Хуліганів! Free Battery Widget Jenna & Free Battery Widget Aria

Який у нас сьогодні день тижня Який у нас сьогодні день тижня? Вівторок? Начебто до звичної на багатьох ресурсах п'ятничної рубрики ще довго, а понеділок - день важкий, в який так хочеться хоч якось розслабитися, вже пройшов. Ну і що? пропоную трохи похуліганити у вівторок.

Знаю, що багатьох хвилює проблема заряду акумулятора. Який би ємності він не був, а все одно його мало і не вистачає. Але, щоб не потрапити в ситуацію, коли телефон вибухає в самий невідповідний момент, можна використовувати різні програми: віджети, індикатори на панелі повідомлень, а можна просто постійно залазити в настройки. І кожен раз, бачачи, що акумулятор вже не повний, засмучуватися.

А що якщо спробувати дивитися на віджет з індикатором заряду акумулятора і отримувати позитивні емоції? Мабуть схожим чином міркували розробники віджетів Free Battery Widget Jenna і Free Battery Widget Aria. І не дарма думали, тому що знайшли геніальне за своєю простотою рішення. Для чоловічої частини населення вже точно, яка саме і складають більшу частину користувачів Android.

Отже, тепер дивлячись на віджет акумулятора ви будете бачити акумулятор (логічно?) А разом з ним і двох дівчат - Jenna і Aria. В описі додатків прямим текстом сказано, що обидві ці милашки найнатуральніші актриси з фільмів для дорослих. Так що там? Порнозірки вони. Ну а оскільки роздягатися їм не звикати, то саме цим вони і будуть займатися під склом наших екранів. Більш того, рівень заряду акумулятора і кількість одягу на тілах двох зірок тісно пов'язане. Чим менше відсотків акумулятора залишилося, тим менше одягу залишається на Jenna і Aria. У всякому разі знов-таки в цьому запевняє виробник.

Відразу поясню, що за рекламний банер виліз на правій частині скріншота. Він з'являється відразу після додавання віджету на робочий стіл і рекламує іншу продукцію розробника. Але варто лише натиснути на хрестик в правому верхньому кутку - він зникне і більше не буде вам докучати (або ж заважати насолоджуватися переглядом).

Чи задоволені будуть майже всі, тому що дівчата є майже на будь-який смак :) Хіба що любителям рудоволосих красунь доведеться вибирати. До речі, а ви будь любите? Jenna - блондинка, Aria - брюнетка. Зауважу, що обидві дівчини і акумулятор розташовуються на дзеркальній круглої платформі, яка все трохи відображає (а на правій щось зображенні банер :)).

Віджети в Маркеті різних розмірів. Починаючи від тих, що на скріншотах - на повний робочий стіл і закінчуючи тими, що займають всього лише дві клітини простору. Кожен вибере собі сподобався. А ми їх дбайливо зібрали і упакували в один архів, щоб ви разом могли встановити всі.

.

Якщо вам цікаві новини світу ІТ також сильно, як нам, підписуйтесь на наш Telegram-канал . Там все матеріали з'являються максимально оперативно. Або, може бути, вам зручніше "Вконтакте" ? Ми є навіть в Яндекс.Дзене .

Ще на цю тему було

Який у нас сьогодні день тижня?
Вівторок?
Ну і що?
А що якщо спробувати дивитися на віджет з індикатором заряду акумулятора і отримувати позитивні емоції?
Логічно?
Так що там?
До речі, а ви будь любите?

Новости