HTC m8 Microsoft one Phone Windows корпус металліческій20 Communicator IBM Personal Simon років первий4 Amd Creation Galaxy Note Samsung концепт СмартфонA5100 Full HD Sony беззеркалка беззеркальной компактний сенсорний фотоапарат екран400MP Android DR20 EXEQ HDMI Mali міні ПКslim Texet X дизайн Смартфон тонкійHouse Maxx MX100 Power SIM Акумулятор дві звонилка карти не смартфон телефонBitTorrent ScanEye КНДР скачування торрент6 Apple C iPhone lightning type USB дата кабель коннектордевайсов Десятка кумедних тижні самих2014 4 7 Ascend Huawei IFA Mate сентябряExplorer Internet Microsoft Браузер ребрендінг7.0i android atom intel kitkat MiltiPad Prestigio Thunder Бюджетний компактний комп'ютер про блачний планшетний сервіс

Смартфон HTC One Windows Phone є аналогом моноблока HTC One M8, головна відмінність якого прописано прямо в назві - він працює на базі ОС Windows Phone від компанії Microsoft. Сьогодні в Мережі було виявлено його офіційне прес-фото, а на ньому - логотип оператора стільникового зв'язку Verizon, який діє на території США і планує не випустити мобільник за межі країни.

збільшити
збільшити

але HTC цього напевно не допустить, адже сенсу в тому, щоб концентруватися лише на одних тільки США, немає ані найменшого. Зовнішність HTC One Windows Phone скопійована з його аналога під управлінням Android, але спеціально для нього буде розроблений чохол HTC Dot View для ще більш комфортного взаємодії з операційною системою точна дата релізу смартфона поки не публікується, так само як і його роздрібна вартість, але замість цього ми готові запропонувати вам лист його апаратних специфікацій, взятих там же, де прес-фото.
Скасуємо, що в плані начинки апарат не відрізняється від HTC One M8.

- ОС Windows Phone 8.1;

- процесор Qualcomm Snapdragon 801, 4 х2,3 ГГц;

- 2 Гб RAM, 32 Гб ROM, слот microSDXC;

- екран 5 дюймів, Full HD, Gorilla Glass 3;

- акумулятор 2600 мАч;

- технології U-Focus, HTC Boomsound, HTC UltraPixel.

Позавчора виповнилося рівно 20 років з дня виходу в продаж першого в світі смартфона. У це важко повірити, проте перший «розумний» телефон в США вийшов в далекому 1994 році. Фотографія цього первістка - перед вами.


збільшити

Перший в світі смартфон випустила аж ніяк не Nokia і навіть не Motorola . Його випустила американська компанія IBM. Новинка називалася Simon Personal Communicator і, природно, в 1994 році її смартфоном ще ніхто не називав, адже тоді цей термін ще був невідомий. «Саймон» був розпроданий в кількості 50 тисяч штук, особливою популярністю він користувався в бізнес-співтоваристві. Людина з таким пристроєм завжди мав ділової і освічений вид, адже користуватися ним було не так просто. IBM Simon мав кілька встановлених програм, календар, електронну пошту, а також можливість підключатися до факсу. Дзвонити, звичайно ж, він теж умів, однак мережа міг виявити лише в 15 штатах США.

Апаратні характеристики першого смартфона включають в себе зелений LCD-дисплей, стилус, а загальна вага цієї «бандури» становив цілих 500 грамів. Вартість «Саймона» становила цілих $ 899, що дорівнює приблизно $ 1400 по сьогоднішніми мірками (якщо враховувати інфляцію). І хоча успіх першого смартфона був дуже обмеженим, він надихнув інших виробників на випуск подібних пристроїв.

Офіційний анонс флагманського Планшетофони Samsung Galaxy Note 4 очікується вже зовсім скоро. Якщо все піде згідно зі встановленим планом, корейський виробник представить черговий великий мобільник 3 вересня на виставці IFA 2014 в Берліні. Гаджет по-своєму знаковий і еталонний, тому шанувальники марки жваво цікавиться, яким він вийде в реальності.

збільшити
збільшити

Дизайнери студії Amd Creation представили свою версію флагманського Планшетофони, робота вийшла по-справжньому гідною, концепт отримав просту назву Samsung Galaxy Note 4. Мобільник працює на продуктивній платформі Qualcomm Snapdragon 810 з 8-ядерним 64-бітовим процесором і 4 гігабайтами оперативної пам'яті. Інтерфейс свіжої Google Android виводиться на 5,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, він простягнувся від лівого до правого краю на лицьовій панелі.

збільшити
збільшити

Безсумнівним достоїнством Samsung Galaxy Note 4 є основна камера з 21-мегапіксельним сенсором, виготовленим за фірмовою технологією ISOCELL, вона підтримує зйомку в форматі 3D, а якісній картинці сприяє світлодіодний спалах. І, нарешті, для адекватного харчування такого великого пристрою тут встановлений акумулятор ємністю 4000 мАг.

Відбувся анонс нового компактного фотоапарата Sony A5100, що є бюджетною версією моделі А6000, яка, в свою чергу, прийшла на зміну камері NEX-6. Новий цифровик відноситься до сегменту бездзеркальних камер і коштує менше 600 доларів, незважаючи на вміння працювати зі змінними об'єктивами.


збільшити

Фотоапарат Sony A5100 оцінений в 550 доларів США, або ж можна купити його за 700 доларів в комплекті з об'єктивом Sony 16-50 mm. Від А6000 відрізняється відсутністю видошукача, тоді як сенсор залишився колишнім - це APS-C з дозволом 24,3 мегапікселя зі зворотним засвіченням. Крім цього, нікуди не подівся спритний процесор BIONZ X і просунута система автоматичного фокусування. Цільова аудиторія Sony A5100 - це користувачі, вирішили відмовитися від «мильниць» на користь чогось більш серйозного і жодного разу раніше не працювали з беззеркальной камерами. Розміри новинки склали 110х63х36 міліметрів без об'єктива, а вага дорівнює 283 грамам.
Електронного видошукача в А5100 немає, але зате є поворотний сенсорний екран, який дозволяє вручну задати точку фокусування для отримання ще більш якісних знімків. Автофокус в даній беззеркалка орієнтується по 179 точок, а швидкість наведення різкості складає всього 0,07 секунди при гарному зовнішньому освітленні. Скорострільність у Sony A5100 теж немаленька - вона може робити до шести кадрів в секунду при максимальній роздільній здатності кожного знімка. Решта специфікації камери: модулі NFC і Wi-Fi, ISO до 25600 одиниць, екран на 3 дюйми по діагоналі і запис Full HD-відео на швидкості до 60 кадрів в секунду. Реліз Sony A5100 намічений на вересень, і продаватися камера буде в чорному і білому кольорах за ціною 550 доларів США.

Сьогодні у нас на тестуванні міні-ПК Exeq DR20. Це пристрій невеликого розміру, трохи крупніше звичайної флешки, яке дозволить перетворити телевізор або монітор з виходом HDMI на повноцінний комп'ютер з операційною системою Android 4.2. Прогрес не стоїть на місці, і те, що здавалося нездійсненною мрією кілька років тому, сьогодні стає реальністю.


збільшити

У корпусі розміром трохи більше сірникової коробки розмістили повноцінний комп'ютер з 4-ядерним процесором і 1 Гб оперативної пам'яті. По суті в ньому начинка сучасного планшета або телефону, тільки не вистачає дисплея, а наявність операційної системи Андроїд на борту дає майже необмежений вибір програм та ігор.

збільшити
збільшити

Упаковка і комплектація
Розглянемо героя огляду ближче. Exeq DR20 поставляється в коробці з щільного картону, в якій знаходяться міні-ПК, пульт-клавіатура, HDMI-подовжувач, кабель micro-USB, мережевий блок живлення, інструкція і гарантійний талон.

збільшити   збільшити
збільшити


збільшити

Спереду під ковпачком у медіаплеєра роз'єм HDMI, з боків - два повноцінних роз'єми USB для периферії і один Місго-USB для живлення або підключення до ПК, ззаду - роз'єм для карт пам'яті microSD. Розміри міні-ПК складають 110х40х10 мм, вага - 33 грами. Корпус пластиковий з покриттям софт-тач, збірка хороша, без зазорів.

збільшити   збільшити   збільшити
збільшити



збільшити


збільшити

«Начинка» пристрою
Чіп Exeq DR20 виконаний по 28 нм техпроцесу і складається з 4-ядерного процесора архітектури Cortex-A9 і відеоприскорювача Mali-400MP. Ядра процесора Rockchip RK3188 працюють на частотах до 1,6 ГГц. Оперативної пам'яті в 1 Гб вистачить для нормальної роботи ОС Android. Для зберігання файлів передбачена внутрішня пам'ять в розмірі 8 Гб, яка може бути розширена за рахунок установки карти стандарту micro-SD об'ємом до 32 Гб. Проблем з комунікаціями не виникне - Exeq DR20 оснащений модулями Wi-Fi і Bluetooth. Заявлена ​​також підтримка функцій DNLA, Miracast і Airplay.

збільшити
збільшити

Пульт керування
Цікавою особливістю даного міні-ПК є що поставляється в комплекті пульт-клавіатура-аеромишь. Цей девайс трохи важче звичайного пульта дистанційного керування (він важить 96 грамів) і функціонально являє собою якусь подобу звичайної миші, тільки управління відбувається не на площині, а в просторі. Говорячи іншими словами, ви керуєте аеромишью в повітрі і курсор на екрані рухається слідом за вашими рухами. Це стало можливо завдяки оснащенню пульта гіроскопами.

збільшити
збільшити

Також аеромишь обладнана повноцінною клавіатурою з російсько-англійською розкладкою. Присутні навіть функціональні клавіші F1-F12. Клавіші невеликі, але натискаються чітко, а натискання супроводжуються неголосним клікати звуком.

збільшити
збільшити

З тильного боку під кришкою розташовані гнізда для елементів живлення типу ААА, там же захований бездротової передавач, що підключається до міні-ПК. Перемикання між режимами миші і клавіатури відбувається автоматично, при вертикальній орієнтації пульта працює миша, при горизонтальній - клавіатура.

збільшити
збільшити

Підключення до ТВ
процес підключення Exeq DR20 до телевізора дуже простий - необхідно під'єднати пристрій до HDMI-входу телевізора безпосередньо або через комплектний перехідник (він потрібен, щоб забезпечити приладу відкритий простір для кращого прийому бездротових сигналів від пульта дистанційного керування або Wi-Fi), живити девайс від мережевого блоку живлення або USB- роз'єму телевізора, включити телевізор і вибрати джерело сигналу.

збільшити
збільшити

Останнім кроком буде вибір Wi-Fi мережі і підключення до неї в меню «Налаштування». Для управління міні-ПК можна використовувати або комп'ютерні миші або клавіатури, або комплектну аеромишь.

збільшити
збільшити

інтерфейс
Інтерфейс і управління стандартні і не викличуть питань у тих, хто вже мав справу з ОС Андроїд. Exeq DR20 спочатку підтримує відтворення різних форматів аудіо- і відеофайлів, перегляд зображень, серфінг в Інтернеті. Операційна система Андроїд версії 4.2. Оболонка перероблена і трохи відрізняється від стандартної - трохи модифікований робочий стіл. В майбутньому прошивку можна буде оновити, скачавши з сайту виробника з відповідного розділу.

збільшити
збільшити

На пристрої вже предустановленна маса сторонніх додатків для розваг: Chrome, Opera Mobile, QIWI, Skype, MX Player, ivi.ru, Кинопоиск, TuneIn Radio, Facebook, «Однокласники», «ВКонтакте», «Вікіпедія», «Твіттер».
продуктивність
4 ядра процесора забезпечують пристойну продуктивність. Тест Antutu видав результат 18940 балів - це дуже хороший показник. У режимі простою ядра працюють на частоті близько 300 МГц, а під навантаженням на частоті 1,6 ГГц.

збільшити
збільшити

Варто врахувати, що ресурсомісткі графічні додатки навантажують пристрій максимально, тому харчування від вбудованого USB-порту телевізора не вистачає, доводиться використовувати комплектний блок живлення від мережі. На Exeq DR20 відмінно працюють як прості аркади, так і 3D-ігри з просунутою графікою.

збільшити
збільшити

Використання
В Android 4.2 з'явилися нові функції - DNLA, Miracast і Airplay. Завдяки функції DNLA стало можливим відтворення медіаконтенту, який розташований на домашньому комп'ютері або будь-якому Android-пристрої. Для цього використовуйте програму eHomeMediaCenter як DNLA-клієнта на розглядаємому пристрої, а для реалізації DNLA-сервера існує маса програм для ОС Android, Windows, Linux, Mac OS. Функція Miracast дозволяє дублювати зображення з екрану планшета або смартфона під управлінням Android на екрані телевізора (за допомогою програми WiFiDisplay). Функція AirPlay аналогічна функції Miracast для пристроїв Apple (додаток AirPlay DMR).
Антена Wi-Fi у міні-ПК показує рівень сигналу на гідному рівні, в 10 метрах від роутера якість зв'язку було стабільним. Пристрій без проблем «перетравило» відео з роздільною здатністю 1080p, артефактів або гальм при відтворенні помічено не було. Відповідно з меншим дозволом відео також відтворюється відмінно. Продуктивності пристрою вистачає навіть для програмного декодування Full HD-відео, але тут вже можуть бути недоліки.

збільшити
збільшити

На Exeq DR20 встановлено Google Play Market, тому з вибором програм і налаштуванням пристрою під себе не виникне ніяких проблем. До пристрою можна підключати різну периферію - флешки, зовнішні жорсткі диски, миші, клавіатури, веб-камери, мікрофони, модеми. Для ігор можливе підключення до медіаплеєра ігрових контролерів, джойстиків, рулів і т.д .. Як тест ми підключали флеш-накопичувач і простеньку веб-камеру, все запрацювало без проблем.

збільшити
збільшити

Серфінг в Інтернеті не викликав ніяких складнощів, сторінки у вбудованому додатку «Браузер» відкриваються швидко і прокручуються плавно, відео через YouTube відтворюється нормально, в тому числі у форматі високої чіткості (тут якість буде залежати не стільки від тестованого пристрою, скільки від ширини вашого інтернет -каналу).
Помічений маленький недолік, яким, втім, мають більшість подібних пристроїв і тому здався незначним - на пристрої немає кнопка фізичного відключення живлення. Кнопка на системній панелі переводить медіаплеєр в режим сну і будь-яка активність аеромиші пробуджує його. Втім, цю проблему легко вирішити сторонніми програмами з Play Market, наприклад Holo Reboot.

збільшити
збільшити

Ще один мінус - пристрій відчутно гріється, годину відтворення фільму в стандарті HD і тест Antutu, незважаючи на наявність отворів для вентиляції, настільки розігріли Exeq DR20, що ледь терпіла рука і виникли побоювання про майбутні можливі проблеми, пов'язані з перегрівом. Ще варто відзначити, що заводська прошивка встановлює дозвіл 1280х720 пікселів, тому фільми в форматі 1080р будуть стискатися до цього дозволу. Очевидно, зроблено це з метою зменшити нагрів чіпа. Огляд подібних пристроїв виявив подібні проблеми у кожного виробника, мабуть, на даний момент недорогого і адекватно працює рішення з висновком відео в 1080р просто немає.

збільшити
збільшити

висновки:
Exeq DR20 - дуже цікавий пристрій з конкурентоспроможною ціною (ціна на Яндекс.Маркеті на момент написання огляду становила 4990 рублів). Самодостатній комплект для перетворення вашого ще зовсім старого телевізора в сучасний Смарт-ТВ з масою функцій, а також простим підключенням і використанням. З недоліків варто відзначити підвищений нагрів корпусу під навантаженням і висновок максимальний дозвіл 720р.

Мобайлдевайс дякує компанії Exeq за надане на тестування пристрій.

На офіційному сайті вітчизняного електронного бренду teXet з'явилася інформація про новий смартфон, офіційного анонса якого можна очікувати в найближчі тижні або навіть дні. Модель отримала назву teXet X-slim, виробник позиціонує його як тонке дизайнерське рішення, до того ж за адекватною скромною ціною.

збільшити
збільшити

смартфон teXet X-slim виконаний в привабливому, але скромному тонкому корпусі, габарити пристрою становлять 138,5x68,1x8 мм, подібна граціозність нечасто зустрічається в бюджетному сегменті. Приємною дизайнерською знахідкою моделі можна також вважати стильне «піксельний» оформлення задньої кришки. Втім, смартфон радує і добротними технічними характеристиками.


Модель teXet X-slim працює на платформі MediaTek MTK6582 з чотирьохядерним процесором ARM Cortex-A7 1,3 ГГц і двоядерний графікою Mali-400MP2, високу швидкодію яким забезпечує 1 Гб оперативної пам'яті. Як програмна платформа виступає відносно свіжа ОС Google Android 4.4.2 з фірмовими інтерфейсом і комплектом додатків teXet. Присутні і дві камери, основна 8-мегапіксельна і фронтальна 2-мегапіксельна. Орієнтовна роздрібна ціна смартфона teXet X-slim складе 5 500 рублів.

Представлений новий стільниковий телефон Maxx MX100 Power House, який на ділі найчастіше використовуватиметься не за прямим призначенням. Цей мобільник характеризується вбудованим акумулятором ємністю цілих 5200 мАч, що для пристрою такого формату навіть занадто багато. Наявність такої батарейки перетворює телефон в кишеньковий акумулятор, що дозволяє заряджати будь-яку портативну техніку.

збільшити
збільшити

Специфікації Maxx MX100 Power House прямо вказують на те, що це звичайна звонилка з набором лише самих базових функцій. Це не смартфон - в ньому немає ні операційної системи, ні підтримки додатків, нічого. З його допомогою можна лише дзвонити і набирати SMS-повідомлення, для чого використовується не сенсорний екран, а крихітний дисплей з діагоналлю 1,8 дюйма. Апарат може пропрацювати до 600 годин в режимі очікування або віддати свою енергію повноцінному смартфону.
Maxx MX100 Power House стане в нагоді тим, хто звик носити з собою запасний телефон на випадок, якщо у основного розрядиться батарейка. У ньому є два слота під SIM-карти, підтримка мереж GSM , Bluetooth-модуль для підключення гарнітури і навіть FM-тюнер для насолоди музикою. Виробник не забув і про камері, але її дозвіл не уточнюється, хоча і так зрозуміло, що воно не вище 0,3 мегапікселя. Телефон Maxx MX100 Power House виглядає досить брутально, але інформації про підвищеної міцності його корпусу поки не надходило. Зате відомо, що мобільник коштує рівно 30 доларів США і пропонується в помаранчевому і чорному кольорах корпусу. Прийом замовлень ведеться вже з сьогоднішнього дня.

Незважаючи на суворий політичний режим в КНДР, в цьому тоталітарній державі теж є Інтернет, хоча і доступ до нього для пересічних громадян вкрай обмежений, та й комп'ютер купити для простої людини завдання не з простих. Проте, деякі люди в Північній Кореї теж не соромляться користуватися загальнодоступними веб-сервісами, включаючи скачування піратського контенту на торрентах.


збільшити

Згідно зі звітом сервісу ScanEye на BitTorrent, були зафіксовані скачування декількох телешоу, ігор, а також матеріалів «тільки для дорослих» виробництва США та Японії. Користувачі з Північної Кореї завантажили в цілому 178 найменувань, в тому числі телепередачу «Top Gear» і документальний фільм каналу HBO «У пошуках бен Ладена», а також ігри Angry Birds і Far Cry 3.

Що примітно, вся активність відбувалася з одного і того ж передмістя Пхеньяна, що примітно, статистика була складена за даними з лютого 2012 року. Як бачимо, завантажень не так вже й багато навіть для однієї людини, не виключено, що цим асортиментом в КНДР користувалися кілька глядачів. Але не виключено, що користувачем був і сам державний лідер Кім Чен Ин, який дуже любить все сучасне.

Новий смартфон Apple iPhone 6, прибуття якого заплановано на самому початку наступного місяця, зовсім виразно буде наділений роз'ємом Lightning, який з'явився в попередній моделі. Відповідний дата-кабель обов'язково знайдеться в комплекті поставки, але він буде відрізнятися від стандартних проводів своїм незвичайним коннектором. Погляньте на фото, і все стане ясно.

збільшити
збільшити

Якщо різницю між двома коннекторами ви не помічаєте, то зверніть увагу на те, що розташований праворуч штекер можна встановлювати в USB-порт, не перегортаючи його по десять разів - він двосторонній, тобто універсальний. Це свого роду відповідь Apple на недавно представлений стандарт USB Type C , Який теж має на увазі використання коннектора такого роду. Фотографії дата-кабелю Apple iPhone 6 надійшли з китайського сегменту Інтернету, користувачі якого завжди все дізнаються першими.
Apple навіть не планує реагувати на все це, оскільки анонс нового «яблокофона» вже не за горами, і сенсу розкривати відомості про нього завчасно вже немає - інтерес до нього підігрівають самі користувачі, обговорюючи такі ось неофіційні подробиці. Нагадаємо, що Apple iPhone 6 вийде в модифікаціях з екраном на 4,7 і 5,5 дюйма по діагоналі, заснованих на процесорі Apple A8, здатному розуміти 64-бітові інструкції. За попередніми даними, зовнішність телефону дочиста скопіюють з iPhone 5s, так що тут нас не чекає нічого нового і цікавого.

Настала нова тиждень - і на МобайлДевайс зібрана нова добірка найцікавіших предметів, пристроїв, комплектуючих і гаджетів. Ми завжди намагаємося знайти не просто незвичайні пристрої та аксесуари, ми шукаємо незвичайні і корисні новинки цифрового світу. Отже, що ж принесла нам новий тиждень? Читайте далі!


збільшити

1. Навушники з регулятором гучності (13 доларів)

Мабуть це навушники з найзручнішим способом регулювання гучності. Зазвичай пульт для регулювання виноситься на шнур навушників, тут же він розташований прямо на амбушюри.


збільшити

2. Лампочка-динамік (100 доларів)

Хочете чогось незвичайного? Просто замініть звичайні лампочки на комплект динаміків AudioBulb Wireless Speaker Light Bulb: ваша кімната наповниться не тільки світлом, але і звуком! У комплект входить док-станція, що транслює музику з будь-якого мобільного девайса на динаміки.


збільшити

3. Ароматизатор повітря (70 доларів)

Освіжити повітря в офісі можна багатьма способами, але чому б не зробити це технологічно і стильно? Напівпрозора колба, ретельне розпилення ароматизованої рідини і м'яке світіння Caoru Living Aroma Diffuser не просто зроблять перебування в приміщенні більш комфортним, але і піднімуть настрій.


збільшити

4. Пристрій для моментального охолодження напоїв (50 доларів)

Найбільша проблема влітку криється зовсім не в 40-градусній спеці, а в теплих напоях. Пристрій Strong Drink Cooler вирішить проблему швидко і ефективно: девайс може охолодити кілька банок напоїв з кімнатної температури до -2 градусів за Цельсієм.


збільшити

Вам буде потрібно лише трохи льоду і пару хвилин. Девайс сумісний з банками об'ємом від 330 до 500 мілілітрів і працює від трьох батарейок типу АА.

5. Туалетний підставка під телефон (40 доларів)


збільшити

Нашим батькам доводилося тримати друковані видання в кімнаті усамітнення, наше ж покоління задовольняється смартфоном. Спеціально для тих, хто не розлучається з гаджетами ніде, створена док-станція AFT iCart, яка не тільки послужить підставкою для пристрою, розважить вас музикою, а й виконає роль утримувача для туалетного паперу. Працює девайс від чотирьох батарейок типу АА і підтримує роботу з iPhone, iPod і моделями під управлінням операційної системи Android.

6. Лопатка для гриля з підсвічуванням (30 доларів)


збільшити

Судячи з кількості всіляких аксесуарів для готування з підсвічуванням, влітку на всіх нападає нічний жор або трапляються напади нічний кулінарії. Одним з помічників кухаря в глибокій темній ночі послужить лопатка для гриля з вбудованою світлодіодним підсвічуванням. З нею ви будете точно знати, чи готові ті котлети, що ви вирішили перевернути.

7. Стільці-пантони (133 долара)


збільшити

Це не зовсім девайс, але ці стільці мають пряме відношення до цифрового світу, а їх дизайн здасться знайомим кожному, хто працював з комп'ютерною графікою і печаткою. Такі стільці відмінно прикрасять будь-яку дизайнерську студію або квартиру.

8. Швейцарський чохол для iPhone (90 доларів)


збільшити

З таким чохлом ваш телефон стане не просто девайсом два-в-одному, з ним ви отримаєте смартфон і повний набір інструментів. Потрібна викрутка? Ніж, пилка? Ніяких проблем, в цьому чохлі є всі дрібні гаджети, які можуть знадобитися вам протягом дня.

9. Камера-шпаківню (25 доларів)


збільшити

Великий Брат стежить за всіма і іноді це виявляється корисним. Хочете знати, хто заглядає в вашу поштову скриньку, хто проходить повз будинок, хто з сусідів не виносить сміття? Просто повісьте камеру зовнішнього спостереження. Наприклад, замасковану під шпаківню. Незважаючи на невисоку ціну, вона виконана з міцних матеріалів і захищена від проникнення рідини, тобто, дощ їй не страшний.

10. USB-друкарська машинка (799 доларів)


збільшити

Прекрасне, функціональне і унікальне доповнення вашого домашнього офісу: друкарська машинка Underwood Model F виглядає як друкарська машинка і працює як друкарська машинка, тільки підключається до комп'ютера або планшета як звичайна USB-клавіатура. Підтримуються платформи PC, Mac і навіть робота з iPad!

Ще одна компанія готується до великих анонсів четвертого вересня. Йдеться про Huawei, яка днями офіційно заявила про свою участь у виставці IFA 2014 року, розіславши запрошення представникам преси.


збільшити

Нагадаємо, що на 4 вересня вже запланували свої виступи дві американські компанії Microsoft (з анонсом селф-смартфона), а також компанія Motorola (з годинником з двома смартфонами). Що стосується Huawei, то напевно відомо лише те, що цей китайський виробник анонсує 4 вересня новий смартфон. Однак що це буде за модель - поки невідомо. Судячи за запрошенням, нас чекає модель з величезним екраном і сканером відбитків пальців. Під цей опис підходить модель Ascend Mate 7, чутки про яку останнім часом часто фігурують на просторах Інтернету. Якщо вірити цим чуткам, дана модель отримає 6-дюймовий екран з роздільною здатністю QHD (за іншими даними - Full HD), восьміядерний процесор Kirin 920 виробництва Huawei, 13-мегапіксельну основну камеру, а також операційну систему Android 4.4 KitKat з фірмовим інтерфейсом Emotion UI 3.0 . Також варто відзначити, що навряд чи компанія Huawei обмежиться лише одним смартфоном на такій великій виставці як IFA 2014.

Компанія Microsoft за останній час кілька разів вдавалася до ребрендингу деяких фірмових продуктів. Зокрема, софтверний гігант недавно оновив фірмовий логотип і фірмовий шрифт. А хмарний сервіс SkyDrive тепер отримав назву OneDrive. Можливо, на цьому історія не закінчиться, як повідомляється, на черзі ребрендинг Internet Explorer.


збільшити

Фірмовий браузер Internet Explorer є одним з найскладніших і полемічних продуктів Microsoft. Колись він був найпопулярнішим в світі, але останнім часом, якщо вірити статистичному сервісу Statcounter, він поступився лідерством Google Chrome. Впритул до нього підбираються Mozilla Firefox і Apple Safari. Можливо, без ребрендингу тут не обійтися.

Коли Internet Explorer був найпопулярнішим в світі браузером, люди, знайомі з роботою в веб не з чуток, активно критикували його. І приводів для критики дійсно було чимало, браузер на кілька років відставав від актуальних стандартів і відображав сайти практично абияк. На поточний момент практично всі упущення надолужено, і після оптимізації швидкодії Internet Explorer компанії Microsoft залишиться тільки позбутися від усього поганого, що було з ним пов'язано, а саме від старого способу.

У сімействі бюджетних планшетів, що продаються в нашій країні, поповнення в особі Prestigio MiltiPad Thunder 7.0i - компактного планшетника, позбавленого ARM-процесора. Його основою є х86-процесор Intel Atom Z2520 з двома ядрами і підтримкою фірмової технології Hyper Threading.

збільшити
збільшити

На російському ринку Prestigio MiltiPad Thunder 7.0i оцінений в 3000 рублів, поставляється він в комплекті з рядом приємних бонусів, в тому числі з підпискою на хмарний сервіс MultiCloud з 200 Гб місця в подарунок. Реліз комп'ютера відбудеться до кінця поточного місяця, і на нього вже встановлена ​​ОС Google Android самої останньої на сьогоднішній день версії 4.4 KitKat . У список характеристик нового планшетника від Prestigio входить 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1024х600 пікселів, батарея ємністю 3000 мАг, 8-гігабайтний накопичувач і 1 Гб оперативної пам'яті. Центральний процесор працює на частоті 1,2 ГГц, плюс в нього вбудована графіка PowerVR SGX 544MP2.
До складу комп'ютера входять камери з роздільною здатністю 0,3 і 2 мегапікселі, слот під карти microSD об'ємом до 32 Гб і модулі бездротового зв'язку Bluetooth і Wi-Fi. Про наявність підтримки стільникових мереж і GPS-ресивер в прес-релізі, присвяченому Prestigio MiltiPad Thunder 7.0i, нічого не сказано. Нагадаємо, що в нашій країні цей бюджетний комп'ютер коштує рівно 3000 рублів, а його продажі стартують якраз в кінці літа, тобто вже через кілька днів.


[ ] [ Наступні день >> ]
[ архів новин ]

Отже, що ж принесла нам новий тиждень?
Потрібна викрутка?
Ніж, пилка?
Хочете знати, хто заглядає в вашу поштову скриньку, хто проходить повз будинок, хто з сусідів не виносить сміття?

Новости