Ідеальний образ для Новорічної ночі-2017

  1. Наближається 2017 рік - рік Червоного Вогняного Півня. Напередодні свята ми все частіше починаємо...
  2. Фасони одягу на Новий рік 2017 - що схвалить і не схвалить господар року Вогняний Півень?
  3. Стильні деталі одягу та аксесуари на Новий 2017 рік Вогненного Півня

Наближається 2017 рік - рік Червоного Вогняного Півня. Напередодні свята ми все частіше починаємо замислюватися про вбранні, адже не дарма кажуть, що новорічне свято слід зустрічати так, як хочеш провести цілий рік потім.

Вогняний Півень - це яскравий і строкатий символ. Якщо ви бажаєте потрапити «господареві року», радимо дізнатися, який наряд і кольору підійдуть для свята.

Колір новорічного вбрання 2017 - в чому зустрічати рік Вогненного Півня?

Саме цей знак диктує нам свої правила у виборі правильної одягу для Нового року. Символ наступаючого року передбачає в гардеробі дорогі і модні речі, так що весь образ повинен бути продуманий до дрібниць.

Почнемо з кольору одягу.

Веселкові кольори в наряді будуть доречні як ніколи. При виборі кольору виключіть холодні тони і відтінки, все повинно поєднуватися і виглядати елегантно.

У рік Вогняного Півня краще віддати перевагу яскравим кольоровою гаммою. Можуть бути використані такі кольори: червоний, золотистий, бордовий, кораловий, жовтий, пурпурний, малиновий, оранжевий.

Важливо: також актуальним поєднанням можна вважати чорний і білий кольори.

У пріоритеті, звичайно ж, буде червоний, малиновий і оранжевий кольори. Ці відтінки не тільки будуть привертати увагу гостей, але ще подарують вам сотні захоплених поглядів. Таким чином, модні, екстравагантні сукні в яскравих, строкатих тонах висловлять свій шик, блиск і розкіш.

Зверніть увагу на принти, які в тренді взимку 2017 року. Вони допоможуть урізноманітнити наряд. Популярні принти взимку 2017 року: смужки, клітка, горошок, квіти, геометричні фігури.

Популярні принти взимку 2017 року: смужки, клітка, горошок, квіти, геометричні фігури

Одягнувши такий зачаровує, яскравий, сучасний наряд, ви створите собі бездоганний, екстравагантний і незабутній образ.

Фасони одягу на Новий рік 2017 - що схвалить і не схвалить господар року Вогняний Півень?

Серед великої різноманітності жіночого одягу можна «втратити» голову і зовсім заплутатися у виборі святкового вбрання. Для того щоб виглядати бездоганно, слід ретельно продумати не тільки колір одягу, а й фасон.

Запам'ятайте: новорічне вбрання не повинен бути скромним і простим, він повинен виглядати розкішно і яскраво! У своєму вбранні ви повинні відчувати себе легко, жіночно і вільно.

Для святкового образу ідеально підійдуть приталені моделі з прекрасним і витонченим смаком. Найбільш актуальним фасоном в наступаючому році є короткі сукні з пишними спідницями.

Також підійдуть довгі наряди елегантного і класичного крою, які приховають всі недоліки і прикрасять жінку будь-якого типу фігури.

Головне при виборі вбрання орієнтуватися на фасони наступних моделей:

Плаття-пачка. Коротеньке плаття з пишною спідницею вразить усіх! Ви однозначно будете блищати в ньому.

Ви однозначно будете блищати в ньому

Фасон «Футляр». Сукня такого типу може бути середнім або коротким по довжині. Таке вбрання також підкреслює жіночий силует.

Таке вбрання також підкреслює жіночий силует

Довге плаття

Довге плаття

Наряд може бути вечірнім, наприклад, мереживним, або повсякденним, створеним з іншої тканини, що не менш вражаючою своїм блиском і яскравістю. Для ділового, новорічного корпоративу можуть підійти вечірні однотонні наряди або в клітку.

Безпрограшний варіант на Новий рік - маленьке чорне плаття. Воно також залишається актуальним.

На чому б ви не зупинили свій вибір, пам'ятайте: не варто зустрічати рік Вогненного Півня в сумній і бляклої одязі.

При купівлі сукні пам'ятайте про 5 важливих правилах: комфорт, оригінальність, практичність, гармонійність, стиль.

Стильні деталі одягу та аксесуари на Новий 2017 рік Вогненного Півня

Щоб створити стильний, неповторний образ на свято Нового року 2017, врахуйте такі моменти:

  1. Підбір аксесуарів-прикрас

Новорічне вбрання повинен виглядати витончено і стильно, тому потрібно приділити увагу підбору аксесуарів. Для доповнення всього образу стилісти рекомендують використовувати прикраси і вишукані предмети вечірнього туалету.

Для того, щоб підкреслити ваш образ, можна використовувати: біжутерію, вироби з натуральних і штучних каменів, золоті прикраси, брошки, браслети і намиста, різні хустки і шалі, пояси з шкіри або тканини, яскраве пір'я, клатчі або сумочки.

  1. Підбір взуття

Важливим моментом є і вибір взуття. Туфлі не повинні вибиватися із загального образу - вони, як правило, служать продовженням наряду.

Яке взуття надіти, вже вирішувати вам. Безперечно, в 2017 році лідирують туфлі-човники і каблуки!

  1. Вибір зачіски, манікюру, макіяжу

Завершальним етапом створення святкового новорічного образу є зачіска, манікюр і макіяж. Перевагу варто віддати асиметричним укладок і стрижок. Доречними будуть і французькі коси, риб'ячий і кінські хвости, всілякі локони, кучері, хвилі.

Порада: для жінок з короткою стрижкою ідеальним варіантом буде укладання в стилі ретро.

Вибираючи зачіску, пам'ятайте, вона повинна відображати ваш внутрішній світ, природну красу і витонченість.

Макіяж і манікюр слід виконувати в яскравих тонах золота або срібла. Ідеальним варіантом буде червона помада або перламутр. І навіть, якщо ви в повсякденному житті не використовуєте подібний яскравий образ, радимо його приміряти для залучення успіху і щастя в наступаючому році. Ніякої скромності, тільки яскраві і строкаті відтінки!

Не бійтеся експериментувати зі своєю зовнішністю, стилем і зачіскою, адже попереду вас чекає незабутній, повний сюрпризів і несподіванок рік Червоного Вогняного Півня!

Читайте також:

UkrNews24.net

Підписуйтесь на Ukrnews24.net в Telegram , Щоб бути в курсі найцікавіших подій.

Останні новини Фасони одягу на Новий рік 2017 - що схвалить і не схвалить господар року Вогняний Півень?
Колір новорічного вбрання 2017 - в чому зустрічати рік Вогненного Півня?
Фасони одягу на Новий рік 2017 - що схвалить і не схвалить господар року Вогняний Півень?

Новости