Ідеальна ліжко від «Ідеалу»

Уві сні людина проводить більше 30% свого життя, а значить спати потрібно з комфортом. Багато що залежить від якості постільної білизни - м'якість, довговічність, дизайн і інші чинники діють на нервову систему або заспокійливо, або дратівливо.

Продукцію «Ідеал» так назвали не дарма. Простирадла, наволочки і підодіяльники різних розмірів - від дитячих до сімейних - встигли полюбитися покупцям. За статистикою майже 40% з них набувають білизна цієї торгової марки в подарунок рідним і близьким після того, як оцінили його якість самі.

Що пропонує «Ідеал»

Величезний асортимент дитячих комплектів (100% бавовна) і «дорослі» серії з романтичними, авангардними і іншими малюнками не залишить байдужим нікого. Навіть найбільш буркотливою свекрухи або вимогливому дружину таке постільна припаде до смаку. Серії для дітей пропонують юним покупцям не просто відправитися спати, а побувати в захоплюючій подорожі з героями улюблених казок і мультфільмів. Подивитися варіанти можна, наприклад, тут .

Білизна для їх батьків і не тільки випущено у вигляді декількох колекцій:

  • «Я хочу» і «Я люблю» - серії спеціально для молодят і тих, хто зберіг запал у відносинах. Набір бязевий з яскравими малюнками, які довго зберігають колір.
  • «Ideal» - вироби з якісного сатину. Шовковистою поверхні дуже приємно торкатися. Тканина щільна і повітряна одночасно. Особливість - підодіяльники застібаються на гудзики або замки-блискавки, тому проблема випадання ковдри назовні відразу виявляється вирішеною.
  • «Elite» - білизна з м'якої сатиновою тканини з ефектом 3D. Вона досить щільна, щоб зберегти тепло і зробити сон по-справжньому затишним. Наволочки не пропустити жодного пір'їнки з подушки, а м'якість цієї тканини можна порівняти з материнськими руками.
  • «Я люблю Kids» - сатинова задоволення, спрямоване на малюків і підлітків. Будь-яка господиня оцінить цей матеріал лише за те, що він майже не мнеться і зберігає відмінний вигляд навіть після 250 прань. Поверхня відливає шовковистим блиском - відмінний варіант для подарунка дітям.

Яка колекція більше припаде до смаку покупцям - вирішують вони. А компанія «Вилинова» (Україна) - творець ідеального постільної білизни - пильно стежить за його якістю ось уже 15 років.

Принципи компанії «Вилинова»

Будь-який покупець, який придбав комплект постільної «Ідеал», не буває розчарований. А все тому, що компанія-виробник вже багато років слід одним і тим же принципам:

  • Матеріали - екологічно чисті.
  • Тканини - тільки натуральні.
  • Міцність - обов'язково висока.
  • Дизайн - самий життєрадісний.
  • Якість - виключно бездоганне.

Ці принципи ніколи не підводили - постільна білизна «Ідеал» користується незмінним успіхом у інтернет-магазинах і торгових центрах. Сон з ним - освіжаючий і спокійний, як в дитинстві, а ранок після проглядання снів - добре і бадьорить. Варто купити краще для себе і своїх близьких, але ідеальним буде тільки «Ідеал», широкий асортимент якого представляє інтернет магазин Баюбай.

На правах реклами

Новости