Хто такі Моксі? Опис ляльок Moxie і їх фотографії

  1. Чотири стильні подружки, в гостях у робота ОТІКА. А так, ще Гевін з ними ... Привіт дівчата! Радий,...

Чотири стильні подружки, в гостях у робота ОТІКА. А так, ще Гевін з ними ...

Привіт дівчата!
Радий, що ви зайшли до робота ОТІКА в гості. Не так давно я виклав на нашому сайті статтю з фотографії незвичайних ляльок Reborn , Які в точності копіюють зовнішність маленьких немовлят. А сьогодні я хочу вам розповісти про симпатичних лялечках Моксі (Moxie), і яке вони справили на мене враження. Сподіваюся, я зацікавив, наших юних любительок ляльок?

І так, що ж це за ляльки такі Moxie, про яких робот ОТІКА раніше ніколи не чув.

Коли я вперше побачив Моксі, вони справили на мене масу позитивних вражень. Тому ОТІКА вирішив дізнатися про них побільше, ніж-же Інтер ці ляльки і звідки у них така дивна назва?

Виявляється, ляльки Моксі, це розробка компанії Entertainment. Назва «moxie» [мокси], перекладається з англійської як допитливий, енергійний і життєрадісний. У ляльок Моксі навіть є свій девіз, «Be true, be you!», Перекладі означає «Будь сама собою, йди до мрії! ».

Ляльки Моксі, це чотири красуні, звуть їх Ейвері (Avery), Бріа (Bria), Лекса (Lexa) і Софіна (Sophina). У кожної свій індивідуальний характер, стиль одягу і захоплення.


Наприклад, Лекса, брюнетка, дуже весела, з прекрасним почуттям гумору. Обожнює гуляти з друзями, писати вірші і танцювати. Мріє в майбутньому стати кінорежисером.

Ейверін, енергійна блондинка, захоплюється спортом (волейболом, сноубордом, скейтборінгом, скелелазінням, а так само їздою на велосипеді).

Бріа, допитлива мулатка. Вона мріє стати відомим дизайнером, тому завжди при собі тримає ручку з блокнотом, в якому записує і малює нові ідеї.

Софіна, дуже романтична дівчинка з творчою уявою. Мріє стати знаменитою, пишучи пісні про те як вона подорожує і про її пригоди.

У Моксі багато аксесуарів! Існують готові наборчики, які допоможу увійти вашої ляльці в роль. Наприклад, набір «Захоплення», в якому можна увійти в роль співачки, музикантки, танцівниці або спортсменки. У комплект входять спеціальні наряди і аксесуари: гітара, мікрофон, спортивний інвентар.

У набір «На прогулянці» всі необхідні аксесуари для прогулянки по місту. Набір «Модниця», створить Моксі модні наряди.


До речі, в наборі є кольорові маркери, якими ви можете розфарбувати ці наряди. «Маскарад», в ньому представлені різні карнавальні костюми. А в набір «З вихованцем», входить маленький звір (кішечка або щеня), за яким потрібно доглядати. І ще багато, багато інших цікавих наборів.

Дівчаткам, у яких вже є ляльки Моксі, дуже сподобалися набори «Стиліст», «Перукар» і «Дизайнер», де вони втілюють мрії стиліста, дизайнера або перукаря в реальність.

Дівчаткам, у яких вже є ляльки Моксі, дуже сподобалися набори «Стиліст», «Перукар» і «Дизайнер», де вони втілюють мрії стиліста, дизайнера або перукаря в реальність

Загалом, дівчата і хлопці робот ОТІКА, гарантує під час гри з Моксі відмінний настрій, з цими ляльками ви ніколи не занудьгуєте.

Ціна ляльок Моксі залежить від набору, який йде разом з лялькою. Наприклад на вскидку робот ОТІКА вибравши у видачі пошукової системи перший-ліпший інтернет-магазин toys-galaxy, (який торгує цими ляльками), я дізнався що, за +1238 рублів. Ці ляльки вже йдуть «в повній бойовій комплектації» - з різними маркерами і іншими аксесуарами.

До речі хлопчаки, ви також можете скласти дівчаткам компанію і грати, разом, з ними. Адже у Моксі є відмінний друг, хлопчик якого звуть Гевін. У нього немає всіх цих прикрас і нарядів як у ляльок-дівчаток. Зате є спеціальний автомобіль на батарейках, який можна розфарбувати маркерами, так як тільки ти цього забажаєш.

В кінці статті, пропоную вам девченки одягнути одну з наших героїнь, в красиві і стильні вбрання. Щоб почати гру, натисніть табличку з написом «Start».

Схожі записи на сайті

Сподіваюся, я зацікавив, наших юних любительок ляльок?
Тому ОТІКА вирішив дізнатися про них побільше, ніж-же Інтер ці ляльки і звідки у них така дивна назва?

Новости