Хто одягає українських зірок в національному стилі

На етно-фестивалі Winter Romantik Fest знаменитості показали обновки в українському стилі На етно-фестивалі Winter Romantik Fest знаменитості показали обновки в українському стилі   Ольга Сумська, Марія Бурмака, Соломія Вітвіцька, Влада Литовченко, Наталія Бучинська та Віталій Борисюк з'їхалися в Яремче, щоб взяти участь в конкурсах на кращу кутю та вареники, заспівати традиційні українські колядки і помолитися за мир в Україні, повідомляє

Ольга Сумська, Марія Бурмака, Соломія Вітвіцька, Влада Литовченко, Наталія Бучинська та Віталій Борисюк з'їхалися в Яремче, щоб взяти участь в конкурсах на кращу кутю та вареники, заспівати традиційні українські колядки і помолитися за мир в Україні, повідомляє.

Ольга Сумська порадувала оздоблення від Модного дому Anna Sorel і дизайнера Людмили Бушинської. У перший фестивальний день Ольга красувалася в білому пальто з вовни з вишивкою хрестиком. Цікаво, що вишивка проводилася вже по готовому виробу. Для фінального фестивального дня вона вибрала ідеально сидить на ній чорне плаття з віскози з оригінальними червоним поясом з французького мережива від модного будинку Anna Sorel.

Для фінального фестивального дня вона вибрала ідеально сидить на ній чорне плаття з віскози з оригінальними червоним поясом з французького мережива від модного будинку Anna Sorel

«Ольга приголомшливо красива жінка, якій підходять практично всі кольори. А наряди в національному стилі виглядають на ній особливо красиво », - зазначає дизайнер Анна Сорока.

Образ актриса доповнила обідком, зробленим з клубків червоних і чорних ниток від Людмили Бушинської.

телеведуча Соломія Вітвіцька також вважає за краще еклектику - поєднання сучасних і зручних нарядів з традиційною вишивкою. Всі її фестивальні оздоблення від донецького дизайнера Ксенії Господиново. Примітно, що дизайнер не так давно переїхала до Києва і створила українську колекцію Dreams come true. Yellow & Blue. Соломія познайомилася з Ксенією в соцмережах і, дізнавшись її історію, вирішила підтримати сміливу і патріотичну дівчину.

Соломія познайомилася з Ксенією в соцмережах і, дізнавшись її історію, вирішила підтримати сміливу і патріотичну дівчину

«Її вбрання підкупили мене українським духом. Ксенії довелося почати свою справу з нуля, але завдяки її таланту, посмішці і оптимізму у неї все вийде », - каже Соломія.

«Образи Соломії і її справжня українська краса не раз надихали мене. Я не хотіла залишатися осторонь подій, що відбуваються і прийняла рішення шити саме патріотичну колекцію, вишиванки і сукні з якої можна надягати не тільки в рамках тематичних подій, але і в повсякденному житті. Для мене важливо дати приклад іншим - не варто боятися своєї позиції, разом ми обов'язково переможемо », - каже дизайнер Ксенія Господиново.

Співачка Наталя Бучинська вбралася в біле плаття від Анни Бабенко з вишивкою по боках. «Наряд важить близько 10 кг, - розповідає Наталія, - а вишивку бісером розробила майстриня з Львівської області. Вона з чотирма помічницями працювали над вишивкою 6 місяців. Це колосальна праця! Сукня по праву стало улюбленим у моєму гардеробі ».

Сукня по праву стало улюбленим у моєму гардеробі »

Марія Бурмака прийшла в яскраво-салатовий вишиванці від Юлії Магдич. Співачка зізналася, що її підкупив оригінальний крій сорочки і яскраво-рожевий колір вишивки.

Співачка зізналася, що її підкупив оригінальний крій сорочки і яскраво-рожевий колір вишивки

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости