Huawei Honor 7 з багатофункціональним сканером відбитків пальців

Huawei представили свого нового флагмана. Відповідаючи сучасним тенденціям, Huawei Honor 7 має металеву конструкцію, але у нього все ж є пару відмінних рис. З одного боку, в ньому не використовувався готовий чіп від Qualcomm або MediaTek. Замість цього смартфон працює на власному процесорі Kirin 935. Також його датчик відбитків виходить за рамки аутентифікації, додаючи більше функцій.

Незважаючи на металеву обшивку, Honor 7 не копіює недавні новинки, віддаючи перевагу прямим лінії і скошені краї. Це більше нагадує дизайн Apple до iPhone 6. На задній стороні можна знайти сканер відбитків, який знаходиться трохи нижче камери, як в моделях HTC. Однак, цей датчик має додаткові функції. Залежно від використаних жестів, він може викликати панель повідомлень, запускати додаток камери і працювати як спуск.

Як вже говорилося, Honor 7 оснащений чіпом Kirin 935 - це власний 64-бітний, 8-ядерний мобільний процесор з чотирма ядрами Cortex-A53 на 2.2 ГГц і чотирма Cortex-A53 на 1.5 ГГц. Оперативна пам'ять становить цілих 3 ГБ, а внутрішнє сховище варіюється від 16 до 64 ГБ. Крім того, є слот для microSD розміром до 128 ГБ. Екран представлений 5.2-дюймової панеллю з роздільною здатністю 1080p. Батарея на 3100 мАг незнімна, але Huawei заявляють про підтримку бездротової зарядки, яка, втім, повільніше, ніж інші аналогічні технології.

Ціни Huawei Honor 7 залежать від SIM-карти і обсягу внутрішньої пам'яті. Базова модель з 16 ГБ і одним слотом для SIM обійдеться приблизно в $ 320. 16 ГБ і дві SIM-карти будуть коштувати вже $ 355. Ціна топової моделі на 64 ГБ складе близько $ 400. Усі зміни підтримують LTE з різними, в залежності від ринку, діапазонами.

Новости