Хіромантія: браслети на зап'ястя (значення)

  1. Загальна інформація
  2. Значення кожного кільця

Тим, хто вирішив навчитися передбачати долю за допомогою хіромантії, важливо знати, що позначають браслети на зап'ястя, також іменовані «браслетами Венери» Тим, хто вирішив навчитися передбачати долю за допомогою хіромантії, важливо знати, що позначають браслети на зап'ястя, також іменовані «браслетами Венери».

Відомо, що хіромантія - це спосіб дізнатися про життєвий шлях людини, про його здоров'я, сімейне щастя. Поглянувши на руки співрозмовника, можна помітити лінії на зап'ястях. Що ж вони можуть розповісти про свого володаря?

Загальна інформація

Хіроманти знають: щоб правильно прочитати долю, необхідно дивитися на праву руку. Саме вона несе інформацію про майбутнє свого власника. У деяких людей число Розетт на лівій і правій руках різниться. Це означає, що така особистість здатна сама впливати на свою долю, однак не завжди такий вплив позначається позитивно.

Головною лінією вважається перша від долоні. Саме вона розповідає, якого життя варто очікувати: чи буде вона тернистою, наповненою труднощами або потече розмірено, спокійно. Ця ж лінія має особливе значення в житті жінки. Рівна, широка розетта обіцяє легкі і безболісні пологи.

Коли народжується дитина, його батькам варто уважно розглянути його кільця на зап'ясті Коли народжується дитина, його батькам варто уважно розглянути його кільця на зап'ясті. Зробити це потрібно, щоб заглянути в майбутнє немовляти і не нав'язувати йому ті захоплення, з якими він не в силах буде надалі впоратися.

Тонкі пальчики, тендітні кисті і слабкі зап'ястя не призначені для занять важкою атлетикою. Однак можливо, що ваша дитина досягне видатних успіхів у творчості.

Рекомендуємо: Що означають лінії і знаки на середньому пальці?

Чітко виражені лінії на зап'ясті означають, що людині уготована щаслива, довге життя. Кожне кільце відповідає 25 рокам: якщо на зап'ясті таких чотири - можливо, ви станете довгожителем.

Кожну Розетту розглядають окремо, адже у кожної своя зона відповідальності:

  • Секрети здоров'я, успіхи на професійній ниві розкриє перша лінія.
  • Про матеріальний достаток, забезпеченого життя говорить 2 по рахунку браслет під пензлем.
  • Третя лінія розповість про те, чого чекати в любові.

Значення кожного кільця

Детальна характеристика кілець під долонею представлена ​​нижче. Перша розетта, що відповідає за здоров'я людини:

  • Рівна, чітко виражена перша розетта обіцяє своєму власникові довге і безтурботне життя.
  • Непереривиста, без вад лінія також обіцяє успіх у діловій сфері.
  • Наявність маленьких рисок, а також розривів на верхніх браслетах говорить про можливі проблеми як зі здоров'ям, так і з роботою. Такій людині, щоб матеріально забезпечити себе і свою сім'ю, доведеться довго, старанно працювати - і так буде протягом усього життя.
  • Хіроманти вважають, що лінія в формі арки у жінки вказує на можливі ускладнення при пологах.
  • Такий вигнутий символ у чоловіка теж не дуже хороший знак - він може вказувати на безпліддя. Отримавши цей сигнал, як можна швидше пройдіть медичне обстеження і при необхідності почніть лікування. Сучасні досягнення медицини дозволяють вирішити цю проблему, якщо вона не дуже запущена.

Рекомендуємо: Як дізнатися число імені?

  • Невеликі острівці на обох руках над цією лінією у жінки сигналізують про її можливе безплідді. Але не варто відразу впадати у відчай: перевірте, прийміть необхідні заходи, і через деякий час ваша сім'я, можливо, стане повним і щасливим.
  • Розетта на зап'ясті виглядає як ланцюжок - вам належить непроста, наповнена клопотами і турботами життя. Головною метою довгий час буде пошук способів заробити на своє існування.
  • Піднімають лінія обіцяє багатство і достаток.

Щоб зрозуміти, чого варто очікувати від життя в матеріальному відношенні, необхідно розглянути друге кільце під своєю долонею Щоб зрозуміти, чого варто очікувати від життя в матеріальному відношенні, необхідно розглянути друге кільце під своєю долонею. Ось що воно може вам розповісти:

  • Коротка, обірвана лінія повідомляє, що доведеться заробляти гроші напруженою працею.
  • Розірване кільце - знак, що людині постійно потрібно буде зводити кінці з кінцями, а високооплачувану роботу знайти буде вкрай складно.
  • Ланки на другому браслеті означають, що ви по життю везунчик. При цьому ви часто відчуваєте долю, беретеся за найпровальніші справи, але виходьте з них переможцем. Однак легко отримані фінанси швидко витрачаєте, тому великі суми у вас довго не затримуються, буквально витікаючи крізь пальці.
  • Роздвоєння браслета на зап'ясті обіцяє своєму господареві достаток, багатство. Швидше за все, це станеться в зрілому віці. Можливо, ви отримаєте непогану спадщину або виграєте велику суму в лотерею.
  • Якщо між першою і другою Розетті є перемичка - це явна ознака того, що людину терзають душевні рани, пов'язані з втратою коханої людини.
  • Роздвоєна друга лінія в кінці - символ щасливої ​​старості. Будьте впевнені, що не будете ні в чому мати потребу, до вас будуть ставитися з любов'ю і повагою.

Лінія любові - за рахунком третя. Ось що вона може повідомити:

  • Міцний шлюб, велику і чисту любов обіцяє чітко виражене 3 по рахунку кільце на зап'ясті.
  • Якщо відстань між 3 і 2 Розетті досить велике, вас чекає пізній шлюб. Можливо, ви самі не будете поспішати узаконювати свої стосунки.
  • Ранню втрату коханої людини пророкує наявність хреста на третьому браслеті.
  • Точки, решітки, переривчасті лінії говорять про те, що відносини з вашим нинішнім партнером будуть недовгими.
  • Додатковий знак у вигляді трикутника позначає щасливі відносини.

Досить рідко можна зустріти на руці людини 4 браслета. Четвертий з'являється у людей в зрілому віці і є символом довголіття. Автор: Софія Малєєва

Що ж вони можуть розповісти про свого володаря?

Новости