Хутряне пальто: 35 модних моделей

  1. Хутряне пальто або шуба?
  2. Хутряні моделі пальто: як вибрати відповідне?
  3. Хутряне пальто: яке хутро вибрати?
  4. З чим носити хутряне пальто
  5. Що не варто одягати з хутряним пальто?

Якщо ви хочете виглядати дійсно елегантно, то спробуйте купити собі хутряне пальто або пальто з хутром. Воно чудово підкреслить фігуру і змусить вас відчувати жіночно.

Пальто зимове з хутряним коміром і хутряне пальто - це просто необхідний предмет гардероба для кожної жінки.

І хоча прообрази хутряного пальта з'явилися вже в Середньовіччі, розквіт припав на 20 століття з появою автомобілів, коли жінці потрібно було і тепло одягнутися, і виглядати вишукано.

Хутряне пальто або шуба?

Хутряне пальто відрізняється від шуби тим, що має більш вузький спектр моделей: його довжина починається від середини стегна і може доходити до середини гомілки. Шуба ж може бути, як дуже короткою, так і бути довгою в підлогу. До речі, хутряне пальто на відміну від шуби набагато легше і його можна носити мало не цілий рік. Якщо раніше хутряні пальто були зроблені виключно з натурального матеріалу, то сучасна мода пропонує також штучне хутро.

Отже, які моделі пальто модні в цьому сезоні і кому вони краще підійдуть?

Якщо ви хочете виглядати дійсно елегантно, то спробуйте купити собі хутряне пальто або пальто з хутром

Хутряне пальто леопард фото новинка сезону Хутряне пальто леопард фото новинка сезону   Хутряне пальто фото новинка сезону   Модне пальто фото новинки сезону   Модне хутряне пальто фото новинки сезону   Біле хутряне пальто фото новинка сезону Хутряне пальто фото новинка сезону Модне пальто фото новинки сезону Модне хутряне пальто фото новинки сезону Біле хутряне пальто фото новинка сезону

Хутряні моделі пальто: як вибрати відповідне?

Трапецієвидне пальто з хутряним коміром підійде будь-якій фігурі. Якщо вас турбує випирає животик або повні стегна, такий фасон укупі з хутряним коміром дозволить врівноважити фігуру. Такі моделі зазвичай мають капюшон, великий комір незвичайної форми та інші яскраві деталі. Не варто вибирати подібний крій тим, хто має широкі плечі.

Модель пальто пісочний годинник - найпопулярніший силует, який особливо добре виглядає, якщо ви використовуєте підбори.

Пальто оверсайз підійде струнким дівчатам і тільки їм.
Зимове пальто з хутряним коміром прямого силуету підійде тим, хто віддає перевагу більше стиль casual та взуття на суцільній підошві. Якщо у вас невисокий зріст, не беріть таку модель, довжина якої буде нижче коліна. Хутряне пальто і прямого крою, і приталені пальта частіше носять з поясом.

Вкорочене пальто ідеально для тих модниць, які вважають за краще носити спідницю-олівець і пряме плаття.

Модне хутряне пальто фото новинки сезону

Пальто з хутряним коміром фото новинки сезону Пальто з хутряним коміром фото новинки сезону   Модне хутряне пальто фото новинки сезону   Фото новинки сезону хутряне біле пальто   Хутряне пальто фото новинки сезону   Модне біле хутряне пальто фото новинки сезону Модне хутряне пальто фото новинки сезону Фото новинки сезону хутряне біле пальто Хутряне пальто фото новинки сезону Модне біле хутряне пальто фото новинки сезону

Довге хутряне пальто підійде виключно високим і струнким дівчатам.
Вельми модними в цьому сезоні вважаються моделі з укороченими і / або розкльошені рукавами. Таке хутряне пальто необхідно носити з довгими рукавичками.
Погляньте на актуальні моделі перш, ніж купувати зимове хутряне пальто.

Модне пальто з хутряним коміром Модне пальто з хутряним коміром   Пальто з хутряним коміром фото новинка сезону   Хутряне пальто з ремінцем новинка сезону фото   Модне пальто кольору бордо фото новинка сезону Пальто з хутряним коміром фото новинка сезону Хутряне пальто з ремінцем новинка сезону фото Модне пальто кольору бордо фото новинка сезону

Хутряне пальто: яке хутро вибрати?

Говорячи про сам хутрі, то тут, мабуть, фаворитами є норка, кролик, овчина. Блондинкам чудово підійдуть коричнева і пастельного кольору норка, рись і лисиця. А ось брюнеткам більше личить чорна коричнево-червона норка. Серед модних відтінків сезону можна відзначити винний, зелений фіолетовий і синій.

Не купуйте хутряне пальто, якщо воно дуже обтягує фігуру: так ви будете виглядати товщі. Якщо ви ставитеся до повних дівчат, не беріть пальто з довгошерстим хутром, такі як лисиця або рись: краще буде стрижене хутро.

Хутряне пальто фото новинка сезону Хутряне пальто фото новинка сезону   Модне пальто сірого кольору з хутряним коміром   Пальто бежевого кольору з хутряним коміром   Хутряне пальто білого кольору з ремінцем фото новинка сезону Модне пальто сірого кольору з хутряним коміром Пальто бежевого кольору з хутряним коміром Хутряне пальто білого кольору з ремінцем фото новинка сезону

З чим носити хутряне пальто

Практично до будь-якого хутряному пальто ідеально підійдуть прямі та завужені брюки чорного, синього, сірого кольорів.

Класичні джинси і легінси добре виглядають з пальто спортивного стилю. Якщо пальто з хутром пряме, то віддайте перевагу класичним чорним штанів. Расклешeнное пальто, як правило, легко поєднується зі спідницями і сукнями.

Завужені спідниці і не дуже довгі сукні також відмінно доповнять пальто з хутром. В'язані шапки та капелюшки для зими добре гармонують з пальто з хутром.

В якості взуття під хутряне пальто підійдуть чоботи, напівчоботи, ботильйони. Замшеве взуття допоможе створити з пальто більш романтичний і елегантний образ, а шкіряне взуття додасть більш молодіжний стиль. До укороченим моделям підбирайте високі чоботи або ботфорти.

Хутряне пальто молочного кольору фото новинки сезону Хутряне пальто молочного кольору фото новинки сезону   Модне пальто з хутряним коміром фото новинки сезону   Фото новинка сезону хутряне пальто   Хутряне пальто білого кольору з чорним ремінцем фото новинка сезону Модне пальто з хутряним коміром фото новинки сезону Фото новинка сезону хутряне пальто Хутряне пальто білого кольору з чорним ремінцем фото новинка сезону

Що не варто одягати з хутряним пальто?

З хутряним пальто не поєднуються уггі, дешеву біжутерію, укорочені брюки, яскраві і дуже об'ємні шарфи. Так само варто дотримуватися правила - не поєднувані більше двох хутряних виробів в ансамблі.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Хутряне пальто або шуба?
Хутряні моделі пальто: як вибрати відповідне?
Хутряне пальто: яке хутро вибрати?
Хутряне пальто або шуба?
Отже, які моделі пальто модні в цьому сезоні і кому вони краще підійдуть?

Новости