HP PHOTOSMART 7350 - струменевий принтер - картриджі - orgprint.com

  1. Комплект поставки, встановлення та налаштування
  2. Зовнішній вигляд і розміри
  3. функціональні особливості
  4. швидкість друку
  5. якість друку
  6. висновок

Принтер HP Photosmart 7350 з технологією кольоровий   струминного друку   сконструйований на базі моделі   HP Photosmart 7150   , З якої він має багато спільного, починаючи від дизайну, і закінчуючи функціональним наповненням

Принтер HP Photosmart 7350 з технологією кольоровий струминного друку сконструйований на базі моделі HP Photosmart 7150 , З якої він має багато спільного, починаючи від дизайну, і закінчуючи функціональним наповненням. Пристрій використовує для роботи шість роздільних картриджів, має порт для USB накопичувачів і цифрових фотокамер PictBridge і забезпечує високу роздільну здатність друку.

Комплект поставки, встановлення та налаштування

У комплект поставки HP Photosmart 7350 входять: принтер, внесений блок живлення, компакт-диск з програмним забезпеченням, стартовий набір фотопаперу, керівництво користувача і плакат, який допомагає підготувати пристрій до роботи.

Щоб налаштувати принтер, вийміть його з коробки, звільніть від упаковки, встановіть на робоче місце, підключіть блок живлення і кабель USB, вставте в ПК додається компакт-диск і запустіть програму автоматичної установки програмного забезпечення. Якщо ви є впевненим користувачем ПК, то інсталяція та налаштування HP 7350 не принесла вам клопоту.

Зовнішній вигляд і розміри

Як було сказано вище, принтер HP Photosmart 7350 дуже схожий на свого прабатька - модель HP Photosmart 7150. Обидва пристрої мають ширину 47,5 см і глибину 39 см, але HP 7350 на 0,7 см нижче свого попередника. Принтери виготовлені з матеріалів, схожих по щільності і забарвленні, вони мають однакові контури і будова корпусу. Відрізняється лише дизайн панелі оператора: у HP 7150 кнопки вишикувалися в струнку шеренгу вздовж правої кромки фронтальній панелі, а у HP 7350 вони вільно розкинулися на досить великій площі праворуч від завантажувального лотка.

функціональні особливості

На панелі оператора HP Photosmart 7350 в оточенні різнокаліберних сріблястих кнопок розмістився монохромний текстовий ЖК-дисплей без підсвічування. Уздовж правого краю принтера витягнулися слоти для читання карт пам'яті Memory Stick, CompactFlash, SmartMedia і SecureDigital. Трохи нижче знаходиться порт PictBridge для друку фотографій з цифрових фотокамер. Слоти для карт пам'яті і порт PictBridge можна використовувати для автономної роботи пристрою, без доступу до комп'ютера.

Для роботи з папером передбачений надійний комбінований лоток, нижній відсік якого призначений для завантаження чистих аркушів, верхній - для зберігання віддрукованих документів. Завантажувальний отвір в змозі вмістити до 100 аркушів паперу, приймальний - не більше 50 готових відбитків.

Принтер HP Photosmart 7350 використовує для роботи два картриджа: один з чорнилом жовтого, пурпурного і блакитного кольору, інший - «фото» з чорнилом блідо-пурпурного, блідо-блакитного і чорного кольору. Шестикольорова система друку забезпечує високу якість фотографій, але її не вигідно використовувати для друку текстових документів, так як після закінчення чорного чорнила користувачеві доведеться викинути весь фотокартрідж. Щоб виправити це прикре непорозуміння, розробники випустили для HP 7350 ємний картридж з чорнилом чорного кольору, який встановлюється в другій слот принтера замість фотокартриджа. Чорний картридж слід використовувати для друку текстових документів і чорно-білої графіки, а фотокартрідж - для друку фотографій.

Принтер HP Photosmart 7350 поставляється з редактором зображень HP Image Editor і програмою для створення мультимедійних альбомів HP Memories Disk Creator. Фотознімки, оброблені в редакторі HP Image Editor, часто виходять темнішими оригіналів, як на матовому, так і на глянцевому папері. Тому для редагування важливих фотознімків краще використовувати більш надійне програмне забезпечення.

швидкість друку

На жаль, HP Photosmart 7350 не радує високою швидкістю друку: за хвилину він може надрукувати не більше 11 кольорових і 17 чорно-білих документів формату А4 з п'ятипроцентним заповненням. Справедливості заради відзначимо, що за заявленою швидкості друку дана модель випереджає суперників зі свого класу Canon S900 і Epson Stylus Photo 925 , Але поступається пристрою Canon i850 .

Ми протестували HP Photosmart 7350 і його конкурентів в нашій лабораторії, роздрукувавши з їх допомогою кольорові фотографії формату В5 (17,6 х 25 см). Принтер HP Photosmart 7350 витратив на друк фотографії 4,5 хвилини, поступившись суперникам Canon S900 (1,7 хвилини) і Canon i850 (1,8 хвилини), але випередивши Epson Stylus Photo 925 (7 хвилин).

Таким чином, HP Photosmart 7350 - це не найшвидший принтер з тих, що побували в нашій тестовій лабораторії, але він і не самий повільний серед пристроїв свого класу.

якість друку

Якість друку HP Photosmart 7350 не викликає ні захоплення, ні розчарування. У режимі найкращої якості з встановленим фотокартріджом на оригінальному фотопаперу знімки виглядають просто чудово, з натуральними тонами шкіри, високим ступенем деталізації на темних ділянках і плавними колірними переходами на градієнтні заливки. На звичайному папері або недорогий неоригінальною фотопапері фотографії стають блідими і трохи сіруватими.

Аналогічна картина спостерігається при друці простих текстових документів і графіки: на спеціальному папері для струменевих друкуючих пристроїв з використанням чорного картриджа відбитки виглядають насиченими, букви і символи мають щільну чорну заливку, а графіки та діаграми - рівні кордону. При використанні звичайної недорогий паперу вони стають менш чіткими, їх краї стають нерівними, зубчастими.

Мораль така: користувач може управляти якістю друку, вибираючи кількість використовуваних чорнила (4 або 6), режим друку (чорновий, звичайний, найкращий) і тип паперу (звичайний папір, фотопапір, папір для струменевого друку).

висновок

Принтер HP Photosmart 7350 - це відмінне рішення для користувачів, які хочуть мати гарні фотографії, але при цьому не бажають переплачувати за принтер. Для покупців, яким в першу чергу важлива швидкість друку, або які планують роздруковувати за допомогою свого принтера багато кольорових фотографій, ми пропонуємо придивитися до моделей Canon i850 або Epson Stylus Photo 785EPX .

Новости