Холостяк тижня: Самсон Моісідіс

Яка дівчина не мріє, щоб поруч з нею був красивий, розумний, успішний, добрий, чарівний і щедрий чоловік? Наш сьогоднішній герой якраз з таких, і його сміливо можна назвати чоловіком мрії. Зустрічай! Звання самого завидного холостяка на цьому тижні ми віддаємо Самсону Моісідісу (24) - успішному підприємцю і партнеру ресторану грецької кухні Molon Lave . Варто тобі разок побачити його, і ти зрозумієш, що перед тобою стоїть справжній грецький бог Аполлон з щирою посмішкою і захопливою голосом. Самсон не по роках мудрий, знає собі ціну і дуже любить Москву, але серцем завжди в сонячної Греції. Сьогодні наш завидний жених розповість, яка ж вона - дівчина його мрії, хто його надихає і в яке місто він може повертатися нескінченно. Читай його інтерв'ю - можливо, ти і є його друга половинка!

ПРО СЕБЕ

Я виріс в грецькому містечку Килкис. В юності захоплювався баскетболом, був у молодіжній збірній Греції і навіть грав у нього професійно, але в якийсь момент зрозумів, що мені потрібно рухатися в іншому напрямку. Потім я почав працювати в компанії сестри, яка тісно пов'язана з російським сегментом. Я пам'ятаю, що вона одного разу взяла мене з собою на зустріч, і я тоді продав одну віллу за дуже хорошу суму. Мені було всього 15 років, і це були мої перші зароблені гроші.

Поло, Marc Jacobs, штани, ami Alexandre Mattiussi, взуття, власність героя

Потім волею долі я опинився в Мілані і став працювати моделлю. Цілих два роки я ходив по подіуму і навіть став моделлю Hugo Boss. Для мене в 18 років все це було в новинку. Там я познайомився з багатьма людьми, знайшов друзів. Але потім мені все це набридло, та до того ж кар'єра моделі не була моєю мрією. Мені потрібно було вступати до університету.

Я завжди знав, що не буду вчитися в Греції, тому вирішив спробувати себе в інших містах Європи - в Лондоні, Братиславі. Проживши там близько чотирьох місяців, я нічого цінного для себе не виніс і вирішив їхати в Москву. У серпні 2009 року я здав вступні іспити в Перший медичний інститут імені Сеченова і поступив. Але коли я навчався на третьому курсі, зрозумів, що медицина - це не моє. Я не став би хорошим лікарем, а бути поганим лікарем просто не можна. І тоді ми з моїм близьким другом Янісом почали організовувати грецькі вечірки в Москві.

Футболка, Alexander Wang, бомбер, YMC, штани, CP Company, взуття, власність героя

ПРО РОБОТУ

Будь-грек мріє відкрити ресторан, особливо в Москві. Але для мене ця мрія залишалася недосяжною, бо її здійснення вимагало величезних вкладень і досвіду. Олексій Каролідіс, мій партнер, теж грек, почав цю тему. Власне, ідея відкрити грецький ресторан у нього з'явилася вже давно. Більше року тому ми відкрили ресторан Molon Lave , І проект став дуже успішним. Але один я не готовий займатися ресторанним бізнесом, тому що, коли людей об'єднує спільна ідея, бажання і пристрасть, - це велика рідкість, і втрачати такий зв'язок не варто.

Футболка, Alexander Wang, кардиган, Marni, штани, CP Company, взуття, Baldinini

ДЕНЬ Самсон

Я завжди думав, що, відкривши ресторан, зможу висипатися, буду призначати зустрічі, коли захочу, але нічого подібного. При хорошому розкладі я повинен прокидатися о дев'ятій ранку. Після пробудження я першим ділом перевіряю телефон, Instagram і Facebook , А потім йду в душ. Ще мій день починається з великої склянки води з лимоном. На щастя, я живу в декількох кроках від ресторану, і з ранку завжди буваю там. Зазвичай перша половина дня у мене робоча. Після обіду мене також можна зустріти в ресторані. Тут ми дегустуємо з кухарями нові страви, придумуємо щось нове, плануємо подальші дії і проводимо збори нашої команди. Ну а вечір, природно, починається з келиха прекрасного вина, і ділові зустрічі перетікають в приємне проведення часу. Останні п'ять-шість років у мене не виходить лягати спати раніше двох. Іноді навіть включаю фільм з надією заснути, але в підсумку до шести ранку дивлюся його.

ПРО СІМ'Ю

У моїй родині був і є патріархат. У мене є дві сестри, які набагато старші за мене, їм 38 і 40 років, а я пізній і бажаний хлопчик. Папа все-таки завжди дуже хотів хлопчика. Батько у мене - підприємець, а мама займається домашніми справами. Взагалі, мама дуже сентиментальна зі мною, по-перше, тому що я пізня дитина, а по-друге, тому що живу далеко від них. Батьки, звичайно, сумують за мене. Я намагаюся часто спілкуватися з ними по «Скайпу».

ЗАХОПЛЕННЯ

Щоп'ятниці ми з друзями з посольства Греції або з іншими грецькими підприємцями збираємося на стадіоні ЦСКА і граємо в баскетбол. Також я досить часто ходжу в кіно і на покази мод. Останній фільм, який справив на мене велике враження, - це «Молодість».

Про ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

Чесно кажучи, останній рік не особливо стежу за собою, просто тому що немає на це часу. Хоча поруч з моїм будинком є спортзал World Class, в який я зрідка все ж вибираюся. І найголовніше - мені не вистачає сну. Так що спорт хоч і присутній в моєму житті, але тільки для підтримки себе в формі.

Про МОСКВІ

З перших днів, коли я тільки приїхав до Москви, вона прийняла мене дуже тепло. Навіть несподівано було. Я завжди хотів більшого, а Європа не змогла запропонувати мені стільки, скільки може Москва. Крім того, мені було важливо, щоб країна була православною. Наприклад, в східній країні я точно не зміг би жити.

НЕДОЛІКИ

Мій величезний мінус в тому, що я не знаю своїх плюсів, а мій величезний плюс в тому, що я не визнаю свої мінуси. Але якщо задуматися, то мій мінус, мабуть, в тому, що я іноді дуже легко захоплююсь чимось. Наприклад, якщо мені подобається якийсь прикольне містечко, то я його остаточно доб'ю: буду ходити туди, поки не набридне. Дуже легко втрачаю баланс і перемикаю увагу на щось нове, залишаючи попередні справи в стороні. Ще я непостійний, не настільки, щоб це було патологією, але є таке. Іноді я буваю егоцентричним і надто самовпевненим, що нервує людей.

ПЕРЕВАГИ

Один плюс, який я можу озвучити без збентеження, - це вміння тверезо міркувати. А інший плюс - моя впевненість, яка допомагає мені тверезо мислити. Не потрібно уявляти чогось надприродного, треба знати, хто ти є, і з цим знанням впевнено йти по життю.

ЩО МОЖЕ засмучений

Несправедливість, причому не до мене, а коли я бачу її з боку. І, звичайно ж, втрата близьких мені людей.

Про що не шкодує

Я намагаюся ні про що не шкодувати, навіть якщо це іноді необхідно, тому що жалість - це вірний крок назад. Якщо ти прийняв якесь рішення, то повинен йти вперед, не замислюючись про минуле і своїх помилках.

ЧОГО НАЙБІЛЬШЕ БОЇТЬСЯ У МОЄМУ ЖИТТІ

Зрадити себе, свої принципи, моральний кодекс і совість.

НА ЩО НІКОЛИ НЕ ШКОДА ГРОШЕЙ І ЧАСУ

На подорожі, одяг і допомогу людині, якій вона реально потрібна.

ДЕВІЗ ПО ЖИТТЯ

Бути собою.

ХТО ЙОГО НАДИХАЄ

Мене надихає моя сім'я. Дивлячись на них, я розумію, що, якби не вони, зараз у мене нічого не було б.

ЦІНУЄ У ЛЮДЕЙ

Чесність, прямоту і простоту. Навіть якщо людина дуже важливий, повинна бути частка простоти, це має.

УЛЮБЛЕНЕ МІСТО

Це однозначно Флоренція. Там своя романтика. А може, все тому, що я там провів довгий час, коли був молодим. Ще мені дуже сподобався Санкт-Петербург, його історія, архітектура, люди - це місто просто зачарував мене!

ОДЯГ

Не сказав би, що я модник. Я люблю з усього новомодного вибирати ті елементи, які підходять саме мені. Стиль волію напівформального, такий «мідл Лондон», тобто ввечері Італія, вдень Лондон, мікс такий. А в гардеробі у мене найбільше взуття. Я не фанат якоїсь однієї марки, але мені дуже важливо, щоб була хороша шкіра.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ

Більшу частину свого життя я був холостяком. Коли ти неодружений, є дуже багато вільного часу, щоб подумати про себе, вибудувати свою дорогу, не цікавлячись думкою людини, який буде поруч. Я зрозумів, що холостяки відрізняються самолюбством і величезним бажанням подобатися всім. Звичайно, це в якийсь момент набридає, і «правильний» холостяк завжди знайде собі дівчину.

ДІВЧИНА МРІЇ

Все життя мене тягне до темненька дівчатам. Мені дуже подобається, коли у дівчини чорне волосся, великі виразні очі і вилиці, красиві губи, добра посмішка. Я люблю доглянутих і впевнених у собі жінок. Коли дівчина впевнена в собі, у неї навіть хода змінюється. Нехай вона за параметрами не ідеальна, але тверда хода змінює її енергетику - ти відразу відчуваєш позитив, який від неї виходить. У дівчат я ціную природність у всьому. Мені не подобаються дуже високі дівчата, мене влаштовує середньостатистичний жіночий зростання. Це означає, що вона не повинна бути вище мене (ріст Самсона 191 см. - Прим. Ред.), Навіть на підборах.

Мені важливо, щоб дівчина була доброю, порядною, з почуттям гумору і не закомплексованою. Важливо, щоб вона не курила і не пила. Загалом, не робила все того, що роблю я.

ЩО ДРАТУЄ В дівчина

Що стосується зовнішності, я не люблю, коли дівчина одягнена зухвало. Занадто короткий, занадто глибоке декольте, стрази, спина, відкрита до попи, - такі моменти викликають у мене більше негативних емоцій, ніж сексуального бажання. А в характері - невихованість і використання ненормативної лексики.

ІДЕАЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Чесність, повагу і довіру.

КОХАННЯ З ПЕРШОГО ПОГЛЯДУ.

Вірю, звичайно. Так-так, і у хлопчиків теж таке буває. Любов з першого погляду - це коли ти бачиш людину і розумієш, що він тобі цікавий, хоча ти абсолютно нічого про нього не знаєш, і тому хочеш скоріше знову з ним зустрітися.

ГОРОСКОП СУМІСНОСТІ

За знаком зодіаку я Риба. Єдине, що я знаю про гороскопи, - це те, що у мене не дуже прикольний знак зодіаку. Мені кажуть, що я не схожий на Рибу. А чого ви хотіли, щоб я плавав тут навколо вас ?! (Сміється.) А що стосується гороскопу сумісності, я ніколи не цікавився такою тематикою.

ИДЕАЛЬНОЕ ПОБАЧЕННЯ

Несподіване.

ЛЮБОВ, КОХАННЯ

Це те почуття, яке тримає людей разом після дуже хорошого сексу.

СТАВЛЕННЯ ДО ЗРАДУ

Я зараз не буду говорити гучних слів, але для мене це аномалія. Я завжди вважав, що, якщо ти з однією людиною, а при цьому хочеш іншого, - це не те щоб злочин, це нонсенс. Тіло - це храм! Якщо тобі подобається одна людина, навіщо в свій храм пускати когось ще ?!

ЯК З НИМ ПОЗНАКОМИТЬСЯ

У цьому мені завжди щастило: дівчата самі знайомляться зі мною, і це відбувається де завгодно (сміється). Останнім часом я рідко знайомлюся першим. Якщо це трапляється, то зазвичай на якихось заходах, в кафе. Що стосується соціальних мереж (у мене є Instagram і Facebook ), То я категорично проти таких знайомств. Звичайно, я можу поставити лайк на фото вподобаної дівчини, але розвиток у всього цього навряд чи буде.

ДЕ ЙОГО МОЖНА ЗУСТРІТИ

Найчастіше я буваю у себе в ресторані. Також дуже люблю французьку кав'ярню Chez Maman на Нікітській. Ще мене можна зустріти в Uilliam's.

ПОРАДА ВІД Самсон

Будьте собою, щирою і чесною. І тоді точно будете найщасливішою!

Яка дівчина не мріє, щоб поруч з нею був красивий, розумний, успішний, добрий, чарівний і щедрий чоловік?
А чого ви хотіли, щоб я плавав тут навколо вас ?
Якщо тобі подобається одна людина, навіщо в свій храм пускати когось ще ?

Новости