільного крою, покликаного відобразити свободу від умовностей. Речі «хіпових» плану відрізняються великою кількістю бахроми, потертостей, оборок, шнурівок. На додаток до них йдуть відповідні аксесуари: довгі ланцюжки і намиста, пов'язки на голову, об'ємні сумки-торби, парні браслети, великі кільця рок-ен-рольної тематики.

У сучасному дизайні одягу хіпі-стиль використовується дуже активно. Але, звичайно, він не має того наївного і вже встиг застаріти виду, як за часів свого зародження і розвитку.

Сезон осінь-зима 2011/2012 - це етап в світі моди, коли хіпі-стиль набуває нового звучання. З одного боку дизайнери тяжіють до неформального недбалому образу, а з іншого - створюють на основі хіпі-гардероба щось гламурне.

Молодіжний хіпі-шик: денім та шкіра

Найпростіший спосіб використовувати хіпі-мотиви - підібрати до став традиційним ансамблю з джинсів (в ідеалі вам потрібен фасон «кльош» від коліна або від стегна, тим більше що він актуальний в 2011 році) і короткої шкіряної куртки, сорочку вільного крою в селянському стилі з вишивкою або туніку з етноузорамі. В цей образ добре вписуються всілякі хіпі-аксесуари, в тому числі і пов'язки для волосся.

Потертості, порізи, вишивка, недбалі махорки і декоративна бахрома на речах з деніму тільки вітається в рамках цього стилю. Але врахуйте, що в наступаючому сезоні штучне старіння джинсової тканини виглядає вельми скромно, а декор - лаконічний.


Хіпі-стиль і циганські мотиви

У сезоні осінь-зима 2011/2012 на прикладі відомих колекцій можна спостерігати, як відбувається змішання стилів (інтелектуальні 70-ті, циганські мотиви, східний базар і хіпі-шик) в строкатий, але неймовірно стильний і ефектний мікс. В його рамках дизайнери активно використовують всілякі хустки і шалі, капелюхи з широкими полями, в'язані речі з «дірявим візерунком, декоровані кистями і бахромою.

В силу особливостей сезону багато місця на подіумах займає хутро в різних варіаціях. Так вийшло, що тренд сезону 2011/2012 - строкате хутряне полотно натуральних відтінків, яке складається з клаптиків, особливо вдало виписується в стиль хіпі.

Такі хутряні куртки та накидки виглядають одночасно недбало і стильно.

Класичний варіант в стилі хіпі

Класичний варіант в стилі хіпі - це штани кльош від коліна і вільна блуза з оборками. Багатошаровість в одязі - це теж одна з ознак цього стилю, але тут потрібно звертати увагу і на ті речі, які йдуть в хід.

Дуже важливі деталі. Іноді досить розпустити волосся і прикрасити їх ланцюжком або пов'язкою (дуже актуальний в Голлівуді варіант), щоб перетворити джинси і білу сорочку в хіповий ансамбль.

Актуальна в контексті стилю хіпі річ - коротке плаття-туніка (в сезоні осінь-зима 2011-2012 представлені варіанти з трикотажу і шерсті) трохи нагадує балахон, це відбувається за рахунок вільного крою.

У цьому сезоні їх носять з високими замшевими чобітьми і об'ємними сумками-торбами. Переважно використовувати натуральні відтінки (бежевий, сірий, коричневий).

Хіпі і максі 2011/2012

Довжина максі - популярний вибір для стилю хіпі. У 60-70-ті роки минулого століття дівчата з хіпі-комуни носили їх навіть частіше, ніж джинси фасону кльош.

Вільні, іноді багатошарові спідниці, модно носити з такими ж вільними топами і короткими курточки, декорованими хутром.

Вечірній образ в стилі хіпі

Одяг для виходу в світ, витримана в цьому стилі, представлена ​​в основному сукнями максі довжини, за фасоном більше нагадують сільські наряди або нічні сорочки в дусі ретро.

Автор: Прохорова Юлія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости